luni, 8 iunie 2015

Horoscop 8 Iunie 2015

BERBEC. Esti dominat de sentimente contradictorii, iar situatia financiara nu iti ofera prea multe motive de bucurie. O persoana mai in varsta iti propune sa te asociezi intr-o afacere.
Nu lua nici o decizie fara sa te consulti cu partenerul de viata. Relatiile sentimentale sunt foarte bune si ai toate sansele sa petreci o seara romantica.

 TAUR. S-ar putea sa fii incordat din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Este indicat sa amani orice decizie in privinta investitiilor, pentru ca ai dificultati de concentrare. Asculta sfaturile unei persoane cu experienta in afaceri!

GEMENI. Se pare ca nu esti in cea mai buna forma fizica si intelectuala. Nu iti asuma nici un risc, pentru ca nu ai prea multe sanse de reusita. Rabdare si calm!

RAC. Neintelegerile cu persoana iubita te fac sa accepti fara ezitari o iesire cu prietenii. Nu exagera pozand in victima. S-ar putea sa faci cunostinta cu o persoana care te cucereste imediat. Nu te grabii si nu lua nici o decize in privinta relatiilor sentimentale. S-ar putea sa gresesti intr-un mod ireparabil.

LEU. Nu iti ajung banii pentru o excursie sau o calatorie, spre nemultumirea partenerului de viata. Se pare ca nu reusesti sa-i explici situatia suficient de convingator. Asculta si parerile celor din jur si nu mai fii atat de carcotas.

FECIOARA. La serviciu, s-ar putea sa fii agitat din cauza unei decizii grabite a sefului. Tempereaza-ti nervozitatea, altfel risti sa iti complici situatia. Discuta calm cu persoana iubita, ca sa nu dai ocazia unor certuri!

BALANTA. Este o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Daca nu iti controlezi pornirile impulsive, poti avea probleme. O ruda mai in varsta iti imprumuta o suma mare de bani, pe care i-ai cerut-o mai demult. Dupa-amiaza ti se propune o colaborare. Nu te grabii sa accepti!

SCORPION. Dimineata s-ar putea sa fii cu capul in nori si sa neglijezi problemele importante. Nu incepe activitati noi, pentru ca s-ar putea sa iei decizii gresite. Ar fi bine sa te gandesti cu mai multa seriozitate la ce iti propui sa realizezi.

SAGETATOR. Dimineata s-ar putea sa te puna pe ganduri o cearta cu o persoana in varsta. Intreaba-te daca ai o atitudine corecta fata de cei din jur! Ar fi bine sa fii mai prudent, ca sa nu declansezi un scandal. Menajeaza-ti sanatatea! 

CAPRICORN. Pleci intr-o calatorie in care cheltuiesti cam mult, dar poti avea mari satisfactii pe plan sentimental. S-ar putea sa te simti foarte bine intr-un grup, desi nu te-ai fi asteptat.

VARSATOR. Esti dezamagit de o persoana in care ai avut mare incredere. Nu este sfarsitul lumii! Ai si prieteni adevarati. Pe plan sentimental, traversezi o perioada favorabila. Evita discutiile in contradictoriu cu o ruda din partea partenerului de viata.

PESTI. Dimineata, esti confuz si risti sa ai probleme atat pe plan social, cat si financiar. Nu te ocupa astazi de afaceri. Relatiile sentimentale merg bine, ceea ce iti mentine moralul ridicat. Spre seara, iti revii si comunici mai usor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu