joi, 11 iunie 2015

Horoscop 11 Iunie 2015

BERBEC. Ai de gand sa stai cu familia si sa te odihnesti, dar nu reusesti. De dimineata, se ivesc o serie de probleme urgente. Nu iti este usor, dar reusesti sa te descurci cu bine.
Spre seara, te pregatesti pentru o calatorie in interes de familie, impreuna cu partenerul de viata. Verifica-ti bagajele de doua ori. Ai idei originale, pe care reusesti sa le pui in practica, cu ajutorul unei rude.

 TAUR. Ar fi bine sa iti asculti intuitia si sa renunti la o calatorie din care nu te poti alege decat cu pierderi. Astazi ai toate sansele sa castigi un premiu substantial la un concurs. Pastreaza-ti calmul, pentru ca numai astfel iti poti valorifica talentul. 

GEMENI. Poti avea succes intr-o activitate noua, pe care o incepi impreuna cu un prieten. Dupa-amiaza primesti o suma importanta, care te face sa iti schimbi planurile. Nu neglija problemele membrilor de familie, chiar daca te costa timp si bani. Asculta-ti intuitia si evita speculatiile!

RAC. Impreuna cu persoana iubita, faceti planuri ce pot prea nerealiste, insa perseverenta te ajuta sa dovedesti contrariul. Dupa-amiaza este posibil sa te certi cu o persoana mai in varsta din familie, dar te calmezi repede, dupa ce iti dai seama ca nu ai dreptate. Nu neglija odihna.

LEU. Stai mai bine cu banii si esti plin de entuziasm. Esti intr-o forma fizica perfecta. Poti sa pornesti o afacere sau sa calatoresti, dar este o zi buna si pentru intalniri romantice. Daca ti se propune o colaborare, nu refuza. Evita speculatiile financiare!

FECIOARA. Dimineata ai un succes nesperat intr-o scurta calatorie de afaceri. Nu iti pierde rabdarea daca lucrurile nu merg in ritmul care ti-ar placea. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri! Dupa-amiaza reusesti sa rezolvi o problema sentimentala mai veche. Pe plan financiar nu ai motive de ingrijorare.

BALANTA. Dimineata este posibil sa primesti o suma importanta, care iti prinde foarte bine. Poate sa fie o mostenire sau plata pentru o colaborare. Poti sa iti faci planuri de viitor. Daca te bate gandul sa investesti intr-o afacere, nu ezita! Menajeaza-ti sanatatea.

SCORPION. S-ar putea sa iti schimbi complet programul, dar nu este cazul sa iti faci probleme, pentru ca astazi ai noroc. O persoana mai in varsta iti da informatii utile pentru a demara o activitate profitabila. Consulta-te cu partenerul de viata. Evita orice fel de speculatii!

SAGETATOR. Primesti un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care te bucuri in mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelenta si te ajuta sa rezolvi o problema financiara. In partea a doua a zilei, un prieten te invita la petrecere. Fii cumpatat.

CAPRICORN. In cursul diminetii, iei o decizie in urma careia esti nevoit sa iti schimbi programul. S-ar putea sa fii contactat de cativa prieteni, cu care faci pregatiri pentru o petrecere. Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar evita speculatiile de orice fel. Poti sa te bazezi pe intuitie.

VARSATOR. Usurinta in comunicare favorizeaza relatiile cu cu cei din jur. Se intrevede o calatorie in interesul familiei. Poti avea castiguri mari din activitati comerciale.

PESTI. Ai succes intr-o calatorie in interes de afaceri. Ai rabdare si evita discutiile in contradictoriu cu partenerii. In partea a doua a zilei, reusesti sa rezolvi o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar nu ai motive de ingrijorare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu