vineri, 12 iunie 2015

Horoscop 13 Iunie 2015

BERBEC. Este posibil sa ai o zi tensionata din cauza neintelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reusesti sa te concentrezi.
Ar fi bine sa amani deciziile importante. Evita discutiile in contradictoriu.

TAUR. Esti destul de stresat de o lucrare pe care trebuie sa o termini urgent. S-ar putea ca relatiile sentimentale sa aiba de suferit daca amani o calatorie planificata mai demult. Partenerul de viata nu te crede ca esti cu adevarat ocupat. Ai rabdare si pastreaza-ti calmul.

GEMENI. Ai succes intr-o calatorie de afaceri, dar nu te contrazice cu cei care te insotesc. Dupa-amiaza reusesti sa rezolvi o problema sentimentala mai veche. Pe plan financiar, nu este cazul sa iti faci griji. Banii vor aparea in curand.

RAC. Dimineata esti usor irascibil si risti sa ii scapi partenerului de viata o replica nepotrivita. Cere-ti scuze imediat si evita cu orice pret o cearta! Nu este o zi buna pentru afaceri, dar nici pentru intalnirile cu prietenii. Dupa-amiaza te hotarasti sa te ocupi de sanatatea ta, spre satisfactia unuia dintre parinti.

LEU. Se pare ca esti indispus din cauza unui esec in afaceri. S-ar putea sa ai o discutie mai aprinsa cu persoana iubita, daca iti schimbi planurile in ultima clipa. Ar fi bine sa te limitezi la activitati simple si sa te odihnesti mai mult.

FECIOARA. Nu esti intr-o forma fizica prea buna si te enervezi foarte usor. Nu este o zi favorabila deciziilor importante sau planurilor de viitor. Nu semna documente oficiale. Evita discutiile in contradictoriu!

BALANTA. Nu este exclus sa ai discutii in familie din cauza unor probleme financiare. Poti evita o situatie neplacuta daca tii cont si de dorintele celorlalti. Nu incepe mai multe treburi deodata, pentru ca risti sa nu termini nici una. Ar fi bine sa acorzi mai mult timp odihnei.

SCORPION. Astazi nu esti prea comunicativ si ar fi bine sa amani toate intalnirile. Nu te ocupa de probleme importante, care necesita o buna capacitate de comunicare. In schimb, poti sa rezolvi cu usurinta probleme de familie.

SAGETATOR. Entuziasmul de care dai dovada ar putea sa iti atraga invidia unor persoane din anturaj. Este posibil sa ai discutii cu persoana iubita, pentru ca petreci prea mult timp cu prietenii. Acorda mai multa atentie familiei.

CAPRICORN. S-ar putea sa intampini dificultati in relatiile sociale si sa fii atras intr-un conflict. Evita certurile. Ar fi bine sa accepti ajutorul prietenilor si al familiei, daca vrei sa termini cu bine ce ti-ai propus.

VARSATOR. Dimineata s-ar putea sa fii confuz din cauza unor probleme de natura sentimentala si sa te concentrezi mai greu. Poti castiga sume mici din colaborari, dar fii prudent. Tine cont de sugestiile unei persoane cu experienta!

PESTI. Te trezesti cu o stare de nervozitate nejustificata si este posibil sa ai reactii necontrolate fata de cei apropiati. Risti sa jignesti o femeie si sa iti para rau mai tarziu. Nu incheia afaceri si nu semna documente oficiale. Spre seara, iei o decizie corecta in privinta unei calatorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu