vineri, 12 iunie 2015

Horoscop 12 Iunie 2015

BERBEC. Incepi ziua hotarat sa termini o lucrare in casa. Un barbat mai in varsta din familie te ajuta cu bani, dar incearca sa-si impuna punctul de vedere.
Daca nu te straduiesti sa eviti o cearta, risti sa rupi relatiile. Dupa-amiaza primesti o veste buna de la o ruda apropiata.

TAUR. Poti avea un succes deosebit la intalnirile de afaceri. Sunt bine aspectate si relatiile cu familia si prietenii. Dimineata intalnesti o persoana pe care nu ai vazut-o de mult timp. Dupa-amiaza te ocupi de probleme familiale care nu sufera amanare. Tine cont si de dorintele celor mici.

GEMENI. S-ar putea sa ai o mica neintelegere cu partenerul de viata. Rezolva aceasta disputa cu blandete. Spre seara, o vizita la prieteni iti poate readuce armonia in cuplu si buna dispozitie. Ai grija sa nu dai ocazia unor scene de gelozie!

RAC. S-ar putea sa fii putin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu te incapatana sa iti rezolvi singur toate problemele! Accepta ajutorul celor apropiati. Sfaturile unei rudenii te ajuta sa eviti o cearta in familie.

LEU. Poti avea succes la studii, in colaborari si in tranzactii financiare. Toate acestea iti pot aduce castiguri importante. Dupa-amiaza esti nevoit sa pleci intr-o calatorie. Sa nu te miri daca ai parte de o scena de gelozie! Nu lua nici o decizie in graba.

FECIOARA. Dimineata nervozitatea te poate pune intr-o situatie neplacuta. Risti sa declansezi o cearta cu partenerul de viata sau cu o persoana mai in varsta din familie. Pastreaza-ti calmul si concentreaza-te asupra problemelor urgente. Odihneste-te mai mult!

BALANTA. In prima parte a zilei, ai de alergat in stanga si in dreapta. Esti indispus si ai tendinta de a exagera. Nu fii incapatanat, daca vrei sa nu te certi cu persoana iubita! Evita activitatile stresante si relaxeaza-te.

SCORPION. Incepi ziua plin de energie si entuziasm. Ai grija sa nu depasesti anumite limite si sa nu provoci discutii in contradictoriu cu colegii! Dupa-amiaza s-ar putea sa ai o problema sentimentala neasteptata. Acorda mai multa atentie partenerului de viata.

SAGETATOR. Ai ocazia sa obtii cu usurinta castiguri marunte, dar fii prudent si evita speculatiile. Dupa-amiaza s-ar putea sa ai o disputa cu partenerul de viata, daca refuzi sa mergi in vizita la o ruda. Nu iti neglija prietenii si rudele apropiate!

CAPRICORN. Te poti ocupa de probleme financiare. Ai sanse sa redresezi bugetul familiei. Daca ti se propune o colaborare, ar fi bine sa nu refuzi. Consulta-te si cu partenerul de viata.

VARSATOR. Ai multe de rezolvat, asa ca stabileste-ti clar prioritatile. Dimineata esti nevoit sa faci cheltuieli neprevazute, dar necesare. S-ar putea sa te ocupi de o problema urgenta a unei persoane dragi din familie.

PESTI. Este o zi buna pentru a iti pune in practica planurile de afaceri. Poti sa progresezi considerabil pe plan financiar. Relatiile cu colegii si cu prietenii sunt bune. Din dorinta de a fi mai independent, s-ar putea sa provoci discutii aprinse in familie. Fii mai diplomat si nu refuza dialogul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu