vineri, 19 iunie 2015

Horoscop 21 Iunie 2015

 BERBEC. Esti plin de idei si dai dovada de ingeniozitate. Ai putea sa demarezi o afacere, dar se pare ca iti lipsesc banii.
Cere un imprumut de la o ruda instarita, pentru ca ai sanse reale de reusita. Fa-ti bine socotelile, ca sa nu risipesti banii.

 TAUR. Daca iti cauti un alt loc de munca, poti sa fii optimist. Astazi s-ar putea sa fii ajutat de o persoana mai in varsta. Oricum, in curand vei fi foarte multumit de noul serviciu. Nu iti pierde rabdarea. Seara mergi in vizita la un prieten, unde reusesti sa te detasezi de problemele din ultimele zile.

 GEMENI. O ruda iti ofera un ajutor financiar neasteptat, ca sa poti intra in afaceri. Daca nu iti ajung banii, nu ezita sa te asociezi cu un prieten! Nu alerga dupa profituri imediate. Cu rabdare si perseverenta, vei reusi.

 RAC. O persoana cu experienta este dispusa sa iti destainuie cateva din secretele sale din domeniul afacerilor. Aceasta intalnire te stimuleaza sa iti faci planuri pentru o mica afacere. Trateaza cu seriozitate responsabilitatile pe care trebuie sa ti le asumi. Ai mari sanse de reusita, cu conditia sa nu te grabesti.

 LEU. Ai un program foarte incarcat, cu multa alergatura. Te pregatesti pentru o calatorie importanta, care te poate ajuta mult pe plan profesional. Nu neglija problemele partenerului de viata.

 FECIOARA. Se anunta o zi foarte importanta, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necasatoriti sa ia o decizie in privinta logodnei sau a casatoriei. Din punct de vedere financiar, nu stai prea bine, dar nu este cazul sa te ingrijorezi. Daca ai nevoie de ajutor, poti conta pe rude. Mai multa atentie la serviciu!

 BALANTA. Nimic nu iti poate schimba hotararea de a incepe o viata noua. Te preocupa ideea de a porni o afacere si ai inceput sa pui detaliile la punct. Ai sanse sa te descurci cu cheltuieli minime. Nu neglija odihna, ca sa nu ai probleme cu sanatatea!

 SCORPION. Dimineata nu ai chef de nimic si te omoara rutina. In a doua parte a zilei afli ca urmeaza sa primesti o suma importanta. Este posibil sa fie vorba despre o mostenire sau vanzarea unei case. Nu te grabii sa te gandesti la cum vei cheltui banii!

 SAGETATOR. Daca intentionezi sa iti cumperi o casa, azi ai sanse reale. Esti foarte hotarat, dar nu te grabii, pentru ca poti sa gresesti. Nu neglija dorintele partenerului de viata si nici sugestiile unei rude cu experienta.

 CAPRICORN. Ai mari sanse de reusita intr-o afacere. Partenerii iti apreciaza capacitatile intelectuale si iti cer ajutorul in probleme delicate. Evita speculatiile, pentru ca risti sa ai de a face cu autoritatile. Dupa-amiaza ar fi bine sa nu actionezi in graba.

 VARSATOR. Afli o veste care s-ar putea sa iti schimbe conceptia despre acumularile materiale. Este posibil ca socul acestei vesti sa te faca mai sensibil. Nu este cazul sa te lasi prada pesimismului. Cu toate problemele pe care crezi ca le ai, poti reusi atat in afaceri, cat si in societate.

 PESTI. Esti preocupat de relatiile sentimentale si doresti sa faci schimbari pe acest plan. Ai ocazia sa faci cunostinta cu o persoana deosebita, cu care s-ar putea sa legi o prietenie durabila. Ai grija sa nu devii prea visator! Risti sa lasi o impresie gresita celor apropiati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu