marți, 30 iunie 2015

HOROSCOP 30 IUNIE 2015

  BERBEC. Intuitia si simtul practic te ajuta sa iei decizii inspirate in afaceri. Daca ti se propune asocierea intr-o noua afacere, nu te grabii sa refuzi!
Perspectivele sunt foarte promitatoare. Evita discutiile aprinse si relaxeaza-te mai mult.

  TAUR. Te decizi sa amani o calatorie lunga in interesul familiei, din cauza dificultatilor financiare. Astazi, insa, ai posibilitatea sa realizezi proiecte ambitioase pe termen lung si sa iei o decizie buna pentru viitor. Ar fi bine sa petreci seara in mijlocul familiei. Relatiile cu persoana iubita sunt deosebit de bune.

 GEMENI. Se contureaza o zi excelenta in afaceri, cu intalniri fructuoase si planuri de viitor bine concepute. Investitiile pe termen lung sunt favorizate. Traversezi o perioada in care poti rezolva multe probleme financiare. Dupa-amiaza esti in centrul atentiei in grupul de prieteni.

 RAC. Ai succes in activitatile desfasurate in camin, dar si in afaceri. Partenerii de afaceri iti apreciaza propunerile, dar nu incepe mai multe activitati simultan, pentru ca risti sa nu finalizezi nimic. Este o zi favorabila planurilor de viitor. Consulta-te si partenerul de viata!

 LEU. Este o zi buna pentru a lua decizii importante in privinta relatiilor sentimentale si parteneriale. Chiar daca situatia financiara nu te satisface pe deplin, nu este cazul sa te ingrijorezi. Banii vor aparea la momentul oportun.

 FECIOARA. Intuitia te ajuta sa gasesti o metoda originala pentru a face schimbari importante in viata sociala. Pentru aceasta, va fi nevoie sa faci un compromis cu ceilalti membri ai familiei, dar si cateva drumuri scurte impreuna cu un prieten. Nu rata aceasta ocazie favorabila! Poti obtine satisfactii majore in viitorul apropiat.

 BALANTA. Ai un succes deosebit in activitatile intelectuale si in societate. In partea a doua a zilei, incasezi o suma importanta de bani dintr-o colaborare. Poti sa faci planuri de viitor in legatura cu o afacere pe care intentionezi sa o demarezi impreuna cu un prieten foarte bun.

 SCORPION. S-ar putea sa intampini dificultati pe plan sentimental si sa fii nevoit sa iei o decizie importanta. In afaceri, poti sa faci proiecte de viitor si sa iti pui in aplicare cunostintele teoretice. Ai sanse sa obtii beneficii considerabile. Evita speculatiile financiare.

 SAGETATOR. Zi favorabila realizarilor pe plan social si material - dar sa nu te astepti ca rezultatele sa apara imediat! S-ar putea sa pleci intr-o calatorie neplanificata. Pare sa fie o deplasare in interes de afaceri, care iti ofera o sansa nesperata.

 CAPRICORN. Esti in forma si te adaptezi cu usurinta la situatii noi. Reusesti sa rezolvi cateva probleme ale familiei si chiar sa ii ajuti pe altii sa isi rezolve problemele. Este o zi favorabila comunicarii cu prietenii si cu membrii familiei. Nu exagera cu sfaturile pe care le oferi!

 VARSATOR. Esti intr-o forma intelectuala deosebita, care iti faciliteaza relatiile cu cei din jur. Esti capabil sa asculti cu atentie problemele celorlalti si sa le oferi sfaturi utile. Ai grija sa nu faci promisiuni pe care nu le vei putea respecta! Dupa-amiaza s-ar putea sa fii invitat la o petrecere.

 PESTI. Demarezi cu bine o noua afacere si faci planuri de viitor in legatura cu o investitie pe termen lung. Partenerul de viata te sustine. Evita speculatiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu