luni, 12 octombrie 2015

Sfaturi de la OSHO pentru zodii

BERBEC
Treci printr-o serie de experiențe grele, care au scopul de a te întări și de a te umple de înțelepciune.
In viață, este inedicat să iei lucrurile așa cum îți vin, pentru că vei găsi
o explicație pentru orice. Sfatul tău de la Osho: „nu vreau să îl venerezi pe Buddha. Vreau să devii Buddha.

TAUR
În viață cauți, înainte de orice, dragoste. Trebuie, însă, să înțelegi că iubirea pe care o dorești este chiar în inima ta. Dacă încetezi să mai ai așteptări de la ceilalți, vei reuși să fii fericită. „Dragostea nu este posesivă. Dragostea înseamnă libertatea celuilalt. Dragostea este un dar necondiționat, nu este o povară” sunt vorbele lui Osho pe care trebuie să ți le amintești mereu.

GEMENI
Ești mereu la extreme, de aceea viața te va purta dintr-o parte în alta, până când vei învăța din aceste experiențe neplăcute și vei reuși să atingi un echilibru. „Viața se repetă fără înțeles. Dacă nu devii tu înțelept, se va repeta la nesfârșit, ca o roată” este lecția pe care Osho îți recomandă să o înveți.

RAC
Faci tot ce trebuie pentru a ajunge acolo unde îți dorești, însă este foarte important să ai răbdare și să nu renunți la primul obstacol. Nu îți fie teamă să te îndrăgostești! Câtă vreme ești cu inima deschisă, nu ai cum să greșești. Osho vrea să îți amintești mereu că „atunci când iubești o persoană, toate temerile dispar. Iar când îți este teamă, toată dragostea dispare.”

LEU
Ești o fire practică, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignori problemele inimii. În momentul în care îți vei îndrepta atenția către interiorul tău, vei găsi esența vieții și vei fi fericită. „În liniștea ta, când nu sunt cuvinte, când nu există limbaj, când nimeni nu este prezent, intri în contact cu existența” este sfatul Osho pentru tine.

FECIOARA
Ideile pe care le ai despre perfecțiune nu fac decât să îți provoace durere. Cu cât mai mult te vei încăpățâna să te agăți de aceste idealuri, cu atât mai greu îți va fi. „Te vei apropia tot mai mult de perfecțiune, dar nu vei fi niciodată perfect. Perfecțiunea nu este calea către existență. Dezvoltarea este” – sunt cuvintele pe care Osho nu vrea să le uiți niciodată.

BALANTA
Îți este foarte greu să iei o decizie. Ai multe idei și nu prea reușești să rămâi la una. Osho este de părere că: „dacă îți este greu să iei o decizie, alege răul cel mai mic dintre cele două”.

SCORPION
Este nevoie de multă răbdare, pentru a primi darurile vieții. Este important să încetezi să mai fii o regină de gheață și să demonstrezi că ești o ființă umană. „Iubește-te pe tine și vei putea să îi iubești și pe alții” spune Osho.

SAGETATOR
Vei da peste multe obstacole în viață, dar sunt doar încercări care te vor înălța. Fiecare piedică este, de fapt, un dar. „Adevărata spiritualitate este cea mai mare rebeliune. Este riscantă, este aventuroasă, este periculoasă” – sunt vorbele pe care Osho vrea să le știi.

CAPRICORN
Ești mereu în căutarea adevărului, chiar dacă toată lumea crede că ambițiile sunt, de fapt, cele care te conduc în viață. Osho îți spune, însă, că „adevărul nu este ceva din afara care așteaptă să fie descoperit, ci este ceva înăuntru care trebuie să fie înțeles”.

VARSATOR
Ești o idealistă și deseori cazi în butoiul cu melancolie. Nu uita să te bucuri și de viață, pentru că nu riști să treci pe lângă experiențe minunate. „Cum găsești fericirea? Renunță la ambiții. Ambițiile sunt bariera”, spune Osho.

PESTI
Încearcă să înțelegi că nu ai niciun drept să le impui celorlalți ce să facă sau în ce să creadă. Fiecare are propria cale în viață, tu trebuie să o găsești pe a ta. „Dacă nu ești capabil să stai singur, relațiile tale sunt false. Sunt doar un truc să eviți singurătatea, nimic altceva” este sfatul pe care ți-l dă Osho  nu vrea să le uiți niciodată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu