sâmbătă, 11 iulie 2015

HOROSCOP 13 IULIE 2015

 BERBEC. Intalnesti o persoana deosebita care te cucereste si care iti poate schimba viata. Este posibil chiar sa petreceti sfarsitul de saptamana impreuna.
Pe plan profesional si in afaceri, bazeaza-te pe intuitie, dar tine cont si de sfaturile unei persoane mai in varsta. Spre seara, un membru mai tanar al familiei iti da o veste buna si iti ofera un cadou.

 TAUR. Dimineata s-ar putea sa ai probleme la locul de munca, pentru ca nu te poti concentra prea bine. Dupa-amiaza te intalnesti pe neastepte cu o persoana la care tii mult si care te invita la o petrecere. Ai ocazia sa te revezi cu prieteni vechi. Fii cumpatat.

 GEMENI. Petreci prima parte a zilei impreuna cu persoana iubita si cu prietenii. Dupa-amiaza esti foarte ocupat cu pregatirile pentru o excursie sau o calatorie. Odihneste-te mai mult si menajeaza-ti sanatatea.

 RAC. Partenerul de viata si prietenii te apreciaza pentru dorinta de schimbare. Profita din plin de sansele care ti se ofera. Ai posibilitatea sa termini o lucrare importanta, inceputa mai demult. Se pare ca nu esti prea multumit de situatia financiara.

 LEU. Esti preocupat de problemele personale si ai tendinta sa neglijezi relatiile sentimentale. Doresti sa faci schimbari interesante, insa ar fi bine sa le amani pentru alta data. S-ar putea sa pleci intr-o excursie impreuna cu persoana iubita. Este chiar indicat sa te desprinzi de problemele de zi cu zi si sa iti reincarci bateriile.

 FECIOARA. Ai succes in toate activitatile legate de camin, iar relatiile in familie si cele cu prietenii sunt foarte bune. Buna dispozitie si usurinta cu care comunici te ajuta sa rezolvi problemele unor persoane din anturaj. Spre seara ii faci complimente persoanei iubite si chiar un cadou mai deosebit.

 BALANTA. Iti face o deosebita placere sa te reintalnesti cu o persoana pe care o apreciezi si pe care nu ai mai vazut-o de mult. Ai sanse sa rezolvi probleme de familie pe care le-ai tot amanat. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Asculta sfaturile prietenilor cu experienta. Iti vor fi de folos intr-o problema financiara.

 SCORPION. S-ar putea sa ramai mai mult la serviciu, din cauza unei situatii neprevazute. Nu te enerva. Este posibil sa cumperi ceva important pentru casa. Familia este foarte multumita de aceasta initiativa. Petreci seara alaturi de partenerul de viata si faceti planuri pentru o excursie la sfarsit de saptamana.

 SAGETATOR. Nu este o zi prea buna pentru tranzactii financiare si nici pentru proiecte de afaceri. In schimb, poti avea mari satisfactii pe plan sentimental. Nu este exclus chiar sa faci declaratii de dragoste. Evita afacerile cu grad mare de risc. Ar fi bine sa nu iti fortezi norocul si sa nu alergi dupa castiguri necuvenite. Risti sa pierzi bani si, mai rau, sa ai probleme cu legea.

 CAPRICORN. Esti intr-o forma deosebit de buna si treci printr-un moment prielnic pentru afaceri, intalniri romantice si calatorii. Faptul ca stai excelent din punct de vedere sentimental te face sa fii entuziast. Cu sanatatea nu ai nici o problema. Dupa-amiaza, primesti o oferta de colaborare. Accept-o, dar ai grija sa eviti speculatiile!

 VARSATOR. Este posibil ca astazi sa faci un pas important in viata. Pastreaza-ti calmul si nu iti face griji. Dupa-amiaza, o ruda apropiata te ajuta cu bani. Nu neglija problemele de serviciu!

 PESTI. Este posibil ca pe plan sentimental sa aibe loc schimbari importante, in bine. Esti foarte comunicativ si poti sa legi o prietenie adevarata. Daca se va baza pe incredere si va fi presarata cu gesturi frumoase, sunt sanse ca aceasta relatie sa dureze si chiar sa duca la casatorie. Evita orice fel de speculatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu