vineri, 19 iunie 2015

Horoscop 19 Iunie 2015

  BERBEC. Dimineata s-ar putea sa faci cunostinta cu o persoana deosebita, care te farmeca. Fii prudent si modest.
In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu risti nimic. Poti sa te bazezi pe intuitie.

   TAUR. Esti inventiv, bine dispus si gata sa intinzi o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusesti sa te afirmi la locul de munca. Relatiile cu prietenii si familia sunt foarte bune. Spre seara, esti romantic si nu este exclus sa faci un cadou persoanei iubite. Nu neglija odihna.

   GEMENI. Ai sanse sa cumperi un obiect de valoare, dorit de multa vreme de intreaga familie. Dupa-amiaza este posibil sa iti schimbi programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie sa ramai la munca pana seara tarziu.

   RAC. Cei din jur te apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o ai. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Esti dispus sa iti ajuti colegii si sa le oferi sfaturi utile. Ai grija sa nu promiti decat ceea ce depinde de tine!

   LEU. Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. La o petrecere, faci cunostinta cu o persoana deosebita. S-ar putea ca atractia sa fie reciproca si sa ajungeti la o prietenie durabila. Nu pleca urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

   FECIOARA. Sunt sanse sa faci un pas foarte important in viata. Pastreaza-ti calmul si mergi inainte, daca esti hotarat. Ar fi bine sa nu neglijezi problemele profesionale.

   BALANTA. Dimineata esti dezamagit din cauza unui esec financiar si devii indiferent la tot ce se intampla in jur. Fii mai optimist si mai activ. Dupa-amiaza, s-ar putea ca o ruda sa iti faca o surpriza placuta.

   SCORPION. Esecul intr-o afacere te ambitioneaza si esti tentat sa iti asumi mai multe riscuri. Nu este cazul sa te lasi descurajat. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Acorda mai multa atentie relatiilor sentimentale. Ai ocazia sa petreci clipe de neuitat in compania persoanei iubite.

   SAGETATOR. Schimbarile de care ai parte pe plan sentimental sunt benefice. In societate, ai o verva deosebita si poti lega cu usurinta prietenii noi. Nu este exclus sa stabilesti o relatie care va evolua rapid spre casatorie. Nu neglija problemele de serviciu.

CAPRICORN. Dimineata te reintalnesti cu o persoana cu care nu te-ai vazut de mult timp. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. Rezolva problemele de familie pe care le-ai tot amanat. Poti sa tii cont de intuitie, dar nu neglija sfaturile unei femei mai in varsta!

 VARSATOR. Daca ai ocazia sa pleci intr-o calatorie cu persoana iubita, ar fi bine sa nu stai pe ganduri, pentru ca o mica escapada poate aduce un suflu nou relatiei. Nu te implica in afaceri. Astazi exista riscul sa nu ai noroc de parteneri prea corecti. Ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu cu o femeie.

  PESTI. Este o zi favorabila deciziilor importante. Poti sa iti faci planuri serioase in ceea ce priveste relatiile sentimentale. Nu te ocupa de afaceri, pentru ca flerul nu te ajuta prea mult. Este posibil sa reintalnesti un prieten vechi si sa reinnodati relatiile.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu