miercuri, 3 iunie 2015

Horoscop 3 Iunie 2015

BERBEC. Dimineata s-ar putea sa fii iritat din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Discutati calm si incercati sa ajungeti la o concluzie comuna.
Daca ai de circulat cu masina, fii foarte atent! Esti predispus la accidente.

TAUR. Poti avea mici intarzieri, cauzate de evenimente neprevazute. Nu iti pune mari sperante intr-o afacere, ca sa nu fii dezamagit. Amana deciziile importante si pastreaza-ti calmul! Spre seara, nemultumirile din prima parte a zilei dispar si, odata cu ele,si starea de iritare.

GEMENI. Se pare ca esti stresat pentru ca nu primesti nici un sprijin la serviciu. Ai grija sa nu ii jignesti pe cei din jur! Seara, s-ar putea sa afli ca un prieten apropiat a suferit un accident de circulatie.

RAC. Dimineata te enervezi la serviciu pentru ca primesti sarcini suplimentare. Fii prudent. S-ar putea ca seful sa nu fie in toane prea bune! Nu este cazul sa iti descarci nervii acasa! Ar fi bine sa te relaxezi.

LEU. Esti hotarat sa pleci intr-o calatorie de afaceri pe care ai tot amanat-o. Partenerul de viata iti reproseaza ca nu ai ales cel mai bun moment, pentru ca ai probleme importante acasa. S-ar putea sa renunti definitiv la calatorie, in urma unei discutii aprinse. Acorda mai multa atentie problemelor de familie.

FECIOARA. S-ar putea ca partenerul de viata sa iti reproseze ca ai cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie acum. Evita speculatiile financiare, pentru ca exista riscul sa ajungi intr-o situatie neplacuta. Fii mai atent cum te porti cu prietenii! 

BALANTA. S-ar putea sa fii implicat intr-un scandal la serviciu, din cauza barfelor unui coleg. Ar fii bine sa iti controlezi reactiile, pentru ca neintelegerile se vor lamuri repede. Dupa-amiaza intri pe neasteptate in posesia unei sume de bani, cu care iti rezolvi o parte din problemele financiare.

SCORPION. Astazi nu este indicat sa circulati cu masina, pentru ca exista pericolul sa fii implicat intr-un accident. Daca nu ai incotro, fii foarte prudent. Orice s-ar intampla, nu te grabii si asculta-ti intuitia!

SAGETATOR. Incepi o lucrare de pe urma careia vei castiga bine. Nu te ferii sa ceri ajutorul prietenilor, daca ai nevoie! Discuta calm cu cei din jur, ca sa nu declansezi o cearta. Dupa-amiaza esti vizitat de un prieten de la care afli ca o cunostinta a avut un accident.

CAPRICORN. Dimineata este posibil sa te enervezi pentru ca nu ai bani sa pleci intr-o calatorie in interes de familie. S-ar putea ca o ruda mai in varsta sa refuze sa te imprumute, dar nu-i face reprosuri. Fii mai intelegator si evita certurile!

VARSATOR. Esti laudat de sefi pentru felul in care iti faci treaba. S-ar putea sa nu iti iasa o afacere din cauza unei situatii nefavorabile. Evita intalnirile cu prietenii si nu circula cu masina, pentru ca esti predispus la accidente.

PESTI. Ai tendinta sa fii irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu, pentru ca esti predispus la probleme cu sanatatea. Amana intalnirile de afaceri. Ar fi bine sa nu iti fortezi norocul in domeniul financiar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu