duminică, 6 septembrie 2015

HOROSCOP 7-13 SEPTEMBRIE 2015

 BERBEC. Vesti bune la locul de munca. Ori iti imbunatatesti conditiile la cel existent, ori iti gasesti unul mai bun.
Orice s-ar intampla, se pare ca iti place sa muncesti, mai ales daca iti ignori putin seful.

 TAUR. Te intelegi bine mai ales cu alte semne de Pamant, si asta iti confera o mare stabilitate in viata ta cotidiana. Ti se ofera chiar oportunitati nelimitate pentru a iti exprima creativitatea si talentele artistice.

 GEMENI. Viata de acasa se imbunatateste simtitor si chiar s-ar putea sa te muti intr-o locuinta mult mai mare. Relatiile cu familia devin mai calde si mai generoase, iar cei mai mici membri ai casei se simt rasfatati mai mult ca de obicei.

 RAC. Iti faci planuri de viitor mult mai mari si mai exuberante. Esti mai receptiv si mai generos fata de lumea care te inconjoara. Cam rar intalnesti la tine asa pofta de comunicare si deschidere catre nou.

 LEU. Planetele iti influenteaza casa castigurilor financiare, ceea ce inseamna ca vei intampina oportunitati reale sa iti suplimentezi veniturile. Nu numai ca vei castiga bani mai multi ca de obicei, dar vei si cheltui la fel de mult.

 FECIOARA. Oamenii se simt mai atrasi de tine in aceste zile, pentru ca afisezi o atitudine pozitiva asupra vietii. Relatiile cu ceilalti se vor imbunatati pe masura ce iti sporesti increderea in sine si simti ca debordezi de amabilitate.

 BALANTA. Esti preocupat indeosebi de aspectele vizibile ale vietii. Fii mai indraznet si, mai ales fata de jumatatea ta.

 SCORPION. Pe masura ce te implici mai mult in viata sociala, vei intalni mai multe persoane si vei aprofunda prieteniile existente. Chiar iti vei gasi si cativa sustinatori infocati.

 SAGETATOR. Te simti increzator si te concentrezi mai mult pe profesie, cariera sau chiar reputatia ta. Toate acestea vor straluci in ochii colegilor de serviciu si familia observa cateva schimbari in bine.

 CAPRICORN. Pastreaza-ti pofta de calatorii si pune-ti deoparte bagajul pregatit pentru desele drumetii pe care le vei face. Vei fi fascinat de religia, politica si cultura altor tari straine.

 VARSATOR. Este un moment prielnic sa incepi un nou parteneriat. Daca pana acum ai fost intr-o continua stare de stres, iata ca este momentul sa te relaxezi. Incearca sa nu te mai implici chiar atat de mult in treburile altora.

 PESTI. Prieteniile si parteneriatele se vor imbunatati simtitor. Nu numai ca se vor favoriza formarea si mentinerea unor legaturi stranse – poate chiar sa fie vorba despre casatorie – dar si ceilalti se vor grabi sa te ajute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu