sâmbătă, 14 noiembrie 2015

LECTII DE VIATA PENTRU ZODII DE LA BUDDHA

BERBEC – Este ok să faci pași mărunți!
Ești impulsivă, de aceea este important să înveți să ai răbdare și să îți ții în frâu pornirile.
Nu trebuie să ai succes peste noapte, dar dacă ești constantă și dacă știi ce vrei, vei reuși!

TAUR – Gândurile se transformă în realitate!
Trebuie să înveți că ai o putere extraordinară, iar dacă îți dorești ceva, vei obține. Tot ce transmiți Universului se va întoarce la tine, așa că încearcă să îți dai seama mai repede ce vrei și treci la fapte.

GEMENI – Iartă!
Furia și ura nu fac decât să te împovăreze! Când vei renunța la aceste sentimente și vei învăța să ierți, vei fi cu adevărat liberă.

RAC – Acțiunile tale contează
Oricât de multe cuvinte înțelepte ai citit, oricâte rugi ai spune, nu au nicio valoare dacă nu acționezi potrivit lor. Învață să îți asumi responsabilitatea și să îți iei viața în mâini, fără să aștepți forțe divine să îți dea ce vrei. „Nu cred într-o soartă care dă năvală peste oameni, indiferent de acțiunile lor. Cred, însă, în acea soartă care dă peste ei dacă nu acționează”, spune Buddha!

LEU – Încearcă să îi înțelegi pe ceilalți!
Se spune că într-o dispută, în momentul în care ne înfuriem nu ne mai interesează adevărul, ci ne interesează cum ieșim noi dintr-o astfel de situație. Învață să îi înțelegi pe ceilalți și să fii mai preocupată de cum să fii fericită, decât cum să ai dreptate!

FECIOARA – Depășește-te!
Ești obsedată de control, dar trebui să înveți să te controlezi, în primul rând, pe tine! Depășește-ți limitele și renunță la gândurile care vin în contradicție cu viața pe care vrei să o trăiești. „Mintea omului și nu dușmanul său îl ademenește pe căi păcătoase”, spune Buddha.

BALANTA – Trăiește în armonie!
Învață să găsești liniștea sufletească! Ține cont că armonia nu se găsește într-o casă nouă, în haine sau într-un job nou, ci la tine în suflet!

SCORPION – Fii recunoscătoare!
Chiar dacă nu ai ajuns acolo unde îți dorești, trebuie să înveți să fii recunoscătoare pentru ce ai! Nu fi pesimistă și bucură-te de lucrurile mărunte ale vieții! Apreciază că te-ai trezit dimineață și poți vedea răsăritul, pentru că unii au mers la culcare cu o seară înainte pentru ultima oară.

SAGETATOR – Respectă ceea ce știi!
Degeaba știi multe, dacă nu te iei după ce știi! Dacă eșuezi, nu se întâmplă pentru că nu ai știut, ci pentru că nu ai știut ce să faci cu ceea ce știi. Pune în aplicare ce știi și nu ai cum să nu reușești!

CAPRICORN – Călătorește!
Lumea este mare, descoper-o! Nu te concentra atât de mult pe viitor și învață să trăiești mai mult în prezent. Mergi în locuri în care nu ai mai fost, stai de vorbă cu oamenii, bucură-te de lumea din jurul tău!

VARSATOR – Cuvintele sunt extrem de puternice!
Trebuie să înveți că poți vindeca în aceeași măsură în care poți răni atunci când deschizi gura, așa că alege-ți cuvintele cu grijă. „Când cuvintele sunt adevărate și blânde, pot schimba lumea”, spune Buddha.

PESTI – Fii bun cu toată lumea!
Oricâte frustrări sau nemulțumiri ai avea, oamenii nu au de ce să sufere. Fiecare are de dus propria luptă, nu ai de ce să îi îngreunezi drumul! „Stabilește să fii tandru cu cei tineri, milos cu cei bătrâni, înțelegător cu luptătorii și tolerant cu cei slabi și cei care greșesc. La un moment dat, în viața ta, vei fi toate acestea”, spune Buddha.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu