luni, 27 iulie 2015

HOROSCOP 27 IULIE-2 AUGUST 2015

 BERBEC. Viata sentimentala trece in prim-plan. Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea,acum este posibil.
Sunt favorizate si relatiile cu prietenii.

 TAUR. Pana pe 11 august, Jupiter te va sprijini in orice este legat de casa si proprietati. Daca vrei sa vinzi o casa sau sa renovezi,profita de acest aspect.

 GEMENI. Ar fii bine sa nu faci schimbari radicale de coafura sau infatisare in aceasta perioada. Luna plina te va ajuta sa duci la bun sfarsit planurile de calatorie sau proiectele creative.

 RAC. E posibil sa primesti o notificare de la banca sau o veste despre venituri, care sa iti schimbe planurile de viitor. 

 LEU. Relatia cu partenerul de viata se poate imbunatati. Puteti discuta despre problemele pe care le aveti, dar si de planuri de viitor.

 FECIOARA. Proiectul la care lucrai a ajuns la final si incepi sa te gandesti la provocariile urmatoare. Nu este momentul sa iei decizii importante in viata personala.

 BALANTA. Esti mai emotiv si mai romantic decat de obicei. Ideeile tale creative continua sa ii impresioneze pe cei din jur.

 SCORPION. Vei fii preocupat de proiecte legate de casa si de familia ta. Fii vigilent daca ai de semnat un act.

 SAGETATOR. O scurta calatorie se poate transforma intr-o experienta placuta si iti poate da o doza de optimism.

 CAPRICORN. Nu este un moment bun pentru un nou inceput sau decizii importante in viata de cuplu. Ai oportunitatea de a face ordine in finantele tale.

 VARSATOR. Luna plina din 31iulie iti poate aduce un moment special sau o veste buna. Daca te preocupa vreun plan,acum poti sa il duci la bun sfarsit.

 PESTI. Nu iti propune sa rezolvi acum problemele de la serviciu. Ai nevoie de o pauza. Planuieste-ti o vacanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu