vineri, 3 iulie 2015

HOROSCOP 4 IULIE 2015

 BERBEC. Ai un program foarte incarcat. La serviciu, este posibil sa preiei o parte din sarcinile unui coleg. Nu este cazul sa iti faci griji.
Poti sa faci fata cu succes tuturor problemelor. S-ar putea ca lipsa banilor sa te deranjeze mai mult ca de obicei.

 TAUR. Esti hotarat sa pui capat unei situatii neplacute de la serviciu, care dureaza de cateva zile. Fii atent cum vorbesti, pentru ca esti nervos si risti sa fii inteles gresit. Daca iti pastrezi calmul, vei avea numai de castigat. Incearca sa nu ii judeci pe cei din jur!

 GEMENI. Esti foarte increzator in fortele proprii si poti avea succes in afaceri. Sunt favorizate intalnirile cu prietenii si calatoriile in interes personal. S-ar putea sa te reintalnesti cu un prieten vechi, care iti propune o colaborare avantajoasa. Renunta la orgoliu si asculta sfaturile celor apropiati.

 RAC. Ai succes in activitatile intelectuale si reusesti sa depasesti toate dificultatile. Este o zi buna pentru examene. Pe plan sentimental, totul este in ordine. Acorda mai multa atentie familiei, care asteapta mai mult de la tine.

 LEU. S-ar putea sa te confrunti cu probleme financiare. Chiar daca, in rest, simti ca iti merge excelent, gandeste-te bine inainte de a trece la actiune. Spre seara, este posibil sa primesti o veste neplacuta in legatura cu o schimbare la locul de munca.

 FECIOARA. Ai ocazia sa obtii castiguri nesperate. Sunt favorizate si calatoriile in interes personal. Ai tendinta sa iti asumi prea multe riscuri. Fii mai prudent. Asculta sfaturile partenerului de viata!

 BALANTA. O persoana mai in varsta iti propune o colaborare de pe urma careia poti castiga foarte bine. Daca ti se ofera ocazia sa pleci intr-o calatorie, nu ezita. Poti cunoaste viitori parteneri de afaceri. Nu lua decizii in graba si evita speculatiile!

 SCORPION. Esti nevoit sa te ocupi de probleme financiare mai vechi. Daca ti se propune o colaborare, nu refuza. Iti poate schimba viata. Ar fi bine sa te consulti si cu partenerul de viata.

 SAGETATOR. Faci impresie cu seriozitatea de care dai dovada si esti cautat pentru sfaturi. Poti sa iti faci planuri pe termen lung si sa te gandesti la investitii. Profita de contextul favorabil de astazi pentru a va rezolva problemele importante! Nu neglija viata de familie.

 CAPRICORN. Astazi sunt favorizate planurile de viitor si investitiile financiare. Este posibil sa incasezi banii pentru o lucrare incheiata recent. Menajeaza-ti sanatatea si odihneste-te mai mult. Asculta sfaturile persoanei iubite!

 VARSATOR. Ti se implineste dorinta de a schimba ceva in relatiile parteneriale. Ai incredere in fortele proprii si vointa de a actiona. Dupa-amiaza te simti foarte bine la o intalnire cu prietenii. Nu monopoliza discutia.

 PESTI. Ai un succes deosebit in afaceri. Poti sa inchei contracte si sa semnezi documente oficiale. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Ai rabdare. Nu alerga dupa rezultate imediate, ca sa nu ai surprize!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu