sâmbătă, 11 iulie 2015

Cum îl cucereşti, în funcţie de zodie?

Partenerul Berbec

Cât mai mult si cât mai multe!

Pentru a fi sigură că te va observa, atrage-i atentia prin modul în care te îmbraci si în care te comporti. Preia initiativa, pentru că îi plac femeile
dezghetate si independente. Fii oricând dispusă să te întâlnesti cu el pe o plajă pustie, la miezul noptii. Fiecare zi împreună trebuie să fie o aventură pentru el, deci nu-i impune restrictii! Oferă-i un spectacol deosebit în fiecare seară, cu multă pasiune.

Partenerul Taur

Senzualitate maximă

Pregăteste-i drept preludiu o cină consistentă, cu lumânări si muzică. Stati ore întregi îmbrătisati, discutând despre nimicuri, fără grabă. Arată-te preocupată de munca lui si fă-i zilnic câte un compliment. Va profita din plin de votul tău de încredere. Fii răbdătoare, tandră si încurajează-l, iar el îti va răspunde la fel, în plus cu gelozie si senzualitate.

Partenerul Gemeni

Flirt si conversatie

Fii deschisă si flexibilă! Gemenilor le place să flirteze, asa că nu face crize de gelozie. Fii evazivă, seducătoare si greu de găsit, pentru că îi nativului Geamăn îi place ”vânătoarea”. Fii mereu la curent cu noutăti din toate domeniile, deoarece se plictiseste repede. Foloseste-ti mintea deopotrivă cu trupul pentru a-i trezi interesul. Acceptă faptul că este ”fluturas de societate” si nu-i cere să se schimbe.

Partenerul Rac

Declaratii sub clar de Lună

Acordă-i toată atentia pentru că asta îi place cel mai mult! Apreciază duminicile linistite, petrecute pe canapeaua din sufragerie. Deschide-ti inima si declară-i iubire, pentru că el este un romantic, chiar dacă vrea să ascundă acest lucru. Asteaptă-l cu masa pusă si cu o mică surpriză, de fiecare dată alta. Recunoaste importanta familiei, pentru că el o consideră centrul universului. Ai grijă să nu îi vorbesti vreodată de rău mama, deoarece Racul nu se desprinde niciodată de cordonul ombilical.

Partenerul Leu

Lux si strălucire

Admiră-l si iubeste-l, repetă-i cât de extraordinar si nemaipomenit este! Lasă-l pe el să stea în lumina reflectoarelor, oriunde v-ati afla, pentru că nu este loc pentru amândoi pe podium. Stimulează-i simtul umorului, pentru că râsul si glumele sunt cel mai bun preludiu. Fii confidenta lui si arată-i că poti fi mai mult decât amantă. Este fascinat de femeile de carieră si de cele impunătoare.

Partenerul Fecioară

Fii femeia perfectă!

Fii cochetă, elegantă, tot timpul bine machiată si coafată. El te va analiza cu mare atentie si va căuta tot felul de defecte. Înarmează-te cu răbdare, pentru că te va aborda discret, în mai multe etape. Fii confidenta lui si întretine conversatii ample, deoarece este dotat cu exceptionale calităti analitice si intelectuale si are nevoie de o parteneră care să îl aprecieze. Laudă-l în dormitor, dar nu o face în public.

Partenerul Balantă

Rafinament si pudoare

Cu o fustă sic, un decolteu adânc si un zâmbet săgalnic, poti păstra o atmosferă armonioasă, fără conflicte, pentru că lui îi plac femeile cochete, dar si echilibrul. Cultivă-ti interesul pentru artă si literatură, deoarece el respectă femeile intelectuale. Alintă-l cu mici extravagante si complimente dese. Cere-i părerea pentru orice, pentru că este dispus oricând să dea sfaturi.

Partenerul Scorpion

Pasiune înflăcărată

Fii naturală si spontană – el apreciază sex applea-ul în stare pură. Pregăteste-te pentru discutii despre dorintele tale ascunse. Cumpără un asternut de satin negru si lumânări parfumate, sigur el va aduce muzica si ”masajul”. Dacă este interesat de tine, obisnuieste-te să fii ”devorată” din cap până în picioare de privirile lui, pentru că este unul dintre cei mai pasionali nativi ai zodiacului.

Partenerul Săgetător


Glume, vorbe si multă actiune!

Scoate la suprafată partea veselă, entuziastă si distractivă a personalitătii tale. Oferă-i libertatea fizică si emotională de care are nevoie. Ascultă-l bine, pentru că el te va învăta să profiti la maximum de viata ta. Tine la îndemână o valiză pregătită pentru destinatii exotice. Învată să apreciezi aventurile si libertatea. Si învată să ai răbdare când vorbeste el, pentru că oricum nu se opreste decât când doarme.

Partenerul Capricorn

Cariera înainte de toate

Poartă o tinută iesită din comun si bijuterii de valoare, pentru că te va judeca în primul rând după aparente. Întelege-i devotamentul pentru muncă si ambitia de a avea o carieră strălucită. Ai răbdare cu el, pentru că lucrurile bune li se întâmplă celor care stiu să astepte. Respectă-ti promisiunile, pentru că integritatea este una dintre calitătile lui preferate. Nu te astepta la recorduri erotice, pentru că energia este epuizată la consolidarea carierei.

Partenerul Vărsător

Sex liber si nelimitat

Fii pregătită să discuti despre o varietate de subiecte, pentru că el are mereu ceva interesant de adăugat. Îi plac surprizele, deci surprinde-l cum stii tu mai bine. Păstrează distanta emotională, pentru că Vărsătorii au nevoie de libertatea totală. Nu-i vorbi de relatii serioase sau fidelitate de la prima întâlnire, mai ales dacă vrei o legătură de lungă durată. Fii deschisă la nou, căci asa îi vei tine trează pasiunea.

Partenerul Pesti

Tandrete pe pâine

Arată-i că nu îti este jenă să plângi la o dramă, pentru că apreciază sensibilitatea si mai ales nevoia ta de a fi ocrotită de el. Fă-ti griji pentru orice fiintă vie de lângă voi, deoarece el găseste irezistibilă compasiunea. Învată să îi exprimi dragostea în mii de feluri, dar în cât mai putine cuvinte. Oferă-i sprijinul tău neconditionat, deoarece îi place să stie că se poate baza pe tine în orice conditii. Poti prelua initiativa, pentru că îi place să se lase condus uneori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu