marți, 9 iunie 2015

Horoscop 9 Iunie 2015

BERBEC. Iei o decizie inspirata si reusesti sa rezolvi o problema financiara importanta.
Esti hotarat sa termini o lucrare inceputa mai demult si sa te ocupi serios de afaceri.
Este o zi favorabila comunicarii cu rudele mai in varsta. Nu face promisiuni pe care nu le poti respecta.

 TAUR. Dimineata iei o decizie care iti rastoarna toate planurile. S-ar putea sa pleci intr-o scurta calatorie in interes de familie. Poti avea succes pe plan financiar, insa ar fi bine sa eviti orice fel de speculatii. Daca ai de luat hotarari importante, asculta-ti intuitia.

GEMENI. Dimineata primesti o suma mare de bani si ai posibilitatea sa pornesti o afacere. Comunici foarte bine si ai o putere de convingere care te ajuta mult pe plan social. Daca intentionezi sa faci schimbari in casa, tine cont si de ideile partenerului de viata.

RAC. Ai ocazia sa iei o decizie importanta in privinta relatiilor sentimentale. Dimineata esti foarte ocupat, dar prietenii si familia te ajuta sa rezolvi toate problemele. Ti se ofera ocazia sa obtii mici castiguri, dar evita speculatiile.

LEU. Esti foarte bine dispus si colaborezi bine cu partenerii de afaceri. Poti aborda cu incredere activitati delicate pe plan social. Dispui de suficienta energie pentru a face fata tuturor responsabilitatilor. Esti foarte comunicativ, insa ar fii bine sa-i lasi si pe ceilalti sa vorbeasca.

FECIOARA. Dimineata s-ar putea sa fii nevoit sa pleci intr-o scurta calatorie in interesul familiei. Este o zi buna pentru comunicarea cu persoane mai tinere si pentru negocieri. Dupa-amiaza reusesti sa terminati o lucrare importanta, in care ai investit timp si bani. Nu este exclus sa te lovesti de dificultati financiare. Evita discutiile in contradictoriu cu prietenii.

BALANTA. Esti foarte ocupat cu problemele unei rude mai in varsta. Pe plan social, traversezi o perioada buna si ai ocazia sa iti indeplinesti visele. Poti avea reusite remarcabile. Eforturile investite intr-o afacere incep sa dea roade. Pastreaza-ti modestia.

SCORPION. Este o zi favorabila comunicarii si calatoriilor scurte in interes de afaceri. Reusesti sa iei o decizie inspirata in privinta relatiilor sentimentale. Ai un spirit de initiativa deosebit, care iti garanteaza succesul pe plan social si sentimental. Dupa-amiaza, prietenii te invita la o petrecere. Nu uita ca trebuie sa te mai si odihnesti!

SAGETATOR. Esti comunicativ si convingator si reusesti sa aplanezi un conflict aparut in cercul tau de prieteni. Dupa-amiaza, obtii un castig frumos dintr-o activitate comerciala. In schimb, este posibil sa suferi un esec pe plan sentimental. Pastreaza-ti calmul si optimismul.

CAPRICORN. Te hotarasti sa faci o investitie profitabila pentru familie si trebuie sa faci mai multe drumuri scurte. S-ar putea sa dai piept cu birocratia, dar reusesti sa te descurci. Sfaturile pe care le primesti de la un prieten cu experienta te vor ajuta mult. Totusi, nu subestima intuitia partenerului de viata.

VARSATOR. Te simti foarte bine la o intalnire cu prietenii, unde te faci remarcat prin talentul de orator. Fii cumpatat la masa, pentru ca esti predispus la probleme digestive. Relatiile cu persoana iubita sunt foarte bune, iar pe plan financiar nu ai nici un fel de probleme.

PESTI. Daca ti se propune o colaborare, nu ezita. Ai toate sansele sa castigi bine. Dupa-amiaza iei decizia sa inchei o tranzactie. In curand se va dovedi ca ai fost inspirat. Se pare ca norocul iti zambeste si dificultatile te ocolesc. Totusi, ar fi bine sa tii seama si de sfaturile partenerului de viata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu