joi, 25 iunie 2015

HOROSCOP 25 IUNIE 2015

  BERBEC. Un prieten te ajuta sa clarifici o neintelegere cu persoana iubita, aparuta din cauza unor barfe.
Nu ignora sfaturile celorlalti, doar din dorinta de a iti demonstra independenta.

  TAUR. Ai multe de facut, atat acasa, cat si la serviciu, dar se pare ca nu esti in forma. Esti irascibil si risti sa te iei la cearta cu cei din jur. Nu incerca sa iti impui punctul de vedere in fata prietenilor si a partenerului de viata. Gandeste-te de doua ori inainte de a spune ceva!

  GEMENI. Esti plin de energie si reusesti sa duci la bun sfarsit o lucrare mai veche. Nu te grabii sa refuzi o propunere de colaborare! Daca nu esti atent, poti declansa o cearta in familie, care poate avea consecinte serioase.

  RAC. Nu reusesti sa te incadrezi in programul de la serviciu, spre nemultumirea sefilor si a colegilor. Iti cam lipseste entuziasmul. Incearca sa ii intelegi pe cei din jur, mai ales cand iti cer sfaturi!

  LEU. Esti nemultumit de atitudinea celor din jur si risti sa devii impulsiv. Dupa-amiaza, primesti o suma importanta de la o ruda apropiata. S-ar putea, insa, ca partenerul de viata sa nu fie de acord sa cumperi un obiect de valoare. Ca sa eviti un scandal, nu lua nici o decizie in graba.

  FECIOARA. Te enervezi la serviciu, pentru ca nu reusesti sa iti termini treaba la timp. Apeleaza la ajutorulul colegilor! Ar fi bine sa ii arati persoanei iubite mai multa afectivitate. Nu te lasa acaparat de problemele personale!

  BALANTA. Ar fi bine sa iti rezolvi dimineata problemele importante, cand ai mai multa energie. In a doua parte a zilei, ta de libertate poate sa duca la o deteriorare a relatiilor cu persoana iubita si chiar la o despartire. Acorda mai multa atentie relatiilor sentimentale!

  SCORPION. Ai ocazia sa faci schimbari importante pe plan sentimental. Dimineata, faci cunostinta cu o persoana care iti atrage atentia din prima clipa. Nu te grabii. Ar fi bine sa tii cont de sfaturile unui prieten.

  SAGETATOR. S-ar putea sa fii nemultumit de atmosfera creata la locul de munca de un coleg. Evita speculatiile si nu intra in discutii aprinse. Dorinta de independenta te poate indeparta de prieteni.

  CAPRICORN. S-ar putea sa te certi cu persoana iubita, pentru ca te intelege gresit. Incearca sa lamuresti lucrurile cu calm! Dupa-amiaza ai de facut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri. Evita speculatiile financiare.

  VARSATOR. Daca pleci intr-o calatorie, poti sa fii optimist: totul se va derula conform planurilor. Relatiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil sa ai discutii cu partenerul de viata, daca refuzi ajutorul unei rude. Ar fi bine sa dai dovada de mai multa diplomatie. Asculta si parerile celor din jur!

  PESTI. Este posibil sa ai probleme la serviciu, daca nu respecti indicatiile sefilor. Amana tranzactiile financiare si deciziile importante in afaceri! Ar fi bine sa comunici mai mult cu persoana iubita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu