duminică, 9 august 2015

HOROSCOP 10-16 AUGUST 2015

 BERBEC. Vei avea parte de multa actiune,aventura si sporturi extreme. Fii mai atent pe ce cheltuiesti banii.
Invita-ti partenerul de viata la o cafea.

TAUR. Nu te lasa influentat de parerile celorlalti. Sunt sanse sa iti cumperi o noua casa. Petreceti mai mult timp cu familia.

GEMENI. Nu te stradui sa le faci pe plac tuturor. Ai succes in afaceri,chiar si la un interviu de angajare. Nu te lasa influentat de zvonuri/barfe.

RAC. Fii optimist. Apare oportunitatea de a-ti valorifica bunurile si proprietatile. O sa primesti vizite,telefoane si intalniri la cafea din partea celor apropiati.

LEU. Tine cont de propriile decizii,nu-i mai asculta pe apropiati. Ai mai multa incredere in fortele proprii. Exista posibilitatea sa ai mai multe intalniri la cafea.

 FECIOARA. Nu te lauda mai mult decat e cazul. E momentul ca realizarile tale sa prinda contur si sa te afirmi. Exclude reinceperea unei relatii care s-a terminat prost.

BALANTA. Tine-ti moralul ridicat. Ideeile tale de afaceri incep sa prinda viata. Incepi sa socializezi cu persoane noi care iti capteaza atentia.

 SCORPION. Ar fii bine sa te odihnesti. Daca ai parte de popularitate,profita de ea la maximum,e cazul sa te afirmi. Nu-i uita pe cei apropiati.

SAGETATOR. Fii tu insuti! Remarca-te ca profesionist. Fii original in raport cu cei din jur!

CAPRICORN. E bine sa fii surprins de apropiati pe viitor. Investeste timp si energie in afaceri. Arata-i partenerului de cuplu ca-l iubesti si il respecti.

VARSATOR. Exista riscul sa ai dureri de stomac,pe fond nervos. Bazeaza-te pe lucrul in echipa la serviciu,este atuul tau. Acorda-i partenerului de viata atentie si afectiune.

PESTI. Ai grija la sanatate! Se anunta o saptamana de munca destul de grea. Weekend-ul ti-l petreci in compania persoanei iubite.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu