vineri, 5 iunie 2015

Horoscop 6 Iunie 2015

BERBEC. Dimineata s-ar putea sa amani o calatorie in interes de familie, din cauza banilor.
Este momentul sa te concentrezi asupra proiectelor ambitioase, pe termen lung.
Spre seara, s-ar putea sa fii invitat la o petrecere. Ar fii bine sa refuzi, este mai bine sa ramai acasa.

TAUR. Dimineata esti inhibat si nu te exprimi prea clar. Evita intalnirile cu prietenii, pentru ca s-ar putea sa fii inteles gresit, din cauza problemelor de comunicare. Nu face investitii si nu cumpara obiecte de valoare!

GEMENI. In cursul diminetii, te indispune o problema minora de sanatate. Nu esti prea sociabil si preferi sa fii singur. Nu refuza dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viata. Spre seara, o ruda apropiata reuseste sa iti redea buna dispozitie.

RAC. Astazi ar fii bine sa nu calatoresti si nici sa urmaresti castiguri financiare. Esti prea putin sociabil si poti pierde in afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, cu conditia sa fii mai atent la problemele partenerului de viata.

LEU. Se pare ca esti inhibat si irascibil. Fii prudent si evita cearta cu colegii de seviciu! Poti sa iti asculti intuitia. Implica-te mai mult in problemele casei!

FECIOARA. Dimineata nu ai chef sa discuti cu nimeni si nici macar sa rezolvi problemele care te privesc in mod direct. Fii atent, pentru ca te poti izola la serviciu! Fii mai sociabil. Problemele care te framanta nu sunt chiar atat de grave.

BALANTA. La serviciu, esti foarte bine dispus si muncesti cu tragere de inima. Ai insa grija, pentru ca sunt colegi care te sapa! Astazi nu ai cum sa castigi multi bani. Acorda mai multa atentie partenerului de viata. Puteti face impreuna planuri pentru camin.

SCORPION. Dimineata simti nevoia sa vorbesti cu cineva despre problemele sentimentale. Ai impresia ca esti neglijat. Nu te lasa prada sentimentelor, intrucat risti sa devii melancolic. Nu fii morocanos! O asemenea atitudine poate accentua neintelegerile cu persoana iubita.

SAGETATOR. S-ar putea sa pierzi o afacere profitabila, din cauza prudentei exagerate. Nu esti prea sociabil si risti sa te izolezi de cei din jur. Cand iti vei da seama, ar putea fi prea tarziu. Dupa-amiaza poti sa te gandesti la planuri de viitor si sa te bucuri de armonia din familie.

CAPRICORN. Dimineata esti de nerecunoscut si cei din jur incearca sa te scoata din starea de apatie in care ai cazut. De vina pot fi oboseala acumulata si problemele financiare, care te preocupa serios. Nu lua decizii de unul singur. Evita sa te implici in activitati importante!

VARSATOR. Se pare ca te concentrezi mai greu, din cauza neintelegerilor cu persoana iubita. De aceea, si dificultatile de la serviciu ti se par mai mari decat de obicei. Poti castiga bani cu usurinta, cu conditia sa nu iti fortezi norocul. Fii mai atent cu cei din jur. Asculta sfaturile celor care te iubesc!

PESTI. Astazi ai succes in afaceri. Ori inchei un contract, ori iti gasesti un al doilea serviciu. Evita discutiile in contradictoriu. Nu refuza sfaturile unei persoane cu mai multa experienta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu