luni, 1 iunie 2015

Horoscop 1 Iunie 2015

BERBEC. S-ar putea sa fii indispus si sa nu ai chef de nimeni si de nimic. Risti sa te izolezi.
Fii mai sociabil. Problemele care te framanta nu sunt chiar atat de grave cum crezi.

TAUR. Nu este o zi favorabila calatoriilor si castigurilor financiare. Inhibitia si lipsa de sociabilitate ar putea sa te conduca la esecuri in afaceri si deziluzii in plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, daca acorzi mai mult timp problemelor partenerului de viata. Fii mai comunicativ.

GEMENI. Astazi esti putin inhibiat, motiv pentru care poti avea dificultati de comunicare. Evita iesirile cu prietenii si, mai ales, cu persoanele importante. Evita investitiile si nu cumpara obiecte de valoare! Risti sa regreti.

RAC. Dimineata, colegii si familia fac eforturi sa te scoata din starea de apatie care te face de nerecunoscut. Ar putea fi de vina obosela acumulata sau problemele financiare care te framanta. Nu lua decizii importante de unul singur. Nu incepe activitati delicate, care necesita multa atentie!

LEU. Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Resimti o stare de inhibitie care te impiedica sa te exprimi clar. Nu face investitii si nu cumpara obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regreti. Incearca sa te relaxezi si sa faci planurilor de viitor, pentru familie!

FECIOARA. Astazi simti nevoia sa schimbi ceva sau sa faci lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur sa nu iti aprecieze ideile la adevarata lor valoare. Nu semna documente oficiale si nu face afaceri.

BALANTA. De dimineata ai multe probleme de rezolvat, dar ai suficienta energie pentru a le face fata. S-ar putea sa intampini dificultati de natura financiara. Acorda mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

SCORPION. Las-o mai usor cu munca si concentreaza-te mai mult spre problemele sentimentale. Amana-ti proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierzi o suma importanta! Ocupa-te de treburi casnice, de rutina.

SAGETATOR. De dimineata ai ocazia sa demarezi o afacere. Nu te grabii. Mai stai doua-trei zile inainte de a lua o hotarare! Astazi sunt favorizate relatiile cu partenerul de viata si ai toate sansele sa petreceti impreuna o seara romantica.

CAPRICORN. Nu esti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Nu incepe activitati sau noi afaceri, chiar daca primesti propuneri din partea prietenilor.

VARSATOR. Esti intr-o forma intelectuala deosebita. Ai succes in activitatile legate de familie si camin. Stabileste-ti clar prioritatile, ca sa nu pierzi timpul. Asculta si parerile partenerului de viata!

PESTI. Simti nevoia sa vorbesti cu o persoana de sex opus, despre problemele tale sentimentale. Este posibil sa crezi ca esti neglijat. Nu te lasa prada melancoliei. Starea de inhibitie si lipsa de sociabilitate ar putea sa agraveze neintelegerile cu persoana iubita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu