joi, 4 iunie 2015

Horoscop 4 Iunie 2015

BERBEC. Se pare ca la serviciu nu prea ai spor la treaba si nu reusesti sa iti multumesti sefii. Nu te ambitiona sa termini o lucrare pretentioasa.
Daca vezi ca nu iti iese cu nici un chip, las-o pe maine! Altfel, risti sa faci o greseala costisitoare. Dupa-amiaza, partenerul de viata te ajuta sa depasesti starea de confuzie care te domina. Ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu cu o ruda.

TAUR. Nu prea reusesti sa iti stabilesti o lista de prioritati. Pe de o parte, ar trebui sa termini o lucrare importanta, iar pe de alta parte, esti presat de o problema financiara. Acorda mai multa atentie activitatilor profesionale. Evita speculatiile de orice fel!

GEMENI. Dimineata esti exagerat de optimist si intentionezi sa ceri o marire de salariu. Este putin probabil sa ai castig de cauza, ba s-ar putea chiar sa te alegi cu sarcini suplimentare. Nu insista. Nu esti prea convingator si nu reusesti sa gasesti cele mai bune argumente in favoarea ta.

RAC. O problema de natura sentimentala iti strica buna dispozitie si este posibil sa devii morocanos. Poti avea succes pe plan profesional, insa numai daca depui un efort deosebit. Evita speculatiile si nu te lasa influentat de prejudecati.

LEU. S-ar putea sa ramai fara bani din cauza unor reparatii urgente in casa. Cel mai mult te supara faptul ca nu mai poti pleca intr-o calatorie. Nu incerca sa mesteresti nimic prin casa! Este de preferat sa apelezi la cineva care se pricepe, pentru ca azi s-ar putea sa fii ceva mai neindemanatic.

FECIOARA. Te bate gandul sa pornesti o mica afacere. Pune la punct toate detaliile, inainte de a trece la actiune! Nu te grabii, pentru ca risti sa iei decizii gresite.

BALANTA. Nu reusesti sa faci ce ti-ai propus, din cauza obstacolelor care iti apar in cale. Nu da vina pe membrii familiei pentru nereusitele de azi! Pur si simplu, simtul practic iti lipseste aproape total. Este indicat sa eviti intalnirile de afaceri.

SCORPION. S-ar putea sa nu iti iasa toate planurile asa cum doresti. Un prieten iti propune sa colaborezi intr-o afacere de pe urma careia poti castiga bine. Evita orice fel de speculatii. Dupa o zi destul de incarcata, ai parte de o seara romantica.

SAGETATOR. Esti pus in situatia de a lua o hotarare importanta pe plan sentimental. Un barbat in varsta te ajuta cu sfaturi pretioase. Nu stai prea bine cu simtul practic, dar familia si rudele apropiate te sustin. Evita discutiile in contradictoriu si nu refuza ajutorul oferit de o femeie.

CAPRICORN. Dimineata s-ar putea sa ai o mica problema sentimentala. Cu o vorba buna, poti dezamorsa usor o situatie tensionata. Pe plan financiar, nu stai prea bine. Ai rabdare si evita speculatiile. S-ar putea sa primesti bani de unde nici nu te asteptai.

VARSATOR. Esti destul de confuz si ai putine sanse sa pornesti afacerea pe care o planifici. Nu insista. Ar fi bine sa te limitezi la activitati de rutina. Este posibil sa iti petreci seara alaturi de persoana iubita, intr-o atmosfera romantica.

PESTI. S-ar putea sa ii reprosezi partenerului de viata ca a cheltuit prea mult. Ar fii bine sa iti pastrezi calmul si sa fii mai flexibil. Este bine sa vezi intotdeauna jumatatea plina a paharului si sa nu te superi din motive marunte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu