marți, 15 septembrie 2015

Cu ce zodii poţi să ai relaţii de durată?

BERBECUL nu prea este genul care să rămână fidel pe viaţă. În general se îndrăgosteşte repede şi tare, îşi ia un angajament pentru care nu este gata, apoi începe să se certe cu acea persoană când îşi dă seama că a greşit.
De obicei, revine la sentimente mai bune pentru o perioadă şi împăcarea pare dulce, însă nu e de durată. El va trece apoi la o altă femeie şi face acest lucru de câte ori i se pare că s-a stins pasiunea.

TAURUL este credicios ca un câine bătrân. Dacă te-a ales şi şi-a luat un anagajament faţă de tine, atunci va sta lângă tine pentru totdeauna, mai ales dacă sexul este de calitate. Dacă nu e mulţumit de viaţa sexuală va căuta femei cu care să se simtă bine, dar îşi va ascunde cu abilitate aventurile şi probabil că nu vei afla niciodată. Aşadar, chiar dacă are nevoie de altceva pe plan sexual, inima lui va fi mereu a ta şi nu te va părăsi cu niciun preţ.

Nativul din GEMENI este fidel în general şi nu prea îi plac despărţirile. În schimb îi place să te testeze ca să vadă cât eşti de geloasă eşti, ba chiar poate să te chinuie flirtând cu o mulţime de femei. Aşa că probabil vei ajunge să-l părăseşti tu pe el, deşi el ar vrea o relaţie de durată. Dacă vrei să rămână lângă tine pentru totdeauna, întoarce foaia şi caută modalităţi de a-l face tu gelos pe el.

Tot ce îşi doreşte este să găsescă o femeie lângă care să rămână toată viaţa şi astfel să scape odată de chinul relaţiilor incipiente. Îi plac rutina şi încrederea unei relaţii de durată, vrea să se simtă confortabil lângă o femeie. Totuşi, trebuie să reţii că RACUL poate deveni gelos, nesigur şi are aşteptări cam mari uneori, aşa că e posibil să-l părăseşti tu pe el. Dacă poţi să-l suporţi, să ştii că el nu are de gând să te părăsească niciodată, mai ales dacă sunteţi căsătoriţi.

LEUL este dedicat relaţiei şi pare foarte fidel… dar numai pentru un an, maxim doi. Îi place prea mult să seducă, să curteze şi să flirteze pentru a se dedica unei relaţii de ani de zile. Când vine momentul să treacă mai departe este însă sincer şi spune verde în faţă ce are de spus. Nu îl vei prinde că te înşală şi nu va exista vreo perioadă de certuri sau nemulţumiri, ci relaţia se va termina brusc şi în termeni amicali.

Bărbatul FECIOARA poate fi dedicat total unei relaţii atâta timp cât există prietenie, colaborare şi siguranţă. Sexul nu este foarte important pentru el şi lipsa unei vieţi sexuale nu îl face să înşele, cum procedează alţi bărbaţi. Ba chiar este genul care închide ochii la mici infidelităţi dacă este cazul şi dacă asta îi poate salva relaţia.

Nativul din BALANTA îţi este mai întâi prieteni şi apoi iubit. Îi place să aibă relaţii de lungă durată şi este fidel în general. Problema este că nu are încredere în el însuşi şi este adesea gelos, ceea ce îi poate distruge relaţiile. Vei avea o viaţă frumoasă alături de Balanţă atâta timp cât îi păstrezi interesul viu în dormitor şi eşti gata să-i oferi mereu toată atenţia ta.

SCORPIONUL este, în ciuda aparenţelor, un bărbat fidel şi dedicat. Însă este şi foarte atrăgător pentru sexul opus. Nu e uşor să stai lângă un bărbat care primeşte atâta atenţie din partea altor femei, aşa că relaţiile lui nu durează mai mult de unul sau doi ani. Din păcare, nu e genul cu, care să rămâi prietenă după o despărţire pentru că îi place să se răzbune de cât ori consideră că este nedreptăţit.

SAGETATORUL este un bărbat nehotărât care ar vrea să se dedice unei femei, dar nu e niciodată convins că a găsit femeia potrivită. De aceea nu poate sta prea mult într-o relaţie – i se pare mereu că a găsit ceva mai bun, mai interesant, mai provocator. Dacă vrei să ai o relaţie lungă cu el trebuie să-i dai multă libertate, dar este cu dus şi întors pentru că el îşi doreşte libertate, dar nu prea ştie cum să se folosească de ea. Are adesea aventuri extraconjugale şi numai femeile care pot accepta asta ar trebui să accepte căsătoria cu un Săgetător.

Durează mult până îşi dă seama dacă femeia aleasă este sau nu potrivită. Aşa că se îndrăgosteşte greu şi relaţiile lui avansează încet, iar la căsătorie ajunge numai după ani de convieţuire. Dar dacă te-a ales pe tine poţi fi sigură că îţi este un iubit fidel, un prieten bun şi un partener de încredere. Relaţiile CAPRICORNULUI durează mult dacă primeşte ceea ce dăruieşte – fidelitate, prietenie, încredere.

VARSATORUL este mereu neliniştit şi îi e greu să rămână într-o relaţie mai mult de câteva zile. Ce să mai spunem de câţiva ani… Pentru el, varietatea e cheia fericirii. Din păcate se îndrăgosteşte repede şi tinde să facă promisiuni pe care nu le poate ţine, aşa că frânge multe inimi. Nu înşală de dragul sexului. Îl atrage mai mult conversaţia, schimbul de idei şi opinii.

PESTI. Acest bărbat romantic care crede în basme vrea să găsească femeia căreia să-i fie alături toată viaţa. Chiar dacă face o greşeală şi nu alege femeia potrivită, el va rămâne lângă ea pentru că aşa ştie el că e bine. Este genul care se căsătoreşte cu prima fată pe care a iubit-o şi rămâne toată viaţa lângă ea, în ciuda problemelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu