miercuri, 17 iunie 2015

Horoscop 17 Iunie 2015

 BERBEC. S-ar putea sa fii indispus din cauza unui esec in afaceri sau a unei discutii in contradictoriu cu un prieten. Relatiile cu persoana iubita pot deveni incordate
daca refuzi sa mergi intr-o vizita. Fii mai diplomat in relatiile cu cei apropiati. Incearca sa te relaxezi mai mult!

  TAUR. Ar fii bine sa iti amani vizitele planificate pentru azi. S-ar putea sa nu decurga intocmai cum ai dorit. Impreuna cu partenerul de viata, puteti sa faceti planuri in legatura cu locuinta. Dupa-amiaza s-ar putea sa castigi o suma importanta sau ti se propuna o colaborare avantajoasa. Nu te grabii sa iei o decizie!

 GEMENI. S-ar putea sa ai o neintelegere cu persoana iubita si sa pleci intr-o excursie cu prietenii. Nu exagera pozand in victima! Nu hotara nimic astazi in privinta relatiilor sentimentale, pentru ca s-ar putea sa regreti.

 RAC. Dimineata esti dezamagit de un partener de afaceri in care ai avut mare incredere. Nu pune la suflet! Esti energic si ai mari sanse de reusita in tot ce faci impreuna cu persoana iubita. Din cauza problemelor financiare, s-ar putea sa amani o calatorie.

 LEU. S-ar putea ca o disputa cu o femeie mai in varsta din familie sa iti dea de gandit. N-ar strica sa te intrebi daca ai o atitudine corecta fata de cei din jur. Fii mai prudent, ca sa eviti un scandal sau o deceptie pe plan sentimental. Menajeaza-ti sanatatea!

 FECIOARA. S-ar putea ca o intalnire de afaceri sa nu decurga conform asteptarilor si sa ramai cu un gust amar. Nu te descuraja! Pur si simplu, azi nu este o zi buna pentru afaceri. Ai sanse sa petreci momente placute alaturi de persoana iubita. Faci planuri in legatura cu o calatorie la rude.

 BALANTA. Chiar daca ai multe probleme de rezolvat, relaxeaza-te. Dimineata ai de gand sa cheltuiesti o suma importanta. Fii prudent, nu este un moment favorabil investitiilor sau cheltuielilor mari! S-ar putea sa faci cunostinta cu o persoana deosebita, care te determina sa iti schimbi planurile de viitor.

 SCORPION. Nu este momentul sa incepi noi activitati. S-ar putea sa nu gasesti cele mai bune solutii si sa ai parte de o dezamagire. Dimineata esti cam visator si ai tendinta sa neglijezi probleme importante. Ar fi bine sa iti faci un plan foarte strict.

 SAGETATOR. S-ar putea ca cei din jur sa nu iti aprecieze ideile la adevarata lor valoare, dar asta nu te descurajeaza. Nu semna acte oficiale si amana planurile referitoare la pornirea unei afaceri. In schimb, poti avea mari satisfactii pe plan sentimental si in relatiile cu persoanele mai tinere din familie.

 CAPRICORN. Evenimente neprevazute te determina sa iti schimbi programul. S-ar putea sa fii nevoit sa pleci intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Da dovada de mult calm, pentru ca numai astfel poti evita o cearta in familie.

 VARSATOR. S-ar putea sa nu intri nici azi in posesia unor bani pe care trebuia sa ii primesti zilele trecute. Amanarea unei calatorii planificate mai demult iti poate afecta relatiile sentimentale. Pastreaza-ti calmul si asteapta zile mai bune.

 PESTI. Esti cu capul in nori si s-ar putea sa pierzi din vedere probleme importante. Nu incepe proiecte noi, pentru ca ai tendinta sa actionezi superficial si risti sa compromiti totul. Poti rezolva tot ce ti-ai propus, cu conditia sa te concentrezi asupra aspectelor cu adevarat importante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu