vineri, 30 octombrie 2015

In ce MONSTRU se transforma fiecare zodie in noaptea de HALLOWEEN

BERBECUL are toate sansele sa devina varcolac. Insetat de sange si de a face justitie
cu orice pret, acest nativ poate oricand sa joace rolul unui vampir de temut.

TAURUL poate deveni cel mai de temut monstru malaezian: Penanggalan. Potrivit legendei asiatice, aceasta faptura feminina isi desprinde capul in timpul noptii si cauta noi victime in acest fel.

GEAMANUL, avand in vedere ca este un semn dual, ii baga in sperieti pe cei din jur cu cele doua capete si cu coarnele care rasar in noaptea de Halloween.

RACUL devine vampir cu dinti de fier (personaj legendar mai ales in zona Rusiei). Acest vampir este unul atipic intrucat suge sangele victimelor fara a se hrani cu el.

LEUL, protejat de Soare, se transforma intr-o floarea soarelui malefica. De pe campurile inverzite din vara, floarea soarelui capata personalitate si… colti.

FECIOARA se transforma in Morticia. Spre deosebire de Morticia din „Familia Addams”, acest nativ are gheare uriase si umbla cu inima la vedere.

BALANTA se transforma in strigoi cu cap de viezuire. Are obiceiul sa bantuie lumea, in special pe oamenii care i-au gresit.

SCORPIONUL nu putea sa se metamorfozeze in altceva decat o printesa malefica. Scorpia din povestile cu span poarta pelerina neagra si o coasa.

SAGETATORUL devine celebrul Joker (un rol legendar cu care a suprins Heath Ledger). Acesta te poate pacali oricand, folosindu-i doar vorbele.

CAPRICORNUL este un tap care isi foloseste coarnele pentru a-si omori victimele. Acest semn zodiacal ataca cu copitele.

VARSATORUL se transforma intr-un monstru al apelor. Poate fi un rechin care ataca cu sange rece sau o naluca a oceanelor.

Nativul nascut in zodia PESTI iese din lac precum monstrul din Lochness. Acesta isi surprinde victimele de fiecare data, folosindu-si puterile supranaturale printre care sunetele asurzitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu