luni, 13 iulie 2015

HOROSCOP 14 IULIE 2015

 BERBEC. Primesti musafiri din alta localitate si esti nevoit sa iti schimbi complet programul. Oaspetii te roaga sa-i insotesti pentru rezolvarea
unor probleme urgente de sanatate. In partea a doua a zilei, un prieten apropiat iti da o veste neplacuta.

  TAUR. In prima parte a zilei esti hotarat sa rezolvi o problema financiara care te framanta de mai mult timp. Daca ti se propune asocierea intr-o afacere, ar fi bine sa nu o refuzi. Cu eforturi mici si riscuri minime, poti obtine un beneficiu important pentru bugetul familiei. Tine cont si de opinia partenerului de viata!

 GEMENI. Un barbat mai in varsta te ajuta sa rezolvi o problema sentimentala. Ar fi bine sa ai incredere in sfaturile lui si sa iti temperezi orgoliul. Seara s-ar putea sa afli despre problemele grave de sanatate ale unei cunostinte si sa iti schimbi programul pentru zilele urmatoare.

 RAC. Nervozitate iti poate crea probleme la locul de munca si in relatiile cu partenerul de viata. Se pare ca starea ta are drept cauze un esec in afaceri si pierderea unei sume de bani. Pastreaza-ti calmul, altfel risti sa faci gesturi necontrolate si sa tensionezi relatiile sentimentale.

 LEU. Seful te anunta ca s-a amanat plecarea in concediul de odihna, din cauza unor lucrari importante care trebuie finalizate urgent. Daca nu reusesti sa iti temperezi nervozitatea, exista riscul sa declansezi o cearta cu urmari foarte neplacute. Pastreaza-ti calmul si la servici si in discutiile cu membrii familiei!

 FECIOARA. Partenerul de afaceri iti reproseaza ca nu te implici suficient in rezolvarea unor probleme financiare care depind numai de tine. Relatiile cu partenerul de viata sunt si ele tensionate. Din fericire, ai o excelenta capacitate de comunicare si poti lamuri toate neintelegerile.

 BALANTA. Exista riscul sa fii implicat intr-un accident de circulatie cu consecinte grave. Circula cu atentie si evita traversarile prin locuri nepermise! Situatia financiara se va imbunatati in scurt timp. Se pare ca ti se mareste salariul sau primesti o prima.

 SCORPION.  Iti manifestezi in mod exagerat dorinta de libertate sentimentala, iar partenerul de viata te intelege gresit. Fii ponderat in afirmatii si acorda mai multa atentie relatiilor parteneriale. Astazi se pare ca nici prietenii nu sunt de acord cu ideile tale. Exprima-te clar, pentru a evita neintelegerile.

 SAGETATOR. In cursul diminetii survin evenimente neprevazute care te obliga sa intarzii fata de programul stabilit anterior. Nu este un moment prielnic pentru a incepe o noua afacere. Risti un esec care te-ar putea descuraja pe termen lung. Asculta cu atentie sfaturile oferite de o persoana cu experienta!

 CAPRICORN. S-ar putea sa pierzi o afacere avantajoasa din cauza intarzierii mijlocului de transport. Nu merita sa te consumi, pentru ca astazi esti predispus la accidente vasculare care ar putea sa iti afecteze grav sanatatea. Incearca sa te relaxezi si sa te detasezi de problemele cotidiene! Gandeste-te ca nu au intrat zilele in sac si vor aparea si alte oportunitati.

 VARSATOR. In cursul diminetii ai multe drumuri de facut si s-ar putea sa pierzi o suma de bani din cauza neatentiei. Nu lua in tragic cele petrecute si nu iti descarca nervii asupra familiei!

 PESTI. Esti indispus din cauza ca ai pierdut o colaborare sau ai facut o investitie nerentabila. Ai senzatia ca nimic nu iti reuseste si ca toti sunt impotriva ta. Pentru a iesi din starea de pesimism care te-a cuprins, relaxeaza-te. Nu refuza invitatiile prietenilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu