vineri, 3 iulie 2015

HOROSCOP 3 IULIE 2015

 BERBEC. Esti hotarat sa rezolvi o data pentru totdeauna o serie de probleme mai vechi. Partenerul de viata te sustine. Poti sa inchei contracte
si sa semnezi documente oficiale. Fii prudent si evita disputele cu o ruda mai in varsta.

  TAUR. Prietenii si partenerul de viata iti apreciaza dorinta de schimbare si innoire. Profita de aceasta zi, pentru ca poti sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai propus! Situatia financiara s-ar putea sa nu fie tocmai buna, dar nu te impiedica sa iti pui planurile in practica.

 GEMENI. Primesti de la partenerul de viata un cadou de care te bucuri foarte mult. Prietenii te invita intr-o excursie. Nu rata ocazia! Nu face excese alimentare.

 RAC. Este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Poti sa rezolvi o problema financiara a unui tanar din familie. Este momentul sa demarezi o afacere planificata de multa vreme. Daca intampini dificultati, solicita ajutorul unei persoane cu experienta.

 LEU. Incepi o etapa noua in viata sociala si pe plan sentimental. Fie pornesti o afacere, fie te reorientezi profesional. Astazi sunt favorizate contactele cu tinerii, comunicarea si calatoriile in interes personal. Dorinta de schimbare si de innoire te influenteaza in bine si te conduce spre succes. Fii atent la cheltuieli.

 FECIOARA. Ai un simt practic deosebit, care te poate ajuta sa demarezi o afacere. Dupa-amiaza, un prieten de familie iti propune o colaborare avantajoasa. Analizeaza toate aspectele! Sfatuieste-te cu partenerul de viata.

 BALANTA. O ruda mai in varsta te sfatuieste sa nu mai alergi dupa castiguri usoare si te pune pe ganduri. Gandeste-te daca merita sa iti sacrifici relatile de prietenie pentru interesele financiare! Ar fi bine sa acorzi mai mult timp studiului si relatiilor parteneriale.

 SCORPION.  Ai o zi norocoasa si treci cu bine peste toate dificultatile. Poti avea succes la examene. Relatiile sentimentale merg bine, dar acorda mai multa atentie partenerului de viata. Nu neglija odihna!

 SAGETATOR. Esti decis sa faci schimbari in casa, dar partenerul de viata nu este de acord. Stabileste-ti clar prioritatile, ca sa nu ai probleme! Nu fii incapatanat si tine cont de parerile familiei.

 CAPRICORN. Se pare ca ai o zi grea, cu multe probleme de rezolvat. Ai dificultati pe plan financiar, insa nu este cazul sa iti faci griji. Ti-ai propus sa faci ceva nou si sunt sanse mari sa reusesti. Evita speculatiile financiare.

 VARSATOR. Ai sanse sa rezolvi o problema financiara care te preocupa de mult. S-ar putea sa ti se propuna o colaborare, care iti va reda increderea in propriile capacitati. Este un moment prielnic pentru a iti consolida prieteniile si pentru a stabili noi relatii de asociere. Profita de aceasta conjunctura favorabila, insa fii prudent!

 PESTI. Ai o deosebita capacitate de comunicare si rezolvi usor o multime de probleme. Poti avea succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate. Persoana iubita si partenerii de afaceri iti apreciaza ideile. Ar fi bine sa ai grija ce sfaturi oferi unui prieten.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu