luni, 26 octombrie 2015

HOROSCOP 26 OCTOMBRIE-1 NOIEMBRIE 2015

BERBEC. Conversatiile din prima zi a saptamanii iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti continua proiectele incepute. Indicat este sa nu continui a discuta subiecte triviale, in cazul in care observi ca discursul interlocutorilor tai ajunge pe aceasta panta.
Nu te mai grabi sa ajungi intr-un punct pe care il "vezi" pe linia orizontului; este momentul sa savurezi ceea ce iti este oferit la momentul actual, mai ales pe 30 octombrie, o zi in care aspectul favorabil format de Soare impreuna cu Neptun te va ajuta sa vezi ce se afla dincolo de aparente. Fii atent la pierderea de informatii, asigura-te ca salvezi la timp toate datele cu care lucrezi.

 TAUR.  O saptamana in care ajutorul vine de acolo de unde te astepti mai putin sau de la cel/cea care iti este partaner/partenera de viata. 26 octombrie si 27 octombrie sunt zile in care (se pare ca) nu vei realiza foarte multe si din acest motiv iti este recomandat sa petreci cat mai mult timp de calitate alaturi de persoane langa care te simti in siguranta, inspirat lasandu-te, de catre acestea. De asemenea, intreaga perioada analizata este favorabila proceselor de creatie, in ceea ce te priveste. Desi simti nevoia sa analizezi tot ceea ce se intampla in viata ta,acum este momentul sa iei o pauza de gandire, in acest sens.

 GEMENI. Abia incepand cu seara zilei de 27 octombrie vei vedea rezultate concrete ale muncii tale sau vei intalni oportunitatea de a-ti pune in practica ideile - in cazul in care ti-ai pus in plan sa cuceresti lumea, acum este momentul sa o faci. Insa, daca este nevoie sa iti revizuiesti aceste idei sau sa mai ajustezi cate ceva la planurile tale de viitor, dimineata zilei de 28 octombrie este perfecta pentru acest gen de actiune. 29 octombrie este o zi in care ar fi bine sa faci tot posibilul pentru a ramane concentrat asupra celor asupra carora zabovesti de ceva vreme. Abia la sfarsitul saptamanii este indicat sa achizitionezi produsele de care ai nevoie sau sa iti pastrezi parerile pe care le ai.

 RAC.  Revelatiile nu-ti vor lipsi de aceasta data, aceasta fiind o saptamana pusa sub semnul mirajului si al intuitiei, pentru tine. Evenimentul de Luna plina din semnul zodiacal al Taurului corespunde unui context actual foarte favorabil relationarii (pe termen scurt sau mediu) si al descoperirilor, mai ales daca acestea sunt datorate jocului. Cu alte cuvinte, a sosit momentul pentru a face tot ceea ce iti doresti si iti face placere, de atat de mult timp ignorate. Nu exagera cu organizarea si cu corectitudinea excesiva pe 28 octombrie si 29 octombrie; sunt zile in care raspunsurile si Adevarul nu sunt usor de gasit, nici chiar pentru tine...

 LEU. Daca ai vreo dorinta secreta legata de caminul sau de familia ta, ori de vreo proprietate imobiliare de care dispui, actioneaza in acest sens abia la sfarsitul acestei saptamani, mai exact, pe 30 octombrie. Pana atunci, insa, concentreaza-te pe problemele care pot aparea din exteriorul familiei sau la locul de munca, pentru a fi sigur ca descoperi rapid detaliile de care ai nevoie pentru a-ti face o parere clara si un plan de actiune fiabil; seara zilei de 28 octombrie este ideala pentru astfel de situatii. Ar trebui sa faci tot posibilul pentru a-ti echilibra sectorul financiar al vietii cu cel al evolutiei tale personale.

 FECIOARA. Favorizate sunt interactiunile cu strainii de loc si de neam pe care deja ii cunosti. De asemenea, alte sisteme de credinte iti pot fi de folos atunci cand ai nevoie sa fii ghidat. Este o saptamana in care ar trebui sa profiti de tot ceea ce ti se ofera, pentru ca nu mereu vei avea parte de asemenea oportunitati. Se stie ca iti place sa ai grija de ceilalti si foarte multe de oferit, in acelasi timp, insa incearca sa nu ii judeci pe cei care iti fac daruri in functie de felul in care acestea arata; probabil ca ai sa descoperi cel mai frumos cadou in cea mai urata dintre cutiile primite... O zi  in care compasiunea ta este situata la cote mari este 30 octombrie.

 BALANTA. Nu uita ca Dumnezeu ne da, dar nu ne baga si in traista. O saptamana in care este foarte important pentru tine sa te gandesti si sa meditezi la tot ceea ce ti s-a intamplat in ultima perioada. Pentru a primi ajutor financiar, roaga-te si munceste, in acelasi timp, mai ales daca ai senzatia ca banii iti sunt undeva, la indemana, dar nu se "lipesc" de tine. Rezerva-ti sfarsitul de saptamana pentru a-ti stabili cu rigurozitate prioritatile, in conditiile in care se pare ca vei avea foarte mult de munca. Daca ai ocazia sa petreci ceva timp cu prietenii tai de suflet, in seara zilei de 30 octombrie, nu ezita sa o faci.

 SCORPION. Pe primul plan, pentru tine, vor fi relatiile in care esti implicat cu raport egal de putere. Este posibil sa ti se ceara mai multa atentie decat poti oferi; in aceeasi linie de gandire, este posibil sa ti se pretinda mai multa afectiune decat poti demonstra. Este o saptamana in care importanta persoanei de langa tine este crescuta, ori, daca esti singur, aminteste-ti ca viata este frumoasa si ca experientele de care ai parte merita impartasite cu cineva, deschide-ti, deci, sufletul. Pe masura ce sfarsitul de saptamana se apropie, devii dispus la a visa cu ochii deschisi; nimic mai frumos, atat timp cat nu iti uiti adevaratele motivatii si iti notezi ideile noi pe care le ai.

 SAGETATOR. Presiunea pe care o simti la locul de munca, in mare parte venita dinspre "conducere" iti da batai de cap, de fiecare data cand incerci sa pui lucrurile la punct sau sa iti organizezi timpul intr-un alt fel. De preferat este sa astepti ziua de 30 octombrie pentru a lua atitudine, nicidecum sa reactionezi in prima parte a saptamanii. Cu toate acestea, sanatatea ta trebuie sa primeasca mult mai multa atentie decat vrei sau poti (la momentul actual) tu sa ii oferi, de aceea ar fi bine daca nu te-ai speti cu munca, in aceasta saptamana. Rezolva cate un singur lucru o data, si toate la timpul lor. Nu ezita sa treci si pe la medic, in cazul in care intervin probleme grave.

 CAPRICORN. Ai toate sansele de a descoperi partea intunecata a lucrurilor, mai ales daca acestea au legatura cu cei care pana mai ieri iti erau protectori sau te pazeau, in vreun fel. Indiferent de sfaturile pe care le primesti (mai ales in jurul datei de 29 octombrie), indiferent de confirmarile de care ai parte sau de lumina pe care o persoana superioara tie din punct de vedere spiritual o face in sufletul tau, ai nevoie sa iti vindei ranile pe care sufletul tau inca le mai are. Este momentul sa te vindeci, folosindu-te de cea mai puternica arma pe care cineva o poate avea: iubirea. Tot ceea ce cauti a afla, deja cunosti.

 VARSATOR. Evenimentele de care ai parte in familie sau in casa ta sunt - momentan - incontrolabile, in ceea ce te priveste. Parca tot ceea ce se intampla are rolul de a te face sa iti dai seama ca inca mai trebuie sa cresti, mai ales din punct de vedere spiritual. In plan fizic, problemele care pot aparea in aceasta saptamana, se afla in stransa conexiune cu mostenirile de care ai parte sau cu patrimoniul familiei tale (din partea tatalui, mai ales). Vestile bune se arata la sfarsitul saptamanii - in ultima zi a acesteia, mai exact: atunci va fi venit timpul sa te ocupi de tine si de dragostea ta, cautand sa iti exprimi sentimentele cat mai sincer. Este posibil sa primesti mult mai mult decat oferi, in schimb.

 PESTI. Se pare ca cei care iti sunt rude apropiate sau prieteni dragi sunt cei care iti fac viata putin cam amara, in aceasta saptamana. Poate ca sunt oameni care cer prea mult de la tine, de aceasta data. Sau, poate ca tu esti cel oportunist, de obicei, si acum a sosit momentul platilor. In oricare dintre cazuri, este nevoie ca atentia ta sa fie indreptata asupra acestui subiect, fiind important sa fii tu cel care ofera mai mlt decat primeste, mai ales daca este vorba despre iubire pura, constient fiind ca Iubirea este infinita. Nu-ti fie frica de cadere pe 31 octombrie, chiar daca adancimile par amenintatoare; este o zi in care poti descoperi secrete care-ti vor schimba perceptiile...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu