joi, 2 iulie 2015

HOROSCOP 2 IULIE 2015

 BERBEC. S-ar putea sa ai probleme cu banii, motiv pentru care nu te simti in largul tau.
Pastreaza-ti calmul si nu te lasa atras intr-o cearta! Asculta sfaturile unei rude.

  TAUR. Intentionezi sa preiei noi sarcini la serviciu, dar nu esti sigur ca vei reusi. S-ar putea sa ai discutii aprinse cu colegii, daca refuzi sa asculti si parerile lor. Stabileste-ti clar prioritatile. Nu te intinde mai mult decat te tine plapuma!

 GEMENI. Dimineata survin evenimente neprevazute, care te impiedica sa iti respecti programul. Nu este indicat sa iti pui mari sperante intr-o afacere pe care o credeai profitabila. Spre seara, te simti bine in mijlocul familiei.

 RAC. Esti foarte ambitios, dar conjunctura actuala nu te ajuta prea mult. Nu este momentul sa iti asumi mai multe responsabilitati. S-ar putea sa fii confuz si sa nu iti poti onora toate angajamentele. Spre seara, faci planuri pentru sfarsitul de saptamana, impreuna cu persoana iubita.

 LEU. Iti faci griji degeaba. Norocul iti zambeste atat pe plan profesional, cat si pe plan financiar. S-ar putea sa fii putin surmenat si, din aceasta cauza, sa devii irascibil. Nu cauta nod in papura celor din jur. Ar fi bine sa te odihnesti mai mult.

 FECIOARA. Dimineata s-ar putea sa nu te simti in forma, ceea ce iti accentueaza starea de nervozitate. Nu iti asuma nici un risc. Pastreaza-ti calmul si inarmeaza-te cu multa rabdare!

 BALANTA. Din cauza problemelor sentimentale, dimineata este posibil sa fii confuz. Accepta ajutorul prietenilor apropiati! Pentru a evita o cearta in familie, ar fi bine sa amani orice decizie pentru altadata.

 SCORPION.  Din cauza amanarii unei delegatii, programul iti este dat peste cap. S-ar putea sa te enervezi pentru ca esti nevoit sa pierzi timpul fara folos. Cei din jur fac tot posibilul sa te ajute.

 SAGETATOR. Dimineata s-ar putea sa fii bulversat din cauza unor nereusite care parca se tin lant. Nu este exclus sa fii irascibil si sa te certi cu cei din jur. Tempereaza-ti pornirile agresivie. Amana intalnirile de afaceri!

 CAPRICORN. Esti confuz si predispus sa faci greseli. Concentreaza-te asupra problemelor urgente. Dimineata este posibil sa iti dezamagesti un prieten bun. Nu cauta nod in papura celor din jur!

 VARSATOR. Dimineata esti irascibil si risti sa strici relatiile cu colaboratorii. Pastreaza-ti calmul si nu face caz din orice maruntis! Este indicat sa eviti iesirile in societate si afacerile, pentru ca esti predispus la greseli.

 PESTI. Astazi te concentrezi mai greu, asa ca ar fii bine sa amani deciziile importante. Ar fi bine sa eviti si activitatile care necesita efort intelectual si luciditate. Este cazul sa acorzi mai mult timp odihnei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu