marți, 7 iulie 2015

HOROSCOP 7 IULIE 2015

  BERBEC. S-ar putea sa fii mult mai sensibil si sa nu te simti in forma. Evita deciziile importante, sa nu semnezi
documente oficiale si sa nu faci planuri de viitor. Evita discutiile in contradictoriu!

  TAUR. Survin numeroase schimbari de program, deci nu este indicat sa iti faci un plan strict. S-ar putea sa ai de facut cateva drumuri scurte, in interes de serviciu, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastreaza-ti calmul, pentru a nu tensiona si mai mult relatiile sentimentale.

 GEMENI. Nu te simti in deplinatea fortelor fizice si intelectuale, de unde si starea de nervozitate in care te afli. Va sfatuim sa Nu iti asuma nici un risc, pentru ca ai sanse minime sa reusesti. Inarmeaza-te cu rabdare si controleaza-ti impulsivitatea!

 RAC. Nu este o zi buna pentru calatorii si nici pentru afaceri. Starea de confuzie si simtul practic scazut te pot conduce la esecuri. Relatiile sentimentale sunt bune, dar acorda mai multa atentie partenerului de viata. Nu evita comunicarea cu cei din jur, ca sa nu fii inteles gresit!

 LEU. Dimineata esti plin de energie si idei. Poti avea succes plan social. Ai grija sa nu depasesti anumite limite din cauza entuziasmului, expunandu-te la accidente! Evita discutiile in contradictoriu cu o femeie. Dupa-amiaza te lovesti de o problema sentimentala care ai crezut ca s-a rezolvat de la sine, dar care revine in actualitate.

 FECIOARA. Dimineata este posibil sa fii irascibil si indispus. Nu te ocupa de probleme care necesita rabdare si tact. Cu toata dorinta de a fi convingator, este posibil sa intampini neincrederea colegilor. Acasa te bucuri de armonie si buna intelegere.

 BALANTA. Ai tendinta sa te lasi dominat de sentimente si sa devii melancolic. Prin urmare, nici nu esti prea comunicativ. Este posibil fii nervos pentru ca te simti neglijat. Aceasta stare risca sa accentueze neintelegerile cu cei din jur. Auto-analizeaza-te sa vezi ce nu este in regula, de fapt.

 SCORPION.  Esti stresat de ritmul intens de munca, devii irascibil si ai tendinta sa te certi chiar si cu cei dragi. Nu este exclus sa fii si inhibat, pentru ca parcurgi o perioada in care relatiile sentimentale nu sunt tocmai bune. Asculta sfaturile unei persoane apropiate, de incredere.

 SAGETATOR. Dimineata s-ar putea sa fii mai incordat, din cauza problemelor pe care le ai cu un coleg de serviciu sau cu un partener de afaceri. Nu te certa, pentru ca nu ai nimic de castigat. Spre seara, situatia revine la normal iar relatiile parteneriale nu au de suferit.

 CAPRICORN. Dimineata esti putin confuz, ceea ce ar putea sa iti afecteze atat relatiile sociale, cat si cele sentimentale. Nu incepe afaceri noi, chiar daca primesti propuneri tentante. Dupa-amiaza, relatiile cu persoana iubita merg excelent.

 VARSATOR. S-ar putea sa ai o zi tensionata din cauza divergentelor cu partenerul de viata. Amana deciziile importante, pentru ca este posibil sa fii confuz si sa nu te poti concentra. Ar fi bine sa iti pui ordine in idei. Fii mai atent cu persoanele in varsta din familie!

 PESTI. Esti nemultumit si ai tendinta de a critica pe toata lumea. Tempereaza-te, pentru a nu crea neplaceri celor din jur. Nu incheia nici un fel de contract sau de tranzactie! Fii mai atent la problemele partenerului de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu