duminică, 29 noiembrie 2015

IN CE ORAS AR FI TREBUIT SA TE NASTI, IN FUNCTIE DE ZODIE

BERBECUL este un semn de foc, aventuros, agitat, dornic să aibă cât mai multe activități în aer liber.
Îi place în același timp să nu interacționeze cu prea multă lume și nu tolerează poluarea.
Copenhaga, capitala Danemarcei, este orașul în care ar fi trebuit să se nască: atmosfera boemă, barurile, oamenii și activitățile locuitorilor de aici îl atrag ca un magnet.

Londra este orașul unde ar fi trebuit TAURUL să se nască. Imensitatea acestei capitale, dar și rigoarea și tradiția sa s-ar fi potrivit de minune cu trăsăturile acestui semn de pământ.

GEMENII sunt aventuroși și dornici de a petrece cât mai mult, iar Amsterdamul este locul care îi satisface toate aceste nevoi.

Zodie luminoasă, optimistă și semn de apa, RACUL ar fi trebuit să vină pe lume în Honolulu. Capitala statului american Hawaii, cosmopolită și tradiționalistă deopotrivă, în mijlocul apei, cu vreme frumoasă aproape tot anul sunt elementele după care el tânjește.

Nu există oraș unde LEUL să se simtă mai bine decât New York-ul. Luminile, furnicarul, oportunitățile metropolei sunt tot ceea ce are nevoie acest semn de foc, dornic în permanență să urce pe scara ierarhică și să-și depășească limitele, el știe că poate profita din plin de toate ocaziile pe care i le oferă marele oraș american.

Familistă convinsă, stabilă, FECIOARA ar fi trebuit să vină pe lume în Bruges, sau ”Veneția” Belgiei. Acest oraș boem este pe sufletul acestui semn de pământ, întrucât detaliile fără cusur ale micuței localități  fac să viseze și nu să se oboseasacă analizând defecte de arhitectură, design, proiectare…

Arthitectura perectă a orașului Syndey face ca BALANTA să fie potrivită pentru acest impozant oraș de la Antipozi. Natura se îmbină perfect civilizația aici, motiv pentru care s-ar simți ca peștele în apă în acest loc.

Rio de Janeiro este locul unde SCORPIONUL, fire aventuroasă, se simte cel mai bine. Viața periculoasă, freamătul vieții de noapte, dar și faptul că îi oferă o ocazie bună să plece ”la pas” în toate locurile sălbatice pe care le are de oferit America de Sud, până în Patagonia, l-ar fi făcut să-și aleagă cu ochii închiși acest oraș.

Zodie de foc, SAGETATORUL ar trăi fără probleme într-un oraș în care se îmbină civilizația cu istoria. Însetat de cunoaștere, acestui semn zodiacal i-ar face plăcere să se plimbe zilnic pe micile străduțe din Roma.

Sighișoara este locul unde CAPRICORNUL ar fi vrut să se nască. Cochet, intim și cu o cultură vie, localitatea aceasta îi oferă semnului de pământ siguranța și doza de aventură de care are nevoie.

Atena este orașul cel mai pe sufletul acestui semn de aer. Înconjurat de apă și de soare, este tot ce l-ar face pe VARSATOR să-și fructifice latura artistică.

Bali este una dintre cele mai exotice insule ale Indoneziei și locul unde PESTELE s-ar simți în largul lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu