marți, 16 iunie 2015

Horoscop 16 Iunie 2015

BERBEC. Te faci remarcat in societate si colaborezi foarte bine cu cei din jur. Dorinta de afirmare si vointa puternica te ajuta
sa inchei o afacere profitabila, pe termen lung. Nu fii prea critic cu partenerul de viata.

TAUR. Incepi ziua plin de inspiratie. Foloseste-o pe plan profesional si in afaceri. Relatiile sentimentale pot fi foarte bune daca nu ii faci reprosuri nejustificate persoanei iubite. Dupa-amiaza, te viziteaza un prieten care iti cere un imprumut. Daca poti, ajuta-l!

GEMENI. Dimineata esti irascibil si s-ar putea sa te porti nedelicat cu persoana iubita. Controleaza-te, pentru ca risti sa provoci o cearta. Foloseste-ti potentialul intelectual, care este la cote maxime astazi!

RAC. Entuziasmul pe care il arati la serviciu iti poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea sa ai discutii cu partenerul de viata, pentru ca acorzi prea multa atentie carierei. Incearca sa clarifici cu calm toate neintelegerile!

LEU. Din dorinta de a obtine venituri suplimentare, risti sa neglijezi relatiile sentimentale si sa te certi cu partenerul de viata. Gandeste-te bine inainte de a lua o hotarare importanta. Incearca sa gasesti o cale de mijloc intre sentimente si bani! Seara esti invitat la rude, unde te simti foarte bine si uiti de grijile cotidiene.

FECIOARA. Este posibil sa pleci intr-o calatorie neprevazuta, in interes familial. Nu ezita. S-ar putea sa afli lucruri care iti vor folosi in afaceri. Profita de acest moment favorabil! Poti avea succes atat pe plan social, cat si material.

BALANTA. Sunt sanse sa se produca evenimente neasteptate, care marcheaza schimbari favorabile in viata ta. Dorinta de afirmare si activitatea intelectuala intensa te conduc spre succes, atat in societate, cat si la serviciu. Spre seara, iei o hotarare importanta intr-o problema sentimentala. Asculta-ti intuitia.

SCORPION. Ai sanse sa obtii rezultate deosebite cu prilejul unei calatorii de afaceri. Evita discutiile aprinse. Dupa-amiaza reusesti sa faci rost de bani pentru a continua o lucrare in casa, inceputa mai demult. Nu te lansa in speculatii!

SAGETATOR. Este posibil sa ai probleme in relatiile sentimentale si pe plan financiar. Pastreaza-ti calmul si nu te grabii. Te poti baza pe sfaturile prietenilor apropiati.

CAPRICORN. Dimineata survin schimbari neprevazute, care iti dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa afli ca trebuie sa pleci intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Pastreaza-ti calmul si evita cearta, pentru ca s-ar putea sa se termine rau!

VARSATOR. Incepi ziua cu entuziasm si multa ambitie. Evita discutiile in contradictoriu. Dupa-amiaza ai succes in societate si colaborezi foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu face nici o promisiune daca nu esti sigur ca te poti tine de cuvant!

PESTI. S-ar putea ca un prieten sa iti reproseze ca nu iti platesti datoriile la timp. Pastreaza-ti calmul si stabileste-ti clar prioritatile. Nu refuza ajutorul unei rude mai in varsta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu