vineri, 30 octombrie 2015

HOROSCOP 2-8 NOIEMBRIE 2015

BERBECII trebuie sa fie atenti la detalii, sa aiba rabdare si determinare pentru ca vor avea cateva zile solicitante la serviciu.
Simtiti fiorii iubirii toata saptamana, dar mai ales marti, miercuri si duminica.

 TAURII dispun de fler si intuitie pentru a atrage sponsori/membrii intr-un proiect de grup sau sa poarte unele negocieri. Aveti parte de afectiune in zilele de luni si marti.

 GEMENII au sarcini de lucru destul de complicate,dar care le starnesc interesul si ii tin in priza. In ziua de marti se anunta intamplari placute in viata de familie.

 RACII pot avea parte de evenimente la serviciu care sa le puna in valoare talentele oratorice. Spre sfarsitul saptamanii pacea si armonia domina atmosfera de acasa.

 LEII pot avea oportunitati de a-si suplimenta veniturile sau valorifica economiile/posesiunile pe care le au deja. Ziua de duminica ii poate gasi in compania rudelor apropiate.

 FECIOARELE se pot alege cu oferte greu de refuzat si castiguri deloc neglijabile spre sarsitul saptamanii. Atmosfera calda de acasa si compania familiei ar putea sa va prinda mai bine decat credeti.

 BALANTELE nu rateaza ocazia de a-si etala aptitudinile de coechipieri si se pot alege cu venituri substantiale. Relaxati-va invitandu-va prietenii in oras weekend-ul acesta.

 SCORPIONII vad ca planurile/proiectele lor de viitor evolueaza cu mai multa rapiditate decat s-ar fii asteptat. E posibil sa cunoaste-ti persoane cu viziuni/idealuri similare sau sa va alaturati voi unui astfel de grup de persoane.

 SAGETATORII pot fii surprinsi intr-o pozitie cheie marti, joi si vineri, probabil cu ajutorul unor sarcini de lucru care le confera o mai mare putere de decizie decat cea pe care o au ei in mod normal. Sambata si duminica va veti afla in compania prietenilor.

 CAPRICORNII au o saptamana plina in cazul in care se decid sa transforme o idee intr-o afacere. Inceputul de saptamana se anunta promitator in relatia de cuplu.

 VARSATORII au sanse de castig daca urmeaza sa se asocieze cu cineva intr-o afacere/proiect. Atentia deosebita acordata partenerului la inceputul saptamanii, poate face minuni in relatia voastra.

 PESTII decid sa poarte cu asociati/colaboratori negocieri, dupa urma carora vor avea castiguri destul de mari. Zilele de marti, joi si vineri v-ar putea aduce mai aproape de partener/a.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu