marți, 2 iunie 2015

Horoscop 2 Iunie 2015

BERBEC. Esti tentat sa te angajezi in mai multe activitati in acelasi timp. Nerabdarea si nervozitatea iti pot reduce randamentul.
Fii foarte atent in activitatea profesionala, pentru a evita intarzierile si greselile, care iti pot atrage reprosuri din partea sefilor.

TAUR. Se anunta o zi tensionata, din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Se pare ca aveti opinii diferite in ceea ce priveste o investitie importanta. Ar fi bine sa iti temperezi impulsivitatea. Daca reusesti sa eviti o cearta, situatia se va rezolva in scurt timp.

GEMENI. Se pare ca nu esti in apele tale. Nu iti asuma noi responsabilitati, pentru ca risti sa iti irosesti energia. Esti predispus la stari depresive si accidente vasculare. Pastreaza-ti calmul! Viata este frumoasa, frumusetea ei poate fi observata abia cand exista un echilibru sufletesc oferit de starea de calm.

RAC. Ai tendinta de a deveni impulsiv. Fii prudent in tot ce faci. Dupa-amiaza primesti o suma importanta de bani. S-ar putea sa fie vorba despre o recompensa pentru rezultatele bune pe plan profesional.

LEU. Este posibil sa ai probleme de sanatate din cauza oboselii acumulate si a starii de tensiune in care te afli. Ar fi bine sa reduci ritmul de munca si sa iti dozezi efortul. De asemenea, evita luarea deciziilor importante in domeniul afacerilor.

FECIOARA. Devii irascibil din cauza surmenajului. Evita activitatile care necesita efort si putere de concentrare. Poti sa te ocupi de probleme casnice. Nu raspunde la provocarile unui barbat mai in varsta!

BALANTA. In cursul diminetii esti putin cam agitat si nu resusesti sa iti controlezi impulsivitatea. Risti sa provoci discutii aprinse. Ar fii bine sa te dedici activitatilor de rutina. De asemenea, ar fi bine sa circuli cu prudenta, pentru ca esti predispus la accidente de circulatie.

SCORPION. S-ar putea sa ai o discutie aprinsa cu o persoana tanara si sa spui cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Exista pericolul sa fii implicat intr-un accident de circulatie. Amana calatoriile cu autoturismul. Evita speculatiile financiare!

SAGETATOR. Desi treci printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusesti sa ramai optimist si incerci sa iti mobilizezi partenerii de afaceri. Esti predispus la accidente. Ar fii bine sa dai dovada de prudenta in tot ce faci.

CAPRICORN. In prima parte a zilei, esti nemultumit de tot ce se petrece si ai tendinta de a contrazice pe toata lumea. Acorda mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata. Impreuna, puteti rezolva o problema financiara.

VARSATOR. Ti-ai propus sa faci ceva folositor pentru casa. Poti sa te bazezi pe intuitie. In partea a doua a zilei s-ar putea sa ai mici probleme de sanatate, trecatoare. Acorda mai mult timp odihnei si relatiilor sentimentale.

PESTI. Se pare ca devii irascibil din cauza schimbarilor de program. Daca nu iti temperezi nervozitatea, risti sa strici relatiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. Concentreaza-te asupra activitatilor ce nu suporta amanare! Evita speculatiile de orice fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu