duminică, 27 septembrie 2015

HOROSCOP OCTOMBRIE 2015

BERBEC. Soarele se afla in casa relatiilor Berbecului pana pe 23 octombrie 2015, subliniind importanta celuilalt in viata ta si facand ca majoritatea gandurilor si activitatilor din aceasta perioada sa fie centrate pe relatia cu partenerul de viata. Mercur isi reia mersul direct in casa cuplului Berbecului pe 9 octombrie 2015, dupa 6 saptamani de retrogradare.
Prin urmare, comunicarea redevine usoara, problemele se lamuresc mai repede, intelegi anumite aspecte care te nelamureau. Acum ai cam toate datele necesare pentru a descalci o situatie sau pentru a lua o decizie.
  In octombrie, corespondenta, studiile si drumurile pot avea un rol special in relatiile Berbecilor. Erotismul Berbecilor este foarte accentuat pe tot parcursul lunii. In ultimele doua decade din octombrie, munca sau responsabilitatile se impletesc cu viata afectiva.Cu conjunctia Marte-Jupiter in casa muncii Berbecului, octombrie este in mod cert o luna foarte activa pentru Berbeci in plan profesional. Poate chiar hiperactiva, extrem de solicitanta. Trigonul pe care-l formeaza tandemul Marte-Jupiter cu Pluto, aflat in casa carierei Berbecului, este indicator de succes, de atingere a unui obiectiv important. Totusi, efortul este mare. Trebuie sa infrunti un obstacol si sa gasesti calea cea buna dintr-o multitudine de variante care pot sa nu duca nicaieri. Lipsa de disciplina si de strategie poate genera probleme. Banii vin cu truda si se pot evapora rapid daca nu esti cumpatat(a). Contractele, colaborarile si munca de echipa joaca un rol determinant pentru Berbeci in octombrie si incep sa mearga mai bine, dupa o perioada greoaie sau incoerenta. Octombrie este o luna riscanta pentru sanatatea Berbecilor.
  Acum este mai important ca oricand sa-ti temperezi tendintele catre excese si sa iti planifici treburile astfel incat sa eviti suprasolicitarea. Se recomanda atentie marita daca ai boli cardio-circulatorii sau afectiuni de tip "hiper". Fereste-te de accidentari, intoxicatii, infectii sau boli cu transmitere sexuala! Daca te bazezi pe disciplina, prudenta si strategie, vei ajunge departe.

 TAUR. Marte, stapanul casei cuplului Taurului si semnificatorul dorintei, este conjunct cu Jupiter in casa iubirii si a sexului Taurului, pe tot parcursul lunii octombrie. Iar din data de 8, lui Marte si Jupiter li se alatura si Venus, planeta dragostei. Este o combinatie formidabila, care iti ravaseste hormonii si iti poate tulbura judecata. Senzualitatea este fara seaman, energia sexuala atinge cote inimaginabile. Predispozitia catre indragostire este atat de puternica, incat sageata lui Eros te poate dobori oricand, oriunde, pe neasteptate, fara sa poti schita nici cel mai mic gest de aparare. Octombrie poate fi o luna magica pentru Tauri.
  Atentie, totusi: energia amoroasa dezlantuita te poate face sa actionezi nebuneste si sa iei decizii pe care mai tarziu le-ai putea regreta.Soarele se afla in casa muncii Taurului, iar Mercur isi reia mersul direct in aceeasi casa. Lucrurile se limpezesc, ai mai multa libertate de miscare si de decizie. Asadar, luna octombrie poate fi foarte fructuoasa pentru Tauri, inclusiv in planul veniturilor. De retinut, insa, ca in aceasta perioada banii Taurilor vin din munca, iar speculatiile si jocurile iti pot aduce pierderi. Octombrie este o luna extraordinara pentru activitatile creative sau artistice ale Taurilor, pentru demersurile care le pun in valoare talentul. Acum Taurii au o fenomenala forta de expresie, care le poate aduce omagiile publicului. Ai mai putea reusi excelent in promovarea unei opere, a unui produs sau serviciu, precum si in organizarea unor actiuni care au de-a face cu luxul sau divertismentul. In octombrie Taurii sunt in mare forma si au o energie debordanta.
  Tinzi sa fii hiperactiv(a), asa ca ar fi bine sa practici un sport sau sa faci ceva care sa-ti puna muschii in miscare. Desi esti plina(a) de vitalitate, manifesti un interes activ pentru sanatate, alimentatie si igiena de viata. Este un interval in care este recomandat sa-ti faci controalele medicale periodice sau sa iei masuri pentru rezolva probleme mai vechi. Iubeste si distreaza-te din plin, dar nu uita de prudenta si protectie!

 GEMENI. Efectele restrictive ale lui Saturn, proaspat intrat in casa cuplului Gemenilor, sunt anulate in octombrie, care este o luna fierbinte, ce acorda un loc generos iubirii si distractiilor. Mai intai, Jupiter, stapanul casei cuplului Gemenilor, se afla in compania pasionatului Marte si a senzualei si seducatoarei Venus. Apoi, in casa dragostei si a sexualitatii Gemenilor se afla Soarele, cel care raspandeste energie si lumina si care impulsioneaza domeniile asociate casei pe care o traverseaza. Mai mult, tot in casa dragostei Gemenilor se afla si Mercur, stapanul Gemenilor, care isi reia mersul direct pe data de 9 octombrie. Aceasta configuratie astrala complexa promite Gemenilor o luna imbibata de erotism si plina de oferte pe placul inimii.Marte, stapanul casei muncii Gemenilor, este conjunct cu Jupiter, stapanul casei carierei Gemenilor. Este un semn bun, care arata ca eforturile sunt bine acordate cu scopurile. Apoi, langa Marte si Jupiter soseste si Venus, Mica Benefica, aducatoare de sansa si oportunitati, iar totul se petrece intr-un sector care valorifica forta acestor planete.
  In octombrie iti merge bine in cariera si probabil ca faci bani frumosi, dar pari sa preferi intimitatea si discretia. Se poate sa lucrezi la domiciliu sau sa primesti sprijin din partea familiei. Ai mana buna in tot ce are de-a face cu terenurile si imobilele, birourile, spatiile comerciale si bunurile de folosinta indelungata. Poti avea succes si in preocuparile creativ-artistice, in advertising, prezentare sau reprezentare.  In octombrie Gemenii sunt in varf de forma, au multa vigoare, le place sa se miste, sa mearga pe jos, cu bicicleta sau cu rolele, sa faca sport, sa danseze.
  Sanatatea nu pune probleme in aceasta perioada. Din contra, daca ai unele probleme, acum este un moment bun pentru a le rezolva. Apar solutii, apar resurse pentru aplicarea lor.Daca iti stabilesti foarte clar obiectivele si nu te abati din drum, poti realiza tot ce ti-ai propus.

 RAC. Plasat in casa cuplului Racului de mai multi ani, perfectionistul Pluto primeste in octombrie un impuls favorabil de la conjunctia Marte-Jupiter, care il ajuta sa iasa din propriile tensiuni si inchistari si sa vada lucrurile intr-o lumina mai curajoasa si mai optimista. Daca vrei sa faci o schimbare sau alt pas important in plan relational, acum poti indrazni. Comunicarea, informarea si drumurile sunt factori ajutatori pentru relatiile Racilor in octombrie. Daca te afli in cautarea iubirii, acum poti intalni persoana potrivita. Pentru asta trebuie sa iesi in lume, sa calatoresti, sa cunosti oameni noi, poate chiar sa te inscrii pe un site de dating. Relatiile vechi pot fi imbunatatite sau inviorate prin discutii deschise, cu calm si bunavointa, despre problemele cuplului.Te agiti mult, ai tot felul de initiative si intreprinzi tot felul de demersuri. Iei taurul de coarne si treci la rezolvarea unor chestiuni care stagnau sau te impiedicau sa evoluezi.
  Armele cele mai pretioase ale Racilor in octombrie sunt o uriasa forta mentala, o irezistibila putere de convingere si de negociere si capacitatea de a aduna si procesa magistral informatiile. Luna octombrie este excelenta pentru Raci in ceea ce priveste preocuparile intelectuale, examenele, probele, interviurile. Te avantajeaza daca lucrezi in comert sau vanzari si poti avea succes daca profesia ta are de-a face cu dexteritatea (desen, munci manuale, sporturi de indemanare etc). Eclipsa de Soare aduce Racilor o surpriza financiara ce poate avea legatura cu locuinta, proprietatile sau familia. Racii parcurg o perioada de supraexcitabilitate nervoasa, care poate conduce la iritabilitate si nerabdare.
  In octombrie supralicitezi, iti asumi riscuri, nu tii cont de sfaturi. Exista, asadar, pericolul de a-ti crea probleme de sanatate cu mana ta. Exista un risc de accidentari in deplasare sau produse prin manuirea neglijenta a unor obiecte/substante periculoase.Nu vorbi mai mult decat trebuie si asculta cu atentie ce au si ceilalti de spus!

 LEU. Cu stapanul casei relatiilor Leului situat in casa dragostei Leului, in octombrie te afli intr-o etapa a vietii in care romantismul si sexualitatea au un relief foarte pronuntat. O relatie, oricat ar fi de durabila si ireprosabila din multe puncte de vedere, devine fada si lipsita de interes daca nu are scanteie, daca nu este strabatuta de un fior de pasiune. Chiar daca nu iti dai seama, iti doresti sa fii indragostit(a) si asta vei cauta in mod instinctiv in urmatorii doi ani. In alta ordine de idei, Venus, planeta iubirii, se afla in octombrie in ultima parte a ciclului retrogradarii. Acest ciclu a inceput in iunie si a vizat zodia Leului si casa banilor Leului. Acum este timpul in care se limpezesc unele aspecte ale vietii relationale, care au implicatii materiale. Octombrie este o luna relevanta pentru cariera si banii Leilor.
  Venus, care pentru Lei este si stapana casei carierei, isi incheie ciclul retrogradarii cu un tranzit prin casa banilor Leului (8 octombrie - 8 noiembrie). Este foarte posibil ca in aceasta perioada sa gasesti solutii de relansare a carierei in zone care iti vor aduce mai mult profit. Oricum, in casa banilor Leului se afla si conjunctia Marte-Jupiter, asa ca octombrie este o luna foarte activa in plan financiar. Perioada impulsioneaza puternic afacerile si interesul pentru tranzactii si poate sa-ti aduca venituri frumoase. Ai insa mare grija ce riscuri iti asumi, fiindca exista si o predispozitie la erori de calcul, confuzie, inselatorie si pierderi!
Cu Soarele, stapanul Leului, intr-o pozitie slabita si, pe de-asupra, implicat intr-o eclipsa, Leii nu sunt intr-o forma grozava in octombrie.
  Cel mai cuminte ar fi sa te ingrijesti si sa-ti aranjezi treburile de asa maniera incat sa eviti supraincarcarea. Fiindca stapanul casei bolilor Leului formeaza un careu cu conjunctia Marte-Jupiter, imprudentele si excesele de orice natura iti pot cauza neajunsuri. Evalueaza-ti cu multa atentie resursele si asteptarile financiare si nu te baga in ceva ce s-ar putea sa nu mai poti controla la un moment dat!

 FECIOARA. Octombrie este o luna parca facuta special pentru pasiune! In zodia Fecioarei se afla Venus, planeta iubirii si a senzualitatii, Marte, planeta dorintei si a sexualitatii, si Jupiter, care este stapanul casei cuplului Fecioarei. Iar aceasta tripleta plina de energie amoroasa formeaza un trigon cu Pluto, aflat chiar in casa dragostei Fecioarei. Sub aceasta configuratie rara si foarte puternica, sangele iti clocoteste, instinctele primare se dezlantuie, iar elanul romantic isi ia avant. Prinzi din zbor orice provocare si te poti indragosti la cel mai mic semn. Ar fi bine, insa, sa nu decolezi complet, ci sa pastrezi legatura cu pamantul, fiindca tinzi sa idealizezi, cu riscul de a te indragosti de persoane nepotrivite sau de a intra in relatii imposibile. In octombrie, conjunctia Marte-Jupiter le confera Fecioarelor multa forta si incredere, indemnandu-le catre actiuni de amploare si catre initiative pline de curaj.
  Mercur, stapanul Fecioarei si, in acelasi timp, al casei carierei Fecioarei, isi reia mersul direct in casa banilor pe 9 octombrie. Pe 8 octombrie Venus, Mica Benefica, intra in Fecioara si stabileste o relatie favorabila cu Mercur (receptie mutuala). Aceste configuratii astrale fac din luna octombrie (mai ales din decadele a doua si a treia) o perioada cu un potential deosebit in plan profesional. Ai la dispozitie o uriasa energie realizatoare care, canalizata spre obiective bine alese, iti poate aduce realizari remarcabile. Eclipsa de Soare promite Fecioarelor o innoire sau o surpriza la nivel financiar. In octombrie ai o vitalitate de invidiat si o buna dispozitie inalterabila. Te simti de parca lumea ar fi a ta si, daca ai vrea, ai putea rasturna muntii din loc. Si, intr-un fel, asa este.
  Excesul de energie si aceasta incredere fara limite te predispun catre exagerari si imprudente care iti pot face rau. Ia-o usor, fiindca Saturn, stapanul casei bolilor Fecioarei, de-abia asteapta sa faci un pas gresit!Pastreaza-ti modestia si pragmatismul! Cand ceva iti pare prea frumos, asigura-te ca este adevarat.

 BALANTA. Marte, stapanul casei cuplului Balantei, se afla in octombrie intr-o excelenta companie: este impreuna cu Venus, planeta iubirii si a armoniei, si cu Jupiter, Marele Benefic. Aceasta alaturare este aducatoare de sansa si anunta o implinire relationala. Dar configuratia de mai sus se produce in casa a douasprezecea a Balantei, ceea ce inseamna ca implinirea respectiva este secreta sau este insotita de o restrictie sau de o limitare. Ar putea fi vorba, asadar, despre o dragoste interzisa, ilicita sau care, dintr-un motiv sau altul, se consuma departe de ochii lumii. Trio-ul Marte-Venus-Jupiter mai poate vesti Balantelor o reusita profesionala a partenerului/partenerei sau rezolvarea unei probleme medicale cu care se confrunta.Cu Soarele in Balanta, in octombrie stralucesti, te evidentiezi si atragi succesul. Soarele iti subliniaza calitatile de lider si de organizator si talentele in general.
  Mercur isi reia mersul direct in Balanta pe data de 9 si iti va fi alaturi in ultimele doui decade din octombrie in tot ce inseamna demers intelectual, informare, comunicare sau calatorii. Mintea iti zbarnaie, plina de idei, iar totul in jur este miscare si innoire. Perioada este buna pentru examene, intalniri, negocieri, prezentari, corespondenta, lucru la distanta etc. Acum poti lansa un site, poti redacta o lucrare importanta sau poti merge la un curs. Mai excelezi in activitatile care cer indemanare, flexibilitate corporala, agilitate. In octombrie, banii Balantelor vin mai ales prin noroc sau din surse secrete/discrete. Prezenta Soarelui in Balanta iti confera energie si vitalitate. Mercur iti da agerime, iuteala de minte, chef de plimbari si de vorba. Simti ca ai forta si prospetime.
  Totusi, amplasarea trio-ului Marte-Jupiter-Venus in casa a douasprezecea a Balantei poate sa predispuna catre imprudente, excese si adictii. De aici pot aparea probleme neasteptate si nedorite. Apuca-te sa studiezi ceva interesant, sa scrii, sa desenezi sau sa creezi ceva cu propriile-ti maini!

 SCORPION. Prima decada din octombrie se desfasoara intr-o nota ambitioasa, dar cam incordata: ridici stacheta sus, cerand mult de la omul de alaturi sau indreptandu-ti sentimentele catre cineva care se distinge prin pozitie sau prin realizari deosebite. Decadele a doua si a treia sunt insa mult mai dinamice, mai pasionale si chiar mai norocoase! Venus, stapana casei cuplului Scorpionului si, totodata, planeta dragostei si a senzualitatii, se intalneste cu Marte, stapanul traditional al Scorpionului, si cu Jupiter, Marele Benefic, intr-un sector favorabil al horoscopului Scorpionului. Asadar, in octombrie este rost de satisfactie sufleteasca, implinire si sansa relationala. Socializarea, prietenii si activitatile de grup sau de organizatie iti usureaza drumul spre fericire. Conjunctia Marte-Jupiter din casa a unsprezecea a Scorpionului iti aduce in octombrie o solida sustinere pentru indeplinirea obiectivelor. Tandemul Marte-Jupiter atrage protectia celor puternici si avuti si sprijinul prietenilor, discipolilor sau admiratorilor.
  Activitatile colective te avantajeaza, te prezinti excelent in calitate de lider sau de organizator al unui grup sau al unor evenimente care reunesc mai multi oameni manati de aceleasi interese sau pasiuni. Cu Venus in casa carierei Scorpionului, prima decada din octombrie iti aduce succes prin exprimarea talentelor, prin colaborari si relatii sociale. Decadele a doua si a treia sunt benefice pentru popularitate si promit noroc si oportunitati. Luna octombrie este buna inclusiv in plan financiar, cu conditia sa nu urmaresti castiguri facile, imorale sau ilegale.In prima decada din octombrie sanatatea Scorpionilor ar putea fi cam capricioasa.
  Pe axa caselor medicale ale Scorpionului se formeaza o opozitie Soare-Uranus care iti poate produce neplaceri neasteptate. In plus, Mercur este inca retrograd, deci defavorabil si instabil, intr-una dintre aceste case. In partea a doua a lunii octombrie, conditia fizica devine din ce in ce mai buna, astfel ca inchei luna in varf de forma. Daca ai nevoie, nu ezita sa ceri ajutorul celorlalti! Il vei primi.

 SAGETATOR. Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului, isi reia mersul direct pe 9 octombrie in vecinatatea Nodului Nord al Lunii. In jurul acestei date s-ar putea petrece un eveniment, o revelatie, o constientizare, o concluzie, o solutie sau o decizie cu impact important asupra viitorului relatiei. Ar mai putea fi vorba despre o intamplare marcanta pentru partener/partenera. Prietenii, intrunirile sau initiativele colective au impact asupra vietii de cuplu a Sagetatorilor. Iti poti intalni, de exemplu, sufletul-pereche prin intermediul unui amic sau la un eveniment cu public (spectacol, simpozion etc). Venus, planeta dragostei, iti orienteaza atentia spre cineva demn de admirat si poate face ca firele carierei sa se impleteasca cu cele ale inimii. Octombrie are pentru Sagetatori un potential de exceptie in plan profesional. Este important sa te misti, sa actionezi, sa valorifici acest potential.
  Vor aparea cu siguranta oportunitati. Analizeaza-le si foloseste-le! Nu te grabi, fiindca poti gresi, dar nici nu lasa ocaziile sa treaca pe langa tine! Luna octombrie te avantajeaza, mai ales incepand din a doua decada, pentru a demara un proiect curajos, de larga respiratie. Pe 8 Venus intra in casa carierei Sagetatorului, iar pe 9 Mercur, stapanul carierei Sagetatorului, isi reia mersul direct intr-o casa norocoasa. Poti miza chiar si pe receptia mutuala dintre Mercur si Venus, care este in cazul tau purtatoare de succes si popularitate si aducatoare de favoruri, sustinere, colaborari si contracte profitabile.Jupiter, stapanul Sagetatorului, este conjunct cu Marte si, incepand cu decada a doua din octombrie, este conjunct si cu Venus. Asta te face sa fii intr-o forma buna: energic(a), plin(a) de spirit intreprinzator si de optimism.
  Uneori, insa, este posibil sa te pripesti, sa actionezi impulsiv sau riscant. De aici rezulta un posibil risc de raniri sau accidentari. Tendinta catre excese trebuie stapanita pe tot parcursul lunii octombrie. Gandeste-ti proiectele in perspectiva, pe termen lung!

 CAPRICORN. Pentru Capricorni, prima decada din octombrie se scurge intr-o atmosfera relationala mai retinuta sau mai discreta. Tendintele sunt mai degraba analitice decat dinamice. Este o perioada buna pentru a investiga mecanismele fine ale relatiei sau psihologia omului de alaturi, pentru a impartasi cu acesta un eventual interes pentru mistere sau subiecte cu caracter ezoteric. Decadele a doua si a treia din octombrie sunt mult mai dinamice si orienteaza viata de cuplu a Capricornilor spre alte orizonturi, mai largi, mai indepartate. Intervalul iti poate aduce o calatorie romantica sau cu obiectiv sentimental, ori poate chiar o relatie la distanta. Pe tot parcursul lunii octombrie, viata sentimentala a Capricornilor poate avea tangenta cu studiile ori cu preocuparile culturale sau spirituale.Cu Soarele in casa carierei Capricornului si cu Mercur reluandu-si mersul direct in aceeasi casa, octombrie este o luna importanta pentru Capricorni in plan socio-profesional.
  O situatie se deblocheaza sau se clarifica si deja incepe sa se contureze succesul. Faci impresie, esti perceput(a) ca o persoana inteligenta si sigura pe sine, care stie ce face, are autoritate si este demna de respect. Sectorul care raspunde de activitatea mentala superioara a Capricornilor este foarte activ in octombrie, perioada fiind exceptionala pentru activitati stiintifice, universitare, culturale sau editoriale si pentru specializari inalte. Calatoriile de instruire sau de afaceri ale Capricornilor sunt favorizate pe tot parcursul lunii octombrie, ca si relatiile de lucru cu strainii sau cu companiile multinationale. Banii vin ca o consecinta a succesului. Cu Saturn, stapanul Capricornului, situat intr-una dintre casele medicale ale Capricornului, sanatatea trebuie supravegheata atent, pe termen lung. In octombrie, prima decada pare sa fie ceva mai delicata dar, in rest, te mentii pe linia de plutire.
  Pentru a-ti conserva echilibrul energetic si forma fizica, trebuie sa eviti excesele si sa nu te incarci peste masura. Este recomandat sa te menajezi.Daca ai de luat decizii importante, fa-o la rece si dupa ce ai analizat situatia pe toate fetele!

 VARSATOR. Soarele, stapanul casei cuplului Varsatorului, si Mercur, stapanul casei dragostei, vor ca relatiile Varsatorilor sa aiba in octombrie un rol initiatic, de deschidere a orizonturilor si transcedere a frontierelor, atat la nivel intelectual/spiritual, cat si fizic. Este vremea in care te poti implica intr-un studiu alaturi de perechea ta, puteti cauta impreuna cai de dezvoltare personala sau puteti incerca sa va armonizati si sa va consolidati scarile de valori. Calatoriile in doi sunt favorizate in aceasta perioada. S-ar putea, de asemenea, sa faci cunostinta cu cineva de departe sau in timpul unui voiaj. In octombrie misterele in general, precum si cercetarea aspectelor subtile ale relatiei sau ale psihologiei partenerului/partenerei pot sa conduca la randul lor la stimularea/ameliorarea vietii de cuplu a Varsatorilor. Octombrie este o luna foarte dinamica pentru Varsatori in plan financiar.
  Conjunctia Marte-Jupiter, secondata de Venus incepand din data de 8, iti stimuleaza puternic simtul afacerilor si al investitiilor si iti poate aduce venituri suplimentare prin terti (partener(a), parinti, colaboratori). Pot aparea evenimente legate de banci, asigurari, fisc sau alte institutii financiare. Daca vrei sa faci o tranzactie importanta sau sa iei un imprumut in octombrie, gandeste-te bine care iti sunt posibilitatile si nu te inhama la mai mult decat poti duce! Perioada este insa excelenta pentru Varsatori in ceea ce priveste accesarea fondurilor nerambursabile, primirea unei sponsorizari, a unei burse ori a unei mosteniri, sau chiar a unor cadouri. Pe tot parcursul lunii octombrie ai succes in calatorii si in preocupari intelectuale, culturale, legislative sau spirituale. Varsatorii au o rezistenta fizica buna in octombrie, dar s-ar putea sa nu stea chiar grozav cu moralul.
  Cum stapanul casei mintii Varsatorului se afla in casa a opta, este posibil sa apara o tendinta catre neliniste, anxietate, despicarea firului in patru. Incearca sa nu dai o atentie exagerata problemelor minore!Riscul de accidente si crize neasteptate nu este exclus.In tot ce este legat de bani, urmareste masura, claritatea, cinstea si legalitatea!

 PESTI. Cu o conjunctie Marte-Jupiter-Venus in casa cuplului Pestilor, octombrie poate fi o luna fabuloasa. Trio-ul Marte-Jupiter-Venus dezvolta foarte multa energie, generand avant pasional, dorinta de seductie si de cucerire si, in general, nevoie de actiune. Tot el aduce Pestilor conjuncturi prielnice ivirii dragostei si da un impuls puternic initiativelor comune ale cuplului. Este o luna in care iti poti gasi sufletul-pereche, poti face lucruri mari alaturi de partener/partenera, ori omul drag poate avea o realizare importanta. Dar tot acum poti sa ai si asteptari prea mari de la celalalt sau sa te manifesti exagerat ori imprudent. Octombrie este pentru Pesti luna colaborarilor si a efortului de echipa. Jupiter, Marte si Venus, aflati in casa parteneriatelor Pestilor, sunt decisi sa-ti largeasca cercul de cunostinte, sa-ti aduca noi oferte de conlucrare, sa te ajute sa-ti gasesti aliati puternici, consilieri competenti, clienti mai multi, contracte mai profitabile. Totul evolueaza catre o revigorare a afacerilor sau catre castiguri suplimentare.
  Banii sunt un subiect de mare interes pentru Pesti in octombrie, fiindca Mercur isi reia mersul direct intr-una dintre casele financiare ale Pestilor, casa care este in acelasi timp tranzitata de Soare. Totul depinde insa de ceilalti, iar succesul si beneficiile materiale vin cu ajutorul lor. Pe de alta parte, o colaborare dificila sau nerentabila poate lua sfarsit. Luna octombrie este insufletita, dar foarte stresanta pentru Pesti. Socializezi din plin, dar tinzi sa te preocupi prea mult de ceilalti si prea putin de tine. Te supraincarci, in loc sa te menajezi, in conditiile in care nu te afli in varf de forma, iar fortele tale sunt limitate.
  In plus, sistemul nervos al Pestilor este destul de sensibil in octombrie, asa ca ai face bine sa te odihnesti mai mult si sa eviti agitatia.Evita sa iei decizii financiare hazardate, impulsive, extravagante!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu