luni, 20 iulie 2015

HOROSCOP 20-27 IULIE 2015

 BERBEC. Este o saptamana buna pentru a face schimbari. Fa-ti o lista cu tot ceea ce te nemultumeste si treci la treaba! Poti sa iti imbunatatesti
stilul de viata daca dai dovada de perseverenta. In schimb, daca vei lasa lucrurile sa mearga de la sine, ai putea rata niste ocazii cu care nu te vei mai intalni prea curand. Totul depinde de cat de mult iti doresti o schimbare.

  TAUR. Iti doresti foarte mult sa iti atingi obiectivele si ti-ai cam pierdut rabdarea. Din pacate, te fortezi prea tare si nu reusesti sa mai dai randament, ceea ce te va frustra. Totusi, tu vei purta intreaga vina pentru situatia din prezent. Nu incerca sa te bazezi pe cei din anturaj pentru ca vei fi dezamagita.

 GEMENI. Renunta la trecut pentru a progresa si focuseaza-te mereu pe ceea ce se intampla in prezent. Nu lasa pe nimeni sa te forteze sa faci ceva ce nu iti doresti si nu iti irosi energia gandindu-te la planurile care nu ti-au iesit, pe care nu le-ai dus la bun sfarsit. Aceasta atitudine te va seca de putere si te va tine pe loc. Daca ai facut o promisiune cuiva drag, incearca sa o respecti.

 RAC. Renunta la trecut pentru a progresa si focuseaza-te mereu pe ceea ce se intampla in prezent. Nu lasa pe nimeni sa te forteze sa faci ceva ce nu iti doresti si nu iti irosi energia gandindu-te la planurile care nu ti-au iesit, pe care nu le-ai dus la bun sfarsit. Aceasta atitudine te va seca de putere si te va tine pe loc. Daca ai facut o promisiune cuiva drag, incearca sa o respecti.

 LEU. Saptamana aceasta nu reusesti sa fii pe aceeasi lungime de unda cu cei din anturajul tau. Ganditi diferit si asta va da nastere unor discutii supratoare. Totusi, incearca sa accepti faptul ca nu pot fi toti de acord cu planurile tale, iar asta nu inseamna ca au ceva personal cu tine. Nu face din tantar armasar. Analizeaza situatia cu o oarecare detasare pentru a lua cele mai bune decizii.

 FECIOARA. Reusesti sa-ti indeplinesti dorintele, dar vei avea de muncit foarte mult pana vei putea sa te mandresti cu realizarile tale. Din pacate, nu reusesti sa gasesti nicio scurtatura, un drum mai rapid catre succes. Incearca totusi sa privsti partea plina a paharului - cu cat iti va fi mai greu sa-ti atingi idealurile, cu atat te vei bucura mai mult la final.

 BALANTA. Progresezi din punct de vedere profesional. Proiectele incepute in trecut iti aduc satisfactii in aceasta saptamana, asa ca ai toate motivele sa te simti implinita. Nici de viata ta sentimentala nu te poti plange, in aceasta saptamana vei avea parte de surprize placute chiar daca nu faci inca parte dintr-un cuplu.

 SCORPION.  Ai parte de o saptamana extraordinara. Ba mai mult, putem spune ca esti favorita zodiacului in urmatoarele 7 zile. Te bucuri de succes pe plan profesional, proiectele merg exact asa cum iti doresti, iar viata ta amoroasa infloreste. Astrele sunt de partea ta in aceasta perioada, asa ca profita de tot ceea ce ti se intampla, bucura-te la maximum de viata.

 SAGETATOR. Incearca sa tii cont de barna din ochiul tau inainte de a vedea paiul din ochiul tau. In aceasta saptamana ai tendinta de a exagera si de a vedea greselile altora, dar nu si pe ale tale, atitudine care ar putea genera certuri in familie sau in cercul de prieteni. In plus, ti se recomanda sa tii cont de acest sfat: pentru a primi, mai intai trebuie sa oferi.

 CAPRICORN. Simti nevoie unui concediu, nu-ti mai sta mintea la munca. Iti doresti sa petreci cat mai mult timp in compania persoanei iubite, sa te relxezi, sa te bucuri de vara. Totusi, problemele profesionale nu tin cont de starea ta de spirit, asa ca ti se recomanda intai sa rezolvi aceste situatii urgente si abia apoi sa-ti planifici o vacanta.

 VARSATOR. Este o saptamana buna pentru a face schimbari. Daca nu te mai simti bine in pielea ta, daca nu te mai intelegi cu partenerul de cuplu sau job-ul nu-ti mai aduce satisfactii, acum este momentul potrivit sa incepi un nou regim alimentar, sa pui punct relatiei sau sa incepi o noua colaborare profesionala. Nu in ultimul rand, foloseste-te de creativitate pentru a-ti imbunatati stilul de viata.

 PESTI. Ai grija in aceasta saptamana cui ii spui secretele tale, cui ii faci destainuiri. Din pacate, este posibil sa ai de-a face cu persoane cu doua fete si sa suferi o dezamagire. Nici planul financiar nu iti aduce prea multe satisfactii, asa ca incearca sa fii mai cumpatata atunci cand mergi la cumparaturi. Nu ai limite cand vine vorba de achizitii noi si risti sa ramai cu buzunarele goale sau sa-ti faci datorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu