vineri, 3 iulie 2015

HOROSCOP 5 IULIE 2015

 BERBEC. Ti-ai propus sa faci schimbari in casa, spre bucuria celor mici. Poti sa te ocupi de afaceri, pentru ca sunt sanse sa castigi bani frumosi.
Nu incepe mai multe treburi deodata, altfel risti sa nu termini nici una. Spre seara, persoana iubita te impresioneaza cu un cadou deosebit.

 TAUR. Dupa o perioada mai nefavorabila pe plan sentimental, situatia se imbunatateste pe neasteptate. Dupa-amiaza reusesti sa te afirmi in societate. Totusi, nu exagera. Ai grija sa nu devii pisalog!

 GEMENI. Iti este imposibil sa respecti programul stabilit anterior, dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Schimbarile care intervin sunt de bun augur. Dimineata afli ca anul viitor vei pleca intr-o delegatie in strainatate. Dupa-amiaza ai musafiri de care nu esti prea incantat. Fii diplomat!

 RAC. Intentionezi sa organizezi o petrecere. Te cuprinde febra pregatirilor si agitatia din casa incepe sa te irite. Pastreaza-ti calmul si evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Ar fi bine sa dai dovada de diplomatie si sa asculti parerile celorlalti. Renunta la ideea de a pleca intr-o calatorie.

 LEU. Dimineata esti nevoit sa faci mai multe drumuri scurte in interes familial. Poti sa fii optimist, te vei descurca repede si bine. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune. Ai tendinta de a exagera si s-ar putea ca o persoana mai in varsta din familie sa incerce sa te puna la punct. Fii mai prudent.

 FECIOARA. Cu toate ca esti hotarat sa stai mai mult cu familia, o situatie neprevazuta te obliga sa pleci de acasa. Faci cunostinta cu un important om de afaceri, cu care s-ar putea sa colaborezi. Evita discutiile in contradictoriu cu o ruda mai in varsta.

 BALANTA. S-ar putea sa ai musafiri din alta localitate si sa nu mai poti pleca la o petrecere. Nu iti arata nemultumirea fata de oaspeti, mai ales ca este posibil sa puneti impreuna bazele unei afaceri. Fii cumpatat la masa! Esti predispus la indigestii.

 SCORPION. Dimineata esti nevoit sa faci cumparaturi neprevazute, dar bine primite de familie. Dupa-amiaza s-ar putea sa iti schimbi programul si sa te ocupi de problemele unui membru mai tanar al familiei. Nu face eforturi prea mari, pentru ca esti in pragul extenuarii.

 SAGETATOR. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Poti sa te dedici unor noi activitati, mai ales in domeniul social. Spre seara te simti foarte bine impreuna cu prietenii si cu persoana iubita. Nu lua decizii grabite.

 CAPRICORN. Desi ai mult de alergat, nu iti neglija sanatatea. Odihneste-te mai mult! S-ar putea sa faci schimbari prin casa, ceea ce iti imbunatateste viata sentimentala. Dupa-amiaza intentionezi sa cumperi un obiect de valoare. Fii prudent, pentru ca nu este un moment bun pentru investitii.

 VARSATOR. Ai o zi foarte incarcata. Dimineata esti nevoit sa faci cheltuieli neprevazute pentru camin. Partenerul de viata iti apreciaza initiativa. Dupa-amiaza iti schimbi planurile in ultimul moment si te ocupi de o problema urgenta a unui partener de afaceri.

 PESTI. Concentreaza-te asupra problemelor de familie, chiar daca te preocupa foarte mult viitorul profesional. Poti sa iti asculti intuitia, dar ar fi bine sa tii seama si de parerile partenerului de viata. Spre seara, o ruda mai in varsta te roaga sa o ajuti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu