sâmbătă, 11 iulie 2015

HOROSCOP 12 IULIE 2015

 BERBEC. Dimineata s-ar putea sa iti iesi din fire cauza unui partener de afaceri. Faptul ca aveti pareri diferite nu trebuie sa va impiedice
sa analizati situatia cu luciditate si sa luati o decizie de comun acord. Nu iti revarsa nervii acasa! Acorda mai mult timp odihnei.

  TAUR. Dimineata intervin evenimente neprevazute, care te obliga sa iti schimbi planurile. Nu iti face iluzii cu privire la o afacere ce pare promitatoare la prima vedere! Spre seara, scapi de toate problemele si ai posibilitatea sa te destinzi in mijlocul familiei.

 GEMENI. Te irita faptul ca ai probleme la locul de munca si ca nimeni nu se gandeste sa iti dea o mana de ajutor. Stapaneste-ti nervii, pentru ca risti sa spui lucruri pe care le vei regreta. Dupa-amiaza, s-ar putea sa afli ca un prieten a avut un accident de circulatie.

 RAC. Se pare ca nu te intelegi prea bine cu seful. Fii prudent. Sunt slabe sperante sa ai castig de cauza. Fii mai atent cu partenerul de viata! Ar fi bine sa te odihnesti mai mult.

 LEU. Dimineata esti bucuros sa afli ca ti se confirma, in sfarsit, ca urmeaza sa pleci intr-o calatorie de afaceri. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie deloc incantat si nu este exclus sa te bata gandul sa renunti la calatorie. Evita excesele alimentare!

 FECIOARA. Dimineata iti merge foarte bine, dar dupa-amiaza s-ar putea ca partenerul de viata sa iti reproseze ca ai cheltuit prea mult sau ca ai intarziat. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata.

 BALANTA. S-ar putea sa te trezesti in mijlocul unui scandal, iscat din cauza barfelor unei colege. Incearca sa te calmezi! Nu poti lamuri situatia, daca esti nervos. Ai mai multa rabdare cu cei din jur. Spre seara, primesti pe neasteptate o suma de bani.

 SCORPION.  Evita deplasarile cu masina. Exista riscul sa faci un accident. Daca nu ai incotro, fii foarte prudent! Este indicat sa te abtii de la speculatii, pentru ca poti pierde sume mari. Ar fi bine sa asculti sfaturile unei persoane cu experienta.

 SAGETATOR. Reusesti sa demarezi o afacere. Pentru ca succesul sa fie deplin, tempereaza-ti tendinta de a critica pe toata lumea. Discuta calm colegii si cu partenerul de viata, ca sa eviti orice disputa! Spre seara, te viziteaza un prieten care iti da o veste buna.

 CAPRICORN. Este posibil sa te superi pe un prieten pentru ca nu iti da un imprumut asa cum a promis. Este vorba doar de o intarziere, din motive obiective. Ar fi bine sa ai mai multa rabdare si sa fii mai intelegator. Incearca sa te mai destinzi putin!

 VARSATOR. Pe plan profesional, culegi roadele eforturilor din ultima vreme. Doresti sa te afirmi si in societate, dar atmosfera tensionata din jur nu iti este favorabila. Evita intalnirile cu prietenii si petrecerile, pentru ca este posibil sa te certi cu cineva. Ar fi bine sa nu te urci la volan. Exista pericolul sa faci un accident.

 PESTI. Este posibil sa ai o disputa cu sefii si, din cauza aceasta, sa nu mai pleci intr-o delegatie. Nu este exclus sa te certi si cu un coleg. Te irita lipsa banilor, iar oboseala acumulata te face si mai nervos. Evita calatoriile lungi si intalnirile de afaceri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu