vineri, 12 iunie 2015

Horoscop 14 Iunie 2015

BERBEC. S-ar putea sa te confrunti cu probleme financiare. Fii mai optimist. Daca esti prea incordat, risti sa iti compromiti relatiile sociale.
Nu este o zi buna pentru examene si calatorii. Dupa-amiaza petreci momente placute alaturi de persoana iubita.

TAUR. Dimineata s-ar putea sa te lovesti de o serie intreaga de dificultati si sa ai impresia ca muncesti degeaba. Cei din jur sunt dispusi sa te ajute. Partenerul de viata te sustine. Dupa-amiaza, sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema arzatoare.

GEMENI. Este posibil sa renunti la o calatorie, din cauza sanatatii. Esti predispus la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare ca ca relatiile cu partenerul de viata sunt tensionate din cauza unei rude care incearca sa se bage intre voi. Incearca sa rezolvi totul cu calm!

RAC. Ti-ai propus sa incepi o activitate noua, dar esti prea nerabdator. Din cauza agitatiei, risti sa pierzi timp pretios. Evita discutiile in contradictoriu cu colegii. Concentreaza-te asupra problemelor urgente! Astazi sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere.

LEU. Fii atent la serviciu si cu partenerii de afaceri, pentru ca s-ar putea sa ai probleme de comunicare. Nu este cazul sa te ingrijorezi din cauza dificultatilor financiare de moment. Te ajuta o persoana mai in varsta din familie. Dupa-amiaza este posibil sa primesti o veste proasta de la o ruda din alta localitate.

FECIOARA. Treci printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Pastreaza-ti calmul si apeleaza la ajutorul unui prieten. Ca sa depasesti toate obstacolele, este indicat sa ai rabdare si sa nu fii impulsiv.

BALANTA. Este posibil sa ai un esec in afaceri si sa fii dezamagit. Nu te intrista, pentru ca vor aparea si alte oportunitati. S-ar putea sa te lovesti de mai multe obstacole, din cauza unor probleme de comunicare. Fii mai rabdator si evita speculatiile.

SCORPION. S-ar putea ca un prieten de familie sa iti propuna o colaborare. Acceptati-o, chiar daca nu esti prea incantat de castig. Consulta-te si cu partenerul de viata! Ar fi bine sa te odihnesti mai mult.

SAGETATOR. Dimineata resimti o stare de confuzie care te poate face sa intarzii lucrarile de serviciu. Nu provoca discutii aprinse cu sefii! Totul va reveni la normal si vei recupera terenul pierdut. Spre seara, iti regasesti buna dispozitie intr-o vizita la prieteni.

CAPRICORN. S-ar putea sa pleci intr-o delegatie in care poti avea mari satisfactii profesionale. Ai grija de bagaje, ca sa nu pierzi ceva important. Relatiile cu colegii sunt excelente. Din punct de vedere financiar, nu ai nici o problema. Fii mai atent cu partenerul de viata.

VARSATOR. Se anunta o zi incarcata, asa ca ar fii bine sa iti stabilesti clar lista de prioritati. Dupa-amiaza este posibil sa iti schimbi programul si sa te ocupi de problemele partenerului de viata. Esti nevoit sa cheltuiesti o suma importanta pentru a repara ceva in casa. Nu te enerva.

PESTI. La serviciu, esti predispus sa faci greseli din cauza carora acumulezi intarzieri. Nu te agita si accepta ajutorul colegilor. Iesi in lume! Ai sanse sa intalnesti persoane care te-ar putea ajuta mult in viitor. Odihneste-te mai mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu