marți, 23 iunie 2015

HOROSCOP 23 IUNIE 2015

BERBEC. Dimineata s-ar putea sa fii acuzat de colegi ca nu esti consecvent. Astazi ai tendinta sa fii impulsiv. Dupa-amiaza primesti o importanta suma de bani.
Este posibil sa ai discutii cu partenerul de viata, referitoare la destinatia banilor. Nu neglija investitiile pentru casa!

  TAUR. Dimineata afli ca o cunostinta s-a imbolnavit grav. Te implici si, astfel, faci mai multe drumuri scurte. In a doua parte a zilei, sfaturile unei rude te ajuta sa iti clarifici sentimentele contradictorii.

 GEMENI. Sosirea unor musafiri din alta localitate te obliga sa iti schimbi planurile pentru azi. Daca te roaga sa ii ajuti cu ceva, nu ii refuza. Spre seara, s-ar putea ca un prieten de familie sa iti dea o veste neplacuta.

 RAC. Esti hotarat sa rezolvi o problema financiara care te deranjeaza de mai multa vreme. Daca ti se propune sa te asociezi intr-o afacere, nu ezita. Cu putin efort si riscuri minime, poti redresa bugetul familiei destul de repede. Tine cont de parerea partenerului de viata!

 LEU. Intentionezi sa incepi o activitate noua, dar iti lipseste simtul practic. S-ar putea sa ai si mici probleme de sanatate. Limiteaza-te la activitati de rutina. Petrece mai mult timp cu partenerul de viata!

 FECIOARA. Dimineata esti foarte sensibil si nu esti multumit de nimic. Incearca sa depasesti aceasta stare! Spre seara, primesti vesti de la o ruda din alta localitate, daca nu cumva chiar te viziteaza. 

 BALANTA. Se pare ca nu esti foarte inspirat in ceea ce priveste relatiile sociale. Nu face investitii, chiar daca ti se ofera ocazia. Relatiile sentimentale trec printr-o perioada favorabila. Ar fi bine sa petreci dupa-amiaza cu persoanele mai tinere din familie.

 SCORPION. S-ar putea sa nu te simti in forma si sa nu poti termina ce ai inceput. Nu este momentul sa iti asumi noi responsabilitati. Dupa-amiaza esti invitat la o petrecere unde te simti foarte bine alaturi de partenerul de viata si de prieteni.

 SAGETATOR. Se pare ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Dimineata, un prieten iti cere o mana de ajutor in afaceri si vei avea de castigat daca nu il refuzi. Dupa o zi destul de agitata, petreci o seara romantica impreuna cu persoana iubita.

 CAPRICORN. S-ar putean azi sa nu stai prea bine cu simtul practic. Evita discutiile in contradictoriu. Nu refuza ajutorul celor din jur! Sfaturile unui prieten cu experienta iti sunt de mare folos pentru a lua o decizie importanta in relatiile sentimentale.

 VARSATOR. Dimineata este posibil sa ai mici dificultati pe plan sentimental, dar le poti rezolva cu calm. Cu o vorba buna, poti dezamorsa o discutie pornita din nimic. Desi esti nemultumit de situatia financiara, evita speculatiile. In curand vei primi o suma de bani neasteptata.

 PESTI. Se pare ca intuitia nu prea te ajuta astazi. Tine cont de sfaturile unei persoane mai in varsta din familie. Odihneste-te mai mult si cauta sa te relaxezi! In cursul serii, s-ar putea sa primesti vizita unor prieteni de familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu