duminică, 29 noiembrie 2015

HOROSCOP DECEMBRIE 2015

BERBECUL va avea parte de oportunitati fantastice in luna decembrie de care, daca profita, se va bucura si pe tot parcursul anului 2016! Va fi la fel de incapatanat ca de obicei, lucru care ii va asigura succesul, caci va obtine ceea ce isi doreste.
Toate ideile pe care le-a adunat pe parcursul anului 2015 tind sa se concretizeze, datorita faptului ca astrele ii transmit toata energia de care are nevoie! In primele zile din luna decembrie, poate primi o veste legata de segmentul profesional – ocazia de a-si schimba locul de munca, de a participa la un curs sau de a castiga o competitie. Pana pe data de 10, acestea vor fi principalele preocupari, insa este posibil sa ii afecteze viata personala! Spre finalul lunii, apar probleme cu superiorii, datorita faptului ca isi va simti ingradita libertatea de exprimare si de a actiona. Totul se rezolva de la sine, iar el/ea va reusi sa aiba succes pe plan profesional in perioada sarbatorile, in special pe 25 si 26! Grija mare, daca lipseste de acasa de Craciun, doar de dragul muncii, pune paie pe focul frustrarilor acumulate de partenerul de viata. Apropo de partener, sfarsitul lunii Decembrie este favorabil pentru un concendiu, pentru relaxare si pentru calatorii. Sa il prinda anul nou pe malul marii este probabil cel mai bun mod prin care poate intampina anul 2016 care vine si el cu o multime de surprize!

TAURUL va avea parte de o multime de beneficii pe segmentul social. Va avea ocazie sa lucreze cu oameni diferiti, cu opinii diverse si va lua de la toti cele mai bune invataturi. Aceasta socializare ii va fi favorabila in special in anul 2016, avand in vedere ce il asteapta! Decembrie ii va aduce doar satisfactii pe plan social si familial! Daca a avut ceva probleme in luna noiembrie, iata vestile bune! Se rezolva toate grijile, ba chiar inca de la inceputul lunii decembrie. Solutia vine in cel mai neasteptat mod! Va fi, insa, o atmosfera tensionata la munca, ce va dura pana pe data de 10 decembrie. Taurii sunt putin cam gelosi sau posesivi si aceste trasaturi vor iesi la iveala la inceputul lunii decembrie 2015. Pana pe 5, vor fi destul de multe dispute in cuplu. Totusi, de indata ce trece aceasta influenta nociva a astrelor, tot ele il vor ajuta sa faca planuri de viitor alaturi de persoana iubita, undeva pe 11 decembrie. Totusi, perioada pe norisori roz nu dureaza prea mult, caci pe 20 ale lunii incep noi discutii. Partea cea mai buna e ca sarbatorile de iarna, de pe 24 pana pe 31 decembrie il gasesc razand cu gura pana la urechi! S-ar putea sa apara probleme de sanatate, in special in prima parte a lunii decembrie. Grijile de la locul de munca si eforturile aproape supraomenesti care sau in firea Taurului isi vor pune amprenta! Mare grija la bolile de stomac! Va avea un final de an exceptional, per ansamblu, cu sarbatori frumoase, in familie, cu o viata de cuplu fericita, in special intre 28 si 31 decembrie si un an nou, 2016, care asteapta nerabdator dupa colt!

GEMENII se vor inconjura de prieteni si cunostinte, mai ales in perioada sarbatorilor de iarna. Decembrie 2015 este favorabila pentru imbunatatirea relatiilor de familie, de cuplu, pentru a spune orice au pe suflet si pentru a rezolva pentru totdeauna dispute mai vechi. Doar nu vor intra in 2016 cu probleme nerezolvate! Vor invata in luna decembrie sa aiba mai multa rabadare. Vor descoperi o cale sigura de a rezolva confluctele si aceea este DIPLOMATIA! Dupa data de 5, vor prefera sa se axeze pe sarcini de serviciu, pe care vor incerca sa le rezolve pana la sarbatori, pentru ca, undeva pe 20 decembrie, incepe timpul alocat familiei si prietenilor, pe care si-au propus sa nu ii mai puna pe ultimul loc! La inceputul lunii decembrie, e posibil ca partenerii Gemenilor sa fie nemultumiti in legatura cu anumite mici probleme din camin, insa pe la jumatatea lunii totul este dat uitarii in favoarea unor intalniri romantice si a unor nopti de vis! Cea mai favorabila perioada pentru munca si pentru semnari de contracte este intre 10 si 12 decembrie, cand au parte de protectia astrelor in segmentul profesional. In plus, toate problemele financiare isi gasesc solutii pe 25 si 26 decembrie. De sarbatorile de iarna, persoana iubita si familia vor fi mai importante ca niciodata. Gemenii care au copii vor reusi sa formeze o legatura unica cu acestia.

RACUL va avea o luna plina, la final de 2015. Va impaca, in final si sarcinile de serviciu cu relatiile cu cei din jur, insa nu va fi deloc usor sa reuseasca sa zica, pe 31 decembrie: „A fost un an bun!”. Ci, dimpotriva, va gandi: „Abia astept provocarile lui 2016„! In primele doua zile din luna decembrie, va reusi sa demostreze superiorilor ca revine la forma lui initiala! Acest lucru vine dupa multe discutii si reprosuri din partea celor cu care lucreaza. Ei bine, conjuctura astrala ii este favorabila si il ajuta sa aiba suficienta inspiratie pentru a reintra in gratiile lor! Cei care isi cauta loc de munca sau au mari responsabilitati ar trebui sa evite sa ia decizii intre zilele 2-5 decembrie, cand astrele nu sunt deloc favorabile. Pe de alta parte, e o perioada buna in care sa rezolve probleme in familie. Dupa data de 5 decembrie, are in sfarsit, o viata sentimentala activa. Cunoaste pe cineva, se impaca cu cineva sau pur si simplu se apropie de partenerul sau – indiferent de caz, va avea o comunicare fantastica in cuplu! Aceasta va dura pana la finalul anului si chiar si in 2016, daca el/ea decide ca este momentul sa se concentreze si asupra inimii lui/ei, pe care a ignorat-o ceva vreme. Dupa mijlocul lunii decembrie, se concentreaza pe aspecte profesionale si pe anumite probleme care se vor agrava dupa data de 20. Atunci va avea de clarificat unele aspecte ce ii afecteaza reputatia sau cariera. Sarbatorile de iarna il vor gasi pe deplin multumit de activitatea sa.

LEUL va avea, in luna decembrie, parte de mult timp petrecut impreuna cu familia. Aceasta decizie, de a acorda mai multa atentie celor dragi, il va ajuta sa se apropie de ei si sa puna la punct anumite dispute. Sarbatorile vin cu vesti bune in segmentul finante! Primele doua zile din decembrie 2015 vin cu vesti bune, vesti care vor infrumuseta intreaga luna si in special perioada Craciunului! La mijlocul lunii decembrie, va primi vizite din partea rudelor si a prietenilor, cu care va petrece mai mult timp. De asemenea, sarbatorile de iarna vor fi prielnice pentru apropierea fata de partenerul de viata, alaturi de care va petrece momente frumoase! Ai grija la bani la inceputul lunii, mai ales ca pana pe 5 decembrie, astrele nu sunt deloc favorabile pentru niciun fel de achizitii! Din fericire, de Craciun, va beneficia de prime sau bonusuri care sa ii rotunjeasca veniturile. Trebuie sa fie atent si la colegii de serviciu, cu care risca sa intre in dispute. Abia dupa data de 10 decembrie va putea sa discute cu calm si logica unele probleme. Tot din acea data si sefii vor dovedi mai multa intelegere! Productivitatea la locul de munca va fi scazuta de pe 20 decembrie pana la finalul anului. Ce-i drept, luna decembrie il face pe Leu sa astepte cu nerabdare anul 2016. Pe de alta parte, se va bucura de clipe frumoase cu cei dragi care il vor face sa uite de neajunsuri si de probleme! Cel mai bun sfat ar fi: petrece-ti Sarbatorile de iarna departe de telefonul mobil si de tehnologie in general. Relaxeaza-te!

De pe data de 10 decembrie, FECIOARELE vor avea o comunicare excelenta in cuplu si in familie. De fapt, tocmai sprijinul celor apropiati o vor ajuta sa depaseasca provocarile lunii decembrie si sa astepte cu toata inima anul 2016! In luna Decembrie, va rezolva problemele cu familia, inca din primele zile. Apoi, din acest punct de vedere, totul va merge struna: cei dragi o va sustine, ii va fi alaturi, iar prietenii o vor ajuta. Sarbatorile vor reprezenta o incununare a relatiilor frumoase pe care le-au legat de-a lungul timpului. La inceputul lunii, nu va sta prea bine cu banii si va cheltui fara sa isi dea seama exact pe ce. Va neglija locul de munca in favoarea timpului liber, iar de Sarbatori va refuza sa lucreze, pentru a petrece timpul cu familia. Va avea parte de discutii extrem de binevenite pe 10 si pe 12 decembrie, cand va primi sfaturi de la o persoana apropiata sau de la o ruda mai in varsta. Sarbatorile vor fi un prilej de apropiere fata de copii si fata de partenerul de viata. Cei singuri isi vor gasi, tot in preajma Craciunului, o persoana care sa le fie aproape. Se infiripa noi iubiri intre 26 si 28 decembrie! Asadar, finalul anului 2015 si inceputul lui 2016 o gasesc concentrata pe bunastarea familiei si pe relatiile cu cei apropiati. 

Luna decembrie va fi cu suisuri si coborasuri pentru BALANTA. Inceputul lunii nu va fi bun din punct de vedere personal, dar va fi benefic pe plan financiar, in timp ce partea profesionala va avea de suferit la finalul lunii, dar se vor rezolva problemele cu partenerul de viata si cu familia. Cu alte cuvinte, echilibru! Va avea parte de discutii aprinse acasa si va negocia o multime de probleme pe plan profesional. Primele 2 zile din luna decembrie vor fi pline de acuzatii si reprosuri, iar cuvintele grele o vor rani. Totusi, lucrurile se calmeaza spre mijlocul lunii. Ai grija cum te exprimi pe data de 9, caci risti sa nu te faci inteles si sa pui paie pe foc. De pe data de 5, cresc veniturile! Acest aspect vine insotit cu amplificarea unor responsabilitati si cu cresterea numarului de sarcini de serviciu. Acest lucru, pe fondul discutiilor de acasa, ar putea sa ii provoace o stare de nervozitate. Este nevoie de multa rabdare. Abia dupa data de 11 decembrie va vorbi aceeasi limba cu partenerul de viata si va reusi sa puna capat problemelor abia in apropierea Craciunului! Din fericire, sarbatorile de iarna o gasesc impacata in sfarsit, cu o atmosfera calma. La finalul lunii se vor imbunatati relatiile cu rudele de gradul 1. De la probleme personale, la responsabilitati pe plan profesional si surprize financiare, chiar le are pe toate in decembrie! Asa ca, buna sau rea, aceasta luna o va face sa intre cu toata inima in anul 2016, in care isi pune toata speranta!

Pentru SCORPION, luna decembrie nu va fi prea buna din punct de vedere al sanatatii. Din fericire, celelalte aspecte ale vietii sale vor fi favorizate de astre, asa ca poate rasufla linistit, caci sfarseste anul 2015 si incepe unul nou, 2016, cu zambetul pe buze! Primele 5 zile ale lunii decembrie vor veni cu satisfactii banesti, mai ales pentru ceicare stiu ca au muncit mult in ultima perioada. In acelasi timp, tot la inceputul lunii decembrie, Scorpionii nu trebuie sa dea imprumuturi si nici sa faca investitii impulsive, caci astrele nu favorizeaza aceste aspecte. De pe data de 6, vor avea o putere de atractie enorma, prin care vor reusi sa lege relatii cu cei din jur, mai ales pe plan amoros. Daca esti singur, este foarte posibil ca in aceasta perioada sa iti gasesti sufletul pereche. De asemenea, intre 6 si 11 decembrie se vor forma aliante si parteneriate care vor fi de mare ajutor in 2016! Sanatatea este sub semnul intrebarii pe tot parcursul lunii decembrie, iar intre 8 si 13 ale lunii chiar vor fi probleme serioase, in special cu stomacul. Stresul in spune cuvantul, deci mare grija la managementul timpului si al sarcinilor de serviciu! Este posibil ca sarbatorile de iarna sa ii prinda intr-o problema profesionala, dar asta nu inseamna ca nu isi vor ignora familia. Din potriva, vor dovedi ca reusesc sa faca fata atat presiunilor de la serviciu, dar sa impace si partea personala. Pe de alta parte, finalul lunii si al anului 2015 vor aduce suficient de multe bucurii cat sa echilibreze supararile!

Pe SAGETATORI ii asteapta o luna de neuitat din punct de vedere personal, cand va avea parte de o multime de surprize din partea partenerului de viata. Vor avea parte si de beneficii in segmentul financiar, insa toate acestea vin in urma unor eforturi si compromisuri! Primele zile ale lunii decembrie vor fi dedicate exclusiv relatiei de cuplu. Totusi, fii cu ochii in patru, caci intre 5 si 7 decembrie e posibil sa apara ceva divergente – se preconizeaza aparitia unei personane din trecut. Dupa acest hop, totul va fi perfect, vor fi in al noualea cer, pe plan sentimental. Din punct de vedere profesional, totusi, lucrurile nu sunt tocmai roz! Vor avea parte de castiguri financiare, in mod constant, pe parcursul intregii luni, insa vor avea un pret de platit pentru acestea: munca pare ca nu se mai termina! E posibil ca de sarbatori sa se iveasca ceva ce nu poate fi amanat si ei sa se imparta intre masa de Craciun si biroul de lucru! Dupa data de 10 decembrie se vor aplifica ocaziile de a-si creste veniturile! Sagetatorilor le merge din ce in ce mai bine! Iar acest lucru este observat si de prieteni falsi care abia asteapta sa se bucure de putin sprijin material. E momentul ca ei sa se tina pe pozitii si sa spuna un „NU” ferm! Totul este bine cand se termina cu bine. Vor avea parte de un final de an plin de bucurii, dar pe care trebuie sa le vada si sa profite de fiecare moment frumos! Atunci va putea spune: „La revedere 2015, bun venit, 2016!”

CAPRICORNUL va invata in luna decembrie sa asculte mai mult, sa vorbeasca mai putin si sa se puna in pielea celor din jur. Va fi o luna a invataturilor, a lectiilor de viata si a noilor cunostinte. Practic, va incheia anul mai senin si va privi cu mai multa deschidere catre viitor, catre anul 2016! Este momentul ca ei sa se puna in pielea celor din jur pentru a intelege orice fel de repros i se adreseaza. Chiar daca vor veni si neplaceri, nu trebuie sa isi piarda optimismul, ci sa priveasca lucrurile detasat si, desigur, sa gaseasca solutii. Un ajutor va veni, la inceputul lunii, de la o persoana mai in varsta. In zilele de 3 si de 5 decembrie, se va simti neputincios in fata unei puteri necunoscute. Asta pentru ca astrele nu il lasa sa actioneze prea mult, caci ar putea sa ia decizii impulsive. Dupa data de 5, va castiga notorietate in domeniul in care activeaza si va avea un renume bun in plan social. Va deveni extrem de comunicativ dupa data de 10 decembrie. Va lega noi prietenii, va pune bazele unor proiecte si se va distra. Pe 12 decembrie, astrele sunt intr-o forma buna si ii ajuta pe Capricornii singuri sa isi gaseasca alesul. Sarbatorile de iarna il vor gasi departe de casa, in vizita la rude. In ultimele zile ale lunii, vor aparea anumite conflicte, asa ca mare grija la reprosurile adresate celor dragi!

VARSATORUL va avea o luna grea, dar plina de bucurii spre final. Asta inseamna ca de Revelion va rasufla usurat si va zice: „Bine ai venit, 2016!” Va avea un inceput de luna favorabil pe partea profesionala. Pacat ca dureaza doar 3 zile! Pe 1, 2 si 3 decembrie va colabora excelent cu asociatii si colegii si va reusi sa faca planuri pentru viitor. Totusi, pe 4 si pe 5 ale lunii va descoperi ca unii dintre parteneri vor incerca sa profite si sa isi atraga succesul doar de partea lor! Vor incepe barfele, de care ei trebuie sa stea departe! Nici acasa lucrurile nu stau prea bine, caci vor avea multe de tras din cauza neregulilor de pe plan profesional. Trebuie sa fie extrem de atenti sa nu isi verse furia si nemultumirile pe cei dragi, care ar putea sa nu inteleaga situatia! Sarbatorile de iarna vor veni pe fondul unor suparari si vor mai aparea, colac peste pupaza, si unele probleme din trecut. Din fericire, banii continua sa vina, iar pe 11 sau 12 decembrie, au parte si de un bonus sau o prima. Acesta este un prilej bun pentru a le pregati o surpriza celor dragi. Tinand cont de pozitionarea nu tocmai benefica a astrelor, sfatul pentru Varsatori ar fi sa incerce sa se elibereze de grijile si presiunile de pe plan profesional macar pe perioada sarbatorilor, cand este o perioada dedicata familiei.

PESTII vor avea o luna in care se vor pune pe primul plan. Este adevarat, nativii acestei zodii nu fac acest lucru prea des, insa din cand in cand simt nevoia ca totul sa fie doar despre ei. Acest lucru se intampla in decembrie 2015! In primele 5 zile ale lunii decembrie, vei avea parte de o surpriza pe plan profesional. Gasesti prilejul de a-ti mari veniturile lunare, pentru ca astrele sunt favorabile pentru ei, in Casa Banilor. De asemenea, cariera are de castigat, caci vor avea un renume fantastic in cercurile in care se invart. Ei vor fi un pic mai reci fata de persoana iubita decat le sta in fire. In primul rand este vorba despre faptul ca se vor concentra pe cariera, in decembrie, iar in al doilea rand este vorba despre faptul ca s-au saturat de neintelegeri si vor putina liniste. Mare grija, caci distantarea fata de partener poate aduce o multime de complicatii. Dupa data de 15, nativii din zodia Pesti vor reusi sa comunice mai usor cu persoanele apropiate si sa isi explice atitudinea. Din fericire, astrele ii ajuta sa se faca bine intelesi si problemele tind sa se rezolve. Imediat dupa aceasta data, se pot astepta la suprize extrem de placute! Vor avea parte de un Revelion nefericit, caci nu reusesc sa se organizeze cum trebuie si nu au parte de spirjinul prietenilor in demersurile lor. In plus, colac peste pupaza, apar si probleme cu banii! Partea cea mai buna este ca vine 2016 si are o multime de surprize pentru ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu