joi, 15 octombrie 2015

CUM SA CALATORESTI IN JURUL LUMII CU BANI PUTINI


Sună prea frumos ca să fie adevărat, însă nu e deloc imposibil. Cu puţină voinţă şi research online, poţi călători oriunde, aproape fără niciun ban.
Poti alege de la programe de voluntariat care oferă masă + cazare gratuite, la job-uri precum îngrijitor de vile de vacanţă sau crew member pe vase de croazieră private, site-urile de (almost) free travel îţi pot oferi o varietate de idei care să te ajute să îţi împlineşti visul,precum si:

BACK DOOR JOBS (http://www.backdoorjobs.com/) e un site destinat aventurierilor care vor să facă şi bani în timp ce călătoresc. Aici vei găsi o grămadă de job-uri part-time interesante, de la ucenic într-o fabrică de brânzeturi, la îngrijitor într-un parc de distracţii.

COOLWORKS (http://www.coolworks.com/) e un site care îţi oferă o listă de job-uri sezoniere. Poţi filtra căutarea în funcţie de tipul de job căutat (restaurant, ski, parc de distracţii, diving etc.) sau să alegi un job în funcţie de sezonul preferat. E modul ideal de-a face bani în timp ce călătoreşti fără să fii obligat să îţi iei un angajament pe termen lung.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu