miercuri, 8 iulie 2015

HOROSCOP 8 IULIE 2015

 BERBEC. Din cauza evenimentelor neasteptate, vei fi nevoit sa iti schimbi programul de mai multe ori. Este posibil sa faci mai multe drumuri scurte
in interes profesional si sa ajungi tarziu acasa, spre nemultumirea partenerului de viata.

  TAUR. Inca de dimineata esti irascibil si risti sa tensionati relatiile cu prietenii si atmosfera in familie. Ideile tale nu prea sunt acceptate de anturaj, poate pentru ca nu reusesti sa le prezinti intr-un mod convingator. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata si cu o persoana mai in varsta din familie!

 GEMENI. In prima parte a zilei s-ar putea sa fii certat de seful ierarhic pentru ca nu ai reusit sa finalizezi o lucrare la termen. Se pare ca nu tu esti vinovat de intarziere, ci deficientele de comunicare cu colegii de serviciu. Incearca sa-i explici sefului cu calm! Cu ajutorul unei persoane cu experienta, reusesti sa rezolvi problema.

 RAC. Iti concentrezi intreaga atentie asupra unei afaceri promitatoare si neglijezi relatiile sentimentale. Partenerul de viata iti reproseaza ca neglijezi familia. De asemenea, intentionezi sa te sustragi de la o intalnire cu prietenii, pentru a te dedica aceleiasi afaceri. Ar fi bine sa iti faci putin timp si pentru cei apropiati.

 LEU. Este posibil sa te confrunti cu probleme de natura sentimentala, care te indispun si te cam descurajeaza. Dupa o discutie cu persoana iubita, reusesti sa clarifici neintelegerile. Tine cont de sfaturile unui prieten cu experienta, care te ajuta sa rezolvi o problema financiara.

 FECIOARA. Esti iritat si nu reusesti sa iti stapanesti nervozitatea din cauza unei vesti neplacute pe care o primesti de la persoana iubita. Risti sa provoci dispute verbale cu cei din jur. Tempereaza-ti- atitudinea agresiva fata de prieteni si familie!

 BALANTA. Astazi nu esti prea comunicativ si este indicat sa eviti intalnirile de afaceri sau cu prietenii. Ar fi bine sa nu te angajezi in activitati importante, care necesita putere de concentrare si luciditate. Acorda mai multa atentie atentie problemelor pe care le au membrii familiei!

 SCORPION.  Partenerul de viata nu este de acord sa pleci intr-o calatorie de afaceri, motivand ca nu este momentul potrivit. Stabileste-ti prioritatile si tine cont de sfaturile unei rude apropiate! Spre seara, primesti oaspeti dragi, in compania carora te simti excelent.

 SAGETATOR. Activitatea profesionala este afectata de puterea scazuta de concentrare. Totusi, poti sa rezolvi o situatie conflictuala la locul de munca. In relatiile cu partenerul de viata, da dovada de mai multa diplomatie. Spre seara, s-ar putea sa pleci intr-o vizita la prieteni.

 CAPRICORN. Incepi ziua plin de entuziasm si te simti instare sa demarezi o noua lucrare. Revine in actualitate o problema pe care ai tratat-o cu superficialitate acum cateva zile.

 VARSATOR. Se pare ca ai dificultati de comunicare si nu reusesti sa te faci inteles. Este indicat sa amani problemele care necesita putere de concentrare si rabdare. Daca acorzi mai multa atentie partenerului de viata, relatiile sentimentale pot fi armonioase.

 PESTI. Nu este recomandabil sa iti asumi noi responsabilitati. Se pare ca nu esti in cea mai buna forma. Tine cont de sfaturile partenerului de viata, care este dispus sa te ajute! Dedica-te unor activitati de rutina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu