luni, 29 iunie 2015

HOROSCOP 29 IUNIE 2015

 BERBEC. Se pare ca ai dificultati materiale, dar ai un randament excelent in activitatile intelectuale.
Este o zi favorabila studiului, proiectelor
de viitor, comunicarii, dar si relatiilor de prietenie. Dupa-amiaza ar fi bine sa te ocupi de problemele tinerilor din familie.

  TAUR. Ai multe probleme de rezolvat si ar fi bine sa te organizezi cat mai riguros, ca sa nu iti consumi energia inutil. Desi esti o fire practica si astazi ai un randament bun, nu refuza ajutorul care ti se ofera. In partea a doua a zilei, primesti o suma importanta de bani de la o ruda mai in varsta.

 GEMENI. Esti increzator in fortele proprii si plin de energie. Poti avea mari satisfactii pe plan intelectual si social. Relatiile sentimentale decurg excelent. Acorda mai multa atentie celor varstnici din familie.

 RAC. Te simti plin de energie si instare de mari eforturi fizice. Nu iti supraestima capacitatea de efort, pentru ca risti sa ai probleme de sanatate. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fii invitat la o petrecere. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata!

 LEU. Pui suflet in tot ce faci si esti hotarat sa termini tot ce ai inceput. Sunt favorizate castigurile financiare si poti sa te afirmi in societate. In relatiile cu partenerul de viata ai parte de armonie si buna intelegere.

 FECIOARA. In prima parte a zilei te simti instare sa muti muntii din loc. Nu iti supra-estimati capacitatea de efort, daca vrei sa nu ai surprize neplacute! Dupa-amiaza s-ar putea sa primesti musafiri sau sa fii invitat la rude. Chiar daca esti entuziast, lasa-i si pe ceilalti sa vorbeasca!

 BALANTA. Esti in forma si bine dispus, iar relatiile cu cei din jur decurg fara probleme. Ai mari sanse de reusita in toate activitatile legate de camin si in societate. Situatia financiara nu te satisface, dar te vei redresa curand. Seara mergi la o petrecere unde esti in centrul atentiei. Evita glumele riscante!

 SCORPION. Inventivitatea de care dai dovada te ajuta mult in afaceri. Planurile in privinta unei noi investitii se vor concretiza in scurt timp si iti vor aduce beneficii substantiale. Preocupat de afaceri, ai tendinta sa neglijezi problemele partenerului de viata.

 SAGETATOR. Ai succes in activitatile comerciale si sunt favorizate investitiile pentru camin. Evita discutiile in contradictoriu cu un membru mai in varsta al familiei, care nu este de acord cu ideile tale.

 CAPRICORN. S-ar putea sa pleci intr-o delegatie anuntata in ultimul moment. Cu toate ca apar dificultati, reusesti sa te descurci foarte bine si sa rezolvi toate problemele. Este posibil ca relatiile sentimentale sa fie tensionate in prima parte a zilei, din cauza schimbarii programului.

 VARSATOR. Esti plin de energie si ideile tale sunt apreciate de anturaj. Daca esti invitat intr-o excursie, profita de ocazie! Chiar daca trebuie sa cheltui mai mult decat aveai de gand, meriti sa te relaxezi.

 PESTI. Colaborarea cu un partener de afaceri incepe sa dea rode, o data cu finalizarea cu succes a unei activitati importante. Relatiile sentimentale ar putea avea de suferit in partea a doua a zilei. Nu este cazul sa te ingrijorezi: o ruda te ajuta sa treci cu usurinta peste acest moment. Acorda mai mult timp odihnei si activitatilor casnice!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu