joi, 18 iunie 2015

Horoscop 18 Iunie 2015

BERBEC. Astazi ar fi bine sa nu iti asumi nici un risc. Starea de nervozitate pe care o resimti te poate afecta pe toate planurile.
Nu te deplasa cu autoturismul, pentru ca esti predispus la accidente de circulatie din vina ta. Evita discutiile in contradictoriu!

  TAUR. Ai de rezolvat multe probleme pe care le tot amani de cateva zile. In cursul diminetii esti cam agitat, pentru ca nu stii de unde sa incepi. Acorda prioritate problemelor importante! In partea a doua a zilei, s-ar putea sa primesti musafiri. Evita speculatiile de orice fel.

 GEMENI. Evita calatoriile lungi si vizitele prelungite. Datorita oboselii acumulate, esti irascibil si risti sa provoci o cearta. Ar fi bine sa te limitezi la activitati de rutina si sa acorzi mai mult timp odihnei. Seara, un prieten iti propune o afacere. Nu lua nici o decizie astazi!

 RAC. In cursul diminetii primesti o veste neplacuta de la seful tau, care te indispune pentru tot restul zilei. S-ar putea sa fie vorba despre o penalizare pentru intarzierea unei lucrari importante. Nu iti manifesta nervozitatea! Sfaturile unui coleg de serviciu iti sunt foarte utile.

 LEU. Ai reusite pe plan profesional, dar cu pretul unor ore de munca suplimentare. Atentie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul tau, incearca sa te atraga intr-o cearta. Partenerul de viata este nemultumit de faptul ca trebuie sa lucrezi peste program. Se pare ca dupa-amiaza aveai planificat sa mergi in vizita la o ruda.

 FECIOARA. S-ar putea sa ai discutii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natura financiara. Se pare ca persoana respectiva intarzie sa-si achite o datorie. In partea a doua a zilei esti predispus la probleme de sanatate sau chiar la accidente. Evita calatoriile.

 BALANTA. Daca pleci intr-o calatorie, fii prudent si nu te grabii! Exista riscul sa fii implicat intr-un accident de circulatie. Ar fi bine sa eviti intalnirile de afaceri, pentru ca nu dispui de putere de convingere si risti sa inchei tranzactii dezavantajoase. Ai intalniri placute cu prietenii. Nu iti neglija partenerul de viata!

 SCORPION. Dimineata, un grup de prieteni te invita intr-o excursie. Daca accepti invitatia, s-ar putea ca relatiile parteneriale sa se tensioneze si chiar sa ai o discutie aprinsa. Partenerul de viata este nemultumit pentru ca esti nevoit sa te imprumuti, desi mai ai si alte datorii. Consulta-te si cu ceilalti membri ai familiei si nu lua o decizie de unul singur.

 SAGETATOR. Incepi ziua agitat si nervos, fiindca ai nevoie urgent de o suma mare de bani si nu gasesti pe nimeni dispus sa te imprumute. Pastreaza-ti calmul! Esti predispus la probleme de sanatate care pot capata forme grave. Evita o cearta cu partenerul de viata. Se pare ca tocmai acesta va reusi sa faca rost de banii de care ai nevoie.

 CAPRICORN. Incepi sa resimti oboseala acumulata. Daca vei continua sa muncesti in acest ritm, risti sa ai mari probleme de sanatate. Dupa-amiaza s-ar putea sa te confrunti cu o problema financiara. Nu iti face griji, se va rezolva nesperat de usor!

 VARSATOR. Se pare ca te trezesti indispus si esti irascibil toata dimineata. Daca nu iti stapanesti nervozitatea, s-ar putea sa declansezi un conflict la locul de munca. Nu este indicat sa te intalnesti cu prietenii, chiar daca acestia insista. Profita de timpul liber de care dispui si odihneste-te!

 PESTI. In cursul diminetii primesti o veste neplacuta, care iti strica buna dispozitie si te obliga sa iti schimbi programul. Esti nevoit sa pleci intr-o calatorie lunga, impreuna cu partenerul de viata. Daca te deplasezi cu masina, circula cu atentie si fara graba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu