luni, 5 octombrie 2015

Care este misiunea ta în viață, în funcție de zodie

BERBEC. Ai calități de lider! Ești puternică, încrezătoare în forțele proprii, dornică de reușită, dar ai ceva ce foarte puțini au: blândețe și iubire de oameni.
Nu îți arăți această latură decât atunci când poți face o diferență în destinul unei persoane. Misiunea ta este să îi ajuți pe oamenii aflați în nevoie. Ai toate calitățile să reușești, nu le întoarce spatele oamenilor care merită. Intuiția ta te va ajuta să îți dai seama cui trebuie să îi întinzi o mână și cui trebuie să îi întorci spatele!

TAUR. Puțini oameni au bunătatea și căldura ta! Nu ești foarte prietenoasă, dar în momentul în care te apropii de o persoană, ești gata să treci prin foc și apă pentru ea. Misiunea ta în viață este să le oferi oamenilor iubire, să îi faci să se simtă în siguranță și să îi ajuți să se ridice. Având în vedere că ești o persoană foarte loială, nu ai niciun motiv să nu reușești!

GEMENI. Misiunea ta în viață este să îi ajuți pe oameni să își recapete optimismul! Ești o persoană inteligentă, pusă pe glume și cu un simț al umorului extraordinar, nimeni nu poate sta supărat în preajma ta. Folosește-te de aceste calități și ajută-i pe ceilalți să vadă partea plină a paharului.

RAC. Trăiești pentru ceilalți! Nu ai liniște, dacă oamenii din viața ta suferă, nu poți să te bucuri de viață, dacă nu știi că cei dragi ție sunt fericiți! Misiunea ta este să îi ajuți pe ceilalți să depășească obstacolele! Nu știi cât de mult contează să știi că cineva este mereu lângă tine, indiferent de situație!

LEU. Pari foarte egoistă și superficială, dar adevărul este că atitudinea ta are doar rolul de a te proteja. Ești un om bun, însă ceilalți nu înțeleg asta pentru că te iubești foarte mult pe tine. Misiunea ta în viață este să îi înveți pe ceilalți să se iubească, să se aprecieze și să aibă încredere în ei. Nimeni nu este mai potrivit pentru asta decât tine!

FECIOARA. Nu te poți abține să nu critici și nici nu ar trebui să faci asta. Cineva trebuie să spună lucrurilor pe nume! De cele mai multe ori, toată lumea este de acord cu tine, însă nu toți au curajul să spună. Misiunea ta este să le arăți celorlalți unde greșesc și să le oferi soluții. Să le spui care le sunt defectele, dar să le punctezi și calitățile. Ai puterea de a-i ajuta pe ceilalți să se înțeleagă!

BALANTA. Ești echilibrată, sociabilă și atentă la nevoile celor din jur. Ți-e greu să iei o hotărâre pentru tine, dar ești foarte radicală când vine vorba de viața celorlalți. Misiunea ta este să îi ajuți pe ceilalți să ia cele mai bune decizii. Ai destulă înțelepciune să nu te lași sedusă de aparențe și reușești să îi temperezi pe cei de lângă tine.

SCORPION. Toată lumea crede că ești Diavolul în persoană, dar tu nu faci decât să te protejezi. Nu suporți minciuna, ipocrizia și oamenii lași, așa că faci tot ce trebuie pentru a sta departe. Te pricepi atât de bine să te aperi, încât misiunea ta în viață este să îi înveți și pe ceilalți să nu pice în capcana escrocilor. Nimeni nu va reuși mai bine ca tine să le deschidă ochii naivilor!

SAGETATOR. Ești plină de viață și oricât ai fi de tristă, găsești putere să te ridici și să vezi partea bună a lucrurilor. Misiunea ta este să îi înveți pe ceilalți să se bucure de viață și să nu se lașe copleșiți de greutăți.

CAPRICORN. Dincolo de masca de om ambițios și dornic de succes se află un om foarte sensibil! Nu ai face nimic imoral și nu ai acționa niciodată pe ascuns, pentru a obține ce își dorești. Misiunea ta este să îi înveți pe ceilalți să fie corecți, să nu trișeze și să nu mintă pentru a reuși. Tu ești un exemplu că se poate ajunge sus fără să îți pleci capul sau să îți pătezi palmele.

VARSATOR. Tu vezi mereu binele în ceilalți și trebuie să îi înveți și pe ceilalți să facă asta. Ești o persoană caldă și blândă, nu ai face nimănui niciun rău, iar modul tău de viață îi va inspira și pe ceilalți.

PESTI. Nimeni nu se pricepe mai bine ca tine să viseze cu ochii deschiși. Misiunea ta este să îi înveți pe ceilalți să creadă în idealuri, să îi faci să spere și să viseze! Toată lumea are nevoie să creadă în magie, trebuie să le amintești asta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu