sâmbătă, 9 mai 2015

Horoscop 9 Mai 2015

Berbec.  Ai o capacitate de comunicare foarte buna si rezolvi mai usor toate problemele. Ai succes in societate si in toate activitatile legate de camin.
Poti face planuri de viitor, pentru ca ai idei excelente, pe care ti le apreciaza atat partenerul de viata, cat si partenerii de afaceri. Asculta sfaturile unei persoane cu mai multa experienta. .

Taur.  Poti rezolva o problema financiara care te framanta de multa vreme. S-ar putea ca dimineata sa ti se propuna o colaborare. Este momentul sa iti consolidezi relatiile de prietenie si de afaceri. Profita de aceasta conjunctura favorabila!

Gemeni.  Este o zi destul de dificila, in care ai multe de rezolvat. Principala problema s-ar putea sa fie de natura financiara, dar nu iti face griji. Esti hotarat si plin de energie, asa ca reusesti sa faci fata tuturor activitatilor. Evita speculatiile financiare!

Rac. Dimineata esti hotarat sa faci cateva schimbari in camin, dar nu esti sigur ca partenerul de viata va fi de acord. Stabileste-ti clar prioritatile si ti-ai asigurat succesul! Nu iti sustine opiniile cu incapatanare. Tine cont si de parerile celorlalti!

Leu. Ai sanse de reusita in orice domeniu, mai ales la examene. Relatiile sentimentale merg bine, dar fii mai atent la problemele partenerului de viata.

Fecioara. Un prieten iti da de gandit, sfatuindu-te sa iti temperezi dorinta de a castiga bani cu orice pret. Incearca sa vezi si alte interese decat cele de natura materiala! Acorda mai mult timp studiului si relatiilor parteneriale.

Balanta. Simtul practic si dorinta de schimbare te ajuta sa intri in afaceri. S-ar putea ca un prieten sa iti propuna o colaborare aparent profitabila. Nu te grabii sa promiti nimic! Consulta-te si cu partenerul de viata.

Scorpion. S-ar putea sa incepi o noua etapa, mai ales in plan social sau sentimental. Nu este exclus sa demarezi o afacere. Esti comunicativ si poti avea succes in calatorii. Fii atent la cheltuieli.

Sagetator. Zi prielnica pentru iesiri cu prietenii. Ai posibilitatea sa rezolvi usor problemele familiale. Ti se contureaza un plan de afaceri la care te gandesti de multa vreme. Daca mai ai dubii,apeleaza la o persoana mai in varsta.

Capricorn. Partenerul de viata te impresioneaza cu un cadou la care nu te asteptai. Spre seara, va simtiti bine impreuna, la o iesire cu prietenii. Asculta-ti intuitia, pentru a lua o decizie corecta la serviciu. Incearca sa iti faci timp si pentru o persoana mai in varsta din familie!

Varsator. Colegii de serviciu si partenerul de viata te apreciaza pentru dorinta de schimbare si innoire. Organizeaza-te cat mai riguros si nu pierde timpul! Azi ai spor in tot ce faci. Se pare ca nu stai prea bine cu banii, dar te descurci.

Pesti. Intentionezi sa te implici mai mult in treburile casei, iar partenerul de viata este incantat. Relatiile cu cei din jur sunt foarte bune si poti sa inchei contracte sau sa semnezi documente oficiale. Nu uita sa te consulti cu partenerul de viata in problemele importante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu