vineri, 26 iunie 2015

HOROSCOP 26 IUNIE 2015

BERBEC. Poti avea succes in afaceri si calatorii, in sustinerea examenelor sau cultivarea relatiilor sociale. Evita hotararile grabite, care ar putea
sa tulbure armonia din casa! Spre seara, ai parte de o intalnire neasteptata care va schimba programul pentru ziua urmatoare.

  TAUR. Daca esti in cautarea unui nou loc de munca, ai toate sansele sa il gasesti astazi. Farmecul personal te ajuta sa rezolvi o situatie tensionata pe cale diplomatica. Organizeaza-ti timpul cat mai eficient, altfel risti sa iti irosesti energia.

 GEMENI. Poti obtine avantaje materiale importante, cu conditia sa iti temperezi spiritul critic. Ar fi bine sa dai dovada de mult autocontrol in discutiile cu prietenii si cu partenerul de viata, pentru a evita conflictele. Spre seara, primesti vizita unei rude, care iti da o veste buna in legatura cu o calatorie.

 RAC. Dificultatile financiare cu care te confrunti nu reusesc sa iti afecteze buna dispozitie si nici vointa de a munci. Pe plan profesional ai parte de succese, urmate de satisfactii materiale.

 LEU. Sunt favorizate calatoriile in interes de afaceri. Dupa-amiaza ai ocazia sa rezolvi o problema sentimentala care te framanta de ceva timp. Pe plan financiar, se pare ca parcurgi o perioada mai dificila.

 FECIOARA. In prima parte a zilei ai succes intr-o activitate extraprofesionala, datorita colaborarii bune cu un partener de afaceri. S-ar putea sa ti se ofere sansa unei investitii avantajoase. Nu renunta la calatoria planificata! S-ar putea sa cunosti un viitor partener de afaceri.

 BALANTA. Este momentul sa iti pui in aplicare planurile in legatura cu afirmarea profesionala. Ai mari sanse de reusita pe plan social si financiar. Relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Profita de acest context favorabil, dar nu forta lucrurile!

 SCORPION. Te poti ocupa de probleme delicate din domeniul afacerilor. Reusesti sa termini o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Astazi rezolvi mai usor probleme de natura financiara. Este si o zi favorabila comunicarii. Nu uita sa iti respecti promisiunile!

 SAGETATOR. Ai ocazia sa te afirmi in societate si sa obtii castiguri financiare. La locul de munca ai parte de laude din partea sefilor si a colegilor, pentru ingeniozitatea si ambitia de care dai dovada. Nu pune la suflet barfele si invidia unei femei din anturaj!

 CAPRICORN. In cursul diminetii afli ca vei pleca intr-o deplasare in interes de serviciu. Chiar daca aceasta veste iti da planurile peste cap,nu iti face griji. Dupa calatorie, se intrevad schimbari importante in relatiile sentimentale.

 VARSATOR. Poti obtine venituri suplimentare dintr-o colaborare. Ai posibilitatea sa finalizezi o lucrare dificila, cu un efort minim. Evita speculatiile de orice fel.

 PESTI. Daca ti se propune un nou loc de munca, nu te grabii sa refuzi! Analizand atent avantajele si dezavantajele, vei descoperi perspective cel putin interesante. Sfatuieste-te si cu partenerul de viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu