luni, 3 august 2015

HOROSCOP 3-9 AUGUST 2015

 BERBEC. Ai grija ca activitatile programate in aceasta saptamana sa nu presupuna efort fizic ridicat. Evita cheltuielile inutile.
E posibil sa petreci clipe romantice impreuna cu partenerul de viata.
  
 TAUR. Incearca sa-ti temperezi momentele de impulsivitate. Intri in posesia unor sume de bani in weekend,care nu-ti cad rau. Treci prin momente tensionate in viata de cuplu.

 GEMENI. La serviciu,nu te aglomera cu sarcini pe care nu le poti face. Ai parte de incheierea unor contracte profitabile. Nu te implica in intrigi sau barfe.

 RAC. Gandeste pozitiv. In timpul saptamanii sunt sanse de a-ti creste veniturile. Pe plan sentimental,nu lasa gelozia sa inlocuie iubirea fata de partener.

  LEU. Nu-ti pierde optimismul,petrece-ti timpul cu prietenii. La serviciu,iti surprinzi sefii cu ideei geniale pentru unele proiecte. Comunica mai des cu persoana iubita.
  
 FECIOARA. Saptamana asta esti in centrul unor evenimente sociale. Fii informat/a,ai grija ce spui si ce semnezi,la serviciu. Clarifica-ti problemele din viata sentimentala.

 BALANTA. Stabileste-ti un stil de viata echilibrat. Nu investi intr-o afacere/proiect, decat daca stii sigur ca-ti ies castiguri mari. Nu neglija prietenii apropiati.

SCORPION. Incearca sa-ti controlezi temperamentul. Da tot ce ai mai bun din tine,la serviciu. Petreci un weekend minunat cu persoana iubita.
  
 SAGETATOR. Reevalueaza-ti stilul de viata si alimentatia. Nu este un moment bun pentru calatorii in strainatate. La inceputul saptamanii,ai parte de o intalnire romantica in afara orasului.
  
 CAPRICORN. Ar fii indicat in weekend sa te relaxezi. Poarta o discutie sincera cu partenerii de afaceri. Fa primul pas in discutiile cu partenerul de viata.

 VARSATOR. Ai grija de sanatatea ta. Daca ai probleme cu sefii,asculta si parerea lor,au mai multa experienta. Profita de timpul petrecut cu partenerul de viata.

 PESTI. Nu neglija dieta sau tratamentul pe care il ai. Rezolva sarcinile primite cu mult profesionalism,eforturile iti vor fii rasplatite. Incearca sa profiti la maximum de clipele petrecute cu cei dragi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu