vineri, 5 iunie 2015

Horoscop 5 Iunie 2015

BERBEC. Relatiile cu cei din jur si mai ales cu persoana iubita au de suferit din cauza unor probleme de comunicare.
Nu refuza comunicarea cu cei din jur si persoana iubita. Se pare ca te simti epuizat si nu esti dispus sa te intalnesti cu prietenii. Ar fi bine sa te odihnesti mai mult.

 TAUR. Te pregatesti pentru o calatorie sau o excursie. Ar fi bine sa tii seama de sfaturile unei rude mai in varsta. Dupa-amiaza esti invitat la o petrecere, dar esti tentat sa te eschivezi. Fii foarte atent la acte.

GEMENI. Ai succes in toate activitatile legate de camin. Daca se iveste ocazia sa pleci intr-o excursie, ar fii bine sa refuzi, intrucat esti predispus la accidente. Asculta intuitia si nu ceda insistentelor persoanei iubite.

RAC. Daca vrei sa pleci intr-o vizita, tine legatura cu gazdele inainte de a pleca. Exista riscul sa nu le gasesti acasa. Dupa-amiaza este posibil sa nu te simti prea bine si sa mergi la medic. Nu este nimic grav, dar va trebui sa tii regim.

LEU. Dimineata esti foarte ocupat cu probleme de afaceri stresante. Ar fii bine sa iti pastrezi calmul. Daca o ruda mai in varsta iti cere ajutorul intr-o problema de sanatate, nu te eschiva. Dupa-amiaza esti putin agitat, dar spre seara totul revine la normal. Acorda mai mult timp odihnei!

FECIOARA. In prima parte a zilei, s-ar putea sa ai o problema de sanatate care te impiedica sa faci ce ti-ai propus. Cel mai mult regreti ca nu poti merge la o petrecere. Dupa-amiaza primesti o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care contezi. Nu iti face planuri pana nu ii primesti.

BALANTA. Reusesti sa finalizezi o lucrare importanta, inceputa mai demult. Deja te gandesti la urmatoarea, spre nemultumirea familiei. Nu face din orele suplimentare o obisnuinta. Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie celor apropiati, pentru ca risti sa ai discutii cu partenerul de viata.

SCORPION. Esti indispus si chiar irascibil, pentru ca nu ti-a iesit o afacere. Nu iti descarca nervii acasa. Mai bine analizeaza cauzele esecului! Spre seara, la o intalnire cu prietenii, reusesti sa iti regasesti echilibrul si buna dispozitie. Tine cont de sfaturile partenerului de viata!

SAGETATOR. Este posibil ca persoana iubita sa iti reproseze ca esti prea rece si ca te preocupa prea mult afacerile sau cariera. Ocupa-te mai mult familie. Relaxeaza-te si odihneste-te mai mult!

CAPRICORN. S-ar putea sa intelegi gresit un partener de afaceri si sa va certati degeaba. Ar fii bine sa te calmezi si sa lamuresti toate neintelegerile, pentru ca risti sa rupi colaborarea. Dupa-amiaza te destinzi la o discutie cu un prieten bun care te viziteaza.

VARSATOR. Prietenii iti fac o surpriza si te invita sa va petreceti dupa-amiaza impreuna. Spre seara, este posibil sa ai o discutie in contradictoriu cu partenerul de viata. Nu fii impulsiv.

PESTI. Ar fi bine sa nu iti planifici afaceri importante, pentru ca s-ar putea sa intervina evenimente neprevazute, din cauza carora nu iti poti respecta programul. Este posibil sa primesti o veste neplacuta despre o ruda mai in varsta si sa ti se ceara ajutorul. Esti nevoit sa pleci intr-o calatorie. Daca ai probleme cu banii, apeleaza la prieteni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu