miercuri, 1 iulie 2015

HOROSCOP 1 IULIE 2015

  BERBEC. Ai posibilitatea sa castigi bine cu prilejul unei calatorii in interes personal. Esti tentat sa iti asumi riscuri prea mari.
Fii prudent si nu iti forta norocul. O ruda apropiata te ajuta cu sfaturi utile. Nu iti neglija nici intuitia!

  TAUR. Parcurgi o perioada importanta, in care ai sansa sa faci schimbari radicale in domeniul afacerilor. Este un bun moment pentru a incheia contracte si pentru a semna documente oficiale. Ai rabdare si nu alerga dupa rezultate imediate.

 GEMENI. Azi ai noroc si poti sa depasesti orice dificultate. Este o zi buna pentru examene si proiecte. Acorda mai multa atentie partenerului de viata. Evita sa te certi cu membrii familiei!

 RAC. S-ar putea sa intampini greutati in afaceri, din cauza colaborarii dificile cu o femeie. Nu este cazul sa te ingrijorezi, ai capacitatea sa depasesti aceasta problema. Ar fi bine sa te ocupi mai mult de problemele casnice. Asculta-ti intuitia si evita speculatiile!

 LEU. La serviciu, esti perseverent si tii neaparat sa duci la bun sfarsit o lucrare delicata. Dupa-amiaza, ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor tineri din familie. Nu face promisiuni pe care nu le poti respecta. Risti sa iti pierzi credibilitatea.

 FECIOARA. Dimineata s-ar putea sa nu mai pleci intr-o calatorie in interes personal, din motive independente. Este mai bine asa, oricum aveai un program foarte incarcat. La serviciu, muncesti cu pasiune si rezolvi probleme dificile. Nu neglija sfaturile unui prieten apropiat.

 BALANTA. Partenerii de afaceri iti apreciaza ideile originale si iti sustin initiativele legate de o investitie. Profita de acest context favorabil! Esti plin de energie si poti duce totul la bun sfarsit. Situatia financiara nu te multumeste pe deplin, dar totul se va rezolva in curand.

 SCORPION.  Poti avea succes in afaceri. Ai idei bune si iei decizii inspirate. Ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu cu colaboratorii. Daca reusesti sa ramai calm, vei avea numai de castigat. Spre seara, te viziteaza un prieten bun, care te invita la o petrecere.

 SAGETATOR. Acorda mai multa atentie problemelor sentimentale, chiar daca esti foarte preocupat de cariera. Intuitia te ajuta sa rezolvi probleme delicate, insa ar fi bine sa asculti si parerile partenerului de viata. Dupa-amiaza, o ruda mai in varsta iti cere ajutorul intr-o problema de sanatate.

 CAPRICORN. Ai o zi grea la serviciu, cu multe probleme de rezolvat. Te descurci, iar colegii iti apreciaza perseverenta si ideile originale. Relatiile parteneriale sunt excelente, dar fii mai diplomat. Asculta si parerile celor din jur!

 VARSATOR. Cu multa perseverenta, reusesti sa rezolvi problemele de serviciu. Azi esti nervos si risti sa te trezesti in situatii neplacute. Fii atent cum vorbesti cu sefii si cu colegii. Nu ii judeca pe cei din jur!

 PESTI. Sunt favorizate intalnirile cu prietenii si calatoriile. Ai mari sanse de reusita in afaceri. Faci cunostinta cu o persoana mai in varsta care iti propune o colaborare avantajoasa. Tempereaza-ti orgoliul si asculta sfaturile partenerului de viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu